Sennheiser CX 400BT True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 400BT True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2023
    Bozulma

    Ürün bozulunca değişime gitti değişimden gelen ürün tekrar bozulunca şuan üretilmediği (şuan çok benzer model olarak cx üretiliyor) için değişim sağlanamayacağı söylendi oysa ki daha önce teknoloji marketten aldığımda sennheiser muadil veya üst modelle değişim sağlanıyordu ürün şuan zaten yok ama yeni modelini de alırken düşünmelisiniz bunu

  • Amazzon aracılığıyla, 16.08.2022
    Güzel durmadı. Hoşuma gitmedi. Ses kalitesi ile alakalı sorun yok

    Ürünü çok uygun fiyata almıştım fakat geldiğinde biraz üzüldüm. iPhone için kullanmak istedim. Ses kalitesine kesinlikle olumsuz bir yorum yapamam. Çok iyiydi fakat kulağım için çok kaba geldi. Sol kulağıma kesinlikle oturmadı. Kulaktan kulağa değişen bir durum olabilir. Ayrıca kulağa taktığınızda bir de çevirme durumu var. Vana sıkar gibi o da saçma geldi ve onunla oturup, oturmadığını bazen anlayamıyorsunuz. Senkron olayın ile alakalı da bluetooth aç, kapat uğraş dedim ki. nau nau :)

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2022
    Kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor.

    18/01/2021 tarihinde satın aldım ve 30/06/2022 tarihinde sağ kulaklıktan ses gelmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2022
    Cızırtı Problemi

    İkinci kez siparişini verdiğim ürün yine cızırtılı. Bağlantı kurulmamışken rahatsız eden bir cızırtısı var. Şarkıların da bazılarında yüksek seste bile cızırtı net şekilde belli oluyor. İlk aldığım kulaklığın ardından bunun da sıkıntılı çıkması kötü oldu. Tekrardan iade edeceğim ve farklı bir kulaklığa bakınacağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    airpods 2 alternatifi

    ses kaliteli olarak başarılı mic kalitesi gayet iyi airpods 2.nesil ile rakip olcak seviyede pro versiyonu ile kıyaslamak gibi bir yanılgıya düşmeyin onla kıysalamayı belki true wireles 2 modeli ile yapabilirsiniz

  • Amazzon aracılığıyla, 11.01.2022
    Ses kalitesi çok iyi

    Ses kalitesi mükemmel, Telefonda programa bakarken firmwire uptade olduğunu gördüm, Kulaklık yazılımını yükseltince ses kalitesi şaşırtıcı derecede arttı.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum, aplikasyondan güncelleme yapıp azıcık da EQ ayarlarıyla oynanınca Momentum seviyesine ulaşıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün cok düşündüm almak icin aldım ve iyikide almışım

  • Amazzon aracılığıyla, 22.11.2021
    Ses Kalitesi En iyisi AMA...

    Ses kalitesi airpods dan iyi, kulakta duruşu fena değil, pasif gürültü önleyicisi bazı kulaklıkların anc sinden bile daha etkili çok ciddiyim. Ses kalitesi benim için herşey diyorsanız alabilirsiniz. Ama dokunmatik kontrolü kendi kendine kolayca tıklayabiliyor ve asistani vb açıyor bu da can sıkıcı olabiliyor bazen. Hem herşey kusursuz olsun hemde aynı ses kalitesini alayim diyorsaniz 1500tl farkla momentum wireless 2 almanız gerekecek. Kulağımda da her halükarda tam durmuyor ama airpods vs de aynı bende o yüzden bunu öznel kabul ediyorum o konuda sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Ses kalitesi için alınır mı bence alınır size kalmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet başarılı telefona uygulamasını kurup bas ve tiz ayarı yapabiliyorsunuz ve telefon açıp kapama ses açıp kapamak için tuşları atayabiliyorsunuz şarjda şuan için iyi gidiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 13.10.2021
    İyi i

    Yüksek ses kalitesi var ancak uzun süreli kullanımlarda kulaklarımı acıttı. Anc gibi göz boyayan gereksiz özelliklere ihtiyaç duymayan kişilere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2021
    Kulaklığı doğru takınca müthiş!

    Arkadaşlar. Sesin tam olarak anlaşılması için pasif ses izolasyonunun devreye girmesi gerekiyor. Bu bir kulak içi kulaklık. Başta Baslar tizler yetersiz ve ses yüksekliği az geldi. Kullanma klavuzunda gösterildiği gibi takmadığımı anladım. Aynı zamanda kutudan çıkan soft uçları deneyin. Doğru taktım ve ortam başka bir şeye dönüştü :)) mid seslerde çok ince ayar yapılabilir. O da artık zevkinize kalmış. Ekolayzer ile deneyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesini beğenmedim , Ses yuksekliği yeterli değil. Kulakta ağırlık yapıyo , düşecekmiş gibi hissiyat yaratıyor.True wireless , kullandıktan sonra anladım ki hiç kullanışlı ve pratik değil , hemen kulağınızdan çıkarıp boynunuza asamıyosunuz cx 6.00 gibi .Baslar pek şiddetli değil. Cx 6.00 kullanıyorum bence sennheiserin en iyi kulaklığı cx.600. Momentum wireless den de daha iyi , tavsiye ederim. True wireless cx 400 bt yi ise tavsiye etmiyorum .

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2021
    SALT SES İSTEYENLER İÇİN

    Daha önce bir sürü high-end kulaklık kullanmış biri olarak bana bile gerçekten şaşırtıcı bir deneyim yaşattı. Piyasadaki bluetooth kulak içi kulaklıklar arasında kesinlikle en iyi ses kalitelerinden birine sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bassların tokluğu bir jabra kadar iyi olmasa da gayet net ve hissedilir bir şekilde kaliteli. Mid ve treble olarak da piyasanın zirvesini temsil ediyor. Eğer rock, rap, metal tarzı müzikler yerine daha vokal ağırlıklı ya da daha enstrümantal müzikler dinliyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Artı eksileriyle toparlayacak olursam: +Treble ve mid olarak piyasanın en iyisi +Basslar en iyi seviyede olmasa bile üst seviyede kaliteli +Dokunmatik paneller sayesinde kullanım rahatlığı oldukça iyi +Ergonomi olarak yeterince başarılı +Smart control uygulaması sayesinde kulaklıktan hem tam performans hem de özelleştirilmiş ses alabiliyorsunuz +Bluetooth 5.1 +Fena olmayan batarya süresi -Fiyatına göre gerçekten kalitesiz mikrofonlar -Fiyatına göre başarısız malzeme kalitesi (charge caseini kastediyorum) -ANC, Transparent Hearing ve ipx4 gibi özellikleri olmayan bir kulaklık için fiyatı oldukça yüksek -Kulaklıkların ikisi birbirinden ayrı kullanılamıyor -Maksimum sesi çok yüksek değil (dinleme şiddetiniz çok yüksek değilse bu bir eksi değil) Ben salt ses kalitesi istiyorum, ancymiş, mikrofon kalitesiymiş aramıyorum diyorsanız sennheiser olmasına rağmen piyasadaki en iyi f/p bluetooth kulaklıklardan biri.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2021
    Sadece ses var gerisi yok

    Edit: Sony’nin XM3 kodlu TWS kulaklıkları a geçiş yaptım. Bu paralara kesinlikle Sony çok daha memnun etti beni. Ses kalitesi olarak birbirlerine yakınlar, ses karakteristiği olarak Sennheiser akustik ve enstrümantal müziklerde çok daha harika bir performans sergilese de özellikle pop, dans, edm tarzı müziklerde Sony çok daha mutlu eder. Üstüne aktif gürültü engelleme ve dışarıyı duyma gibi özelliklerle Sony tadından yenmiyor. Hele hele ambient sound özelliği muhteşem kulaklıkları çıkarmadan dışarıyı duyabiliyor ve sohbet edebiliyorum bu yüzden ben Sennheiser yerine Sony almanızı öneririm. Akşam 9’da verdiğim siparişi sabah 9’da elime ulaştırarak en iyi kargo deneyimimi yaşattılar. Gece yarısı iade isteğimi onaylayan amazzon ekibine teşekkür ederim. Jeff Bezos geldi Türkiye bir adam gördü! Gelelim ürüne. Normalde kablolu EarPods kullanıyordum ses netliği / temizliği olarak devasa bir fark yok, yani “oha ben müzik dinlemiyormuşum” demezsiniz. Sahnesi çok geniş, en beğendiğim şey bu oldu. Bir kulakiçine, TWS’ye göre ciddi iyi sahnesi var. Yanınızda çalsalar bu kadar keyif almazsınız. Enstrümanların yoğun olduğu parçalarda apayrı bir keyif veriyor ama EDM, pop, dans şarkılarında aşırı parladığı için hiç zevk vermiyor. Ekolayzerla ayar yapsanız da pek değişen bir şey yok. Gelelim asıl iade etme sebebime; Rakiplerine göre hiç kullanışlı değil, sadece müzik dinlemek için yapılmış bir kulaklık ve her ne kadar ses kalitesi iyi olsa da bu fiyata değmiyor. Çünkü ANC, ambiyans modu gibi 300 liralık kulaklıkta olan özellikler bile yok. Markete gittiğinde, yolda birisini gördüğünde sürekli kulaklıkları çıkarıp takmak çok rahatsız edici. Özellikle her elinize aldığınızda dokunmatik paneller devreye giriyor ve markette kasiyere mi cevap vereceksiniz poşetle mi ilgileneceksiniz kartınızı paranızı mı vermeye çalışacaksınız yoksa elinizde kulaklığı tutmaya çalışırken bir yandan açılan müziği siriyi mi kapatmaya mı çalışacaksınız… Bana çok kullanışsız geldi. EarPods kullanırken kulağımda duruyor ve çok rahat konuşabiliyorum, bir elimde sürekli Siri’yi açan, müziğin sesini açan kulaklıklar olmuyor. Tabii bir de aktif gürültü engelleyici yok. Aylar sonra gelen ikinci edit: Sony XM3 kodlu TWS kulaklıklarla altıncı ayımı dolduruyorum. Bu süreçte Sennheiserların fiyatlar da uçmuş gitmiş, XM3 gibi bir kulaklık varken Sennheiser bu fiyatları asla haketmiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aynı fiyata hatta daha ucuza jabra 75 t active alabilirdim .Sennheiser tw 2 ile aynı sesi veriyor diyerek Anc Hear true su geçirmezlik Çıkarınca şarkının durması çoklu bağlantı yı feda ettim değdi mi ? Bence amaç mobilite ise o yönde bir ürün alınmalı Ses kalitesi istiyorsan kablolu kulak üstü kulaklık al Ses kartı ile Flac Raw kayıtları dinle o zaman ses kalitesini belli eder.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 hafta kullandım ve değerlendirmeyi yeniliyorum. ürün orjinal satıcı sağlam paketlemiş. orjinal uygulamadan ekolayzer ayarını yaptığınızda çok güzel ses veriyor. Baslar çok iyi, ses kalitesi mükemmel , ses yüksekliği bir tık fazla olmalıydı ama şuanda az değil. kullandıkça kulaklık açıldı 2 haftada bile. Görüntüsü beklediğimdem güzel, taşıma kutusunu büyük sanıyordum ufacık cepte rahatça taşınıyor. bağlanmada herhangi bir sorun yok. ergonomik olarak ilk başlarda hafif rahatsız etti 10 gündür çok sık olmamakla birlikte kullanıyorum şuan daha iyi zamanla alısıyor. ben 1285 e aldım. Kur dan dolayı bu fiyatlara alıyoruz. airpods kullanmadım fakat denedim sennheiser daha iyi ses olarak. airpods pronun 2000 tl olduğunu düsünürsek cx 400 bt avantajlı görünüyor daha iyi ses alıyorsunuz, momentum true wireless 2 ile aynı ses. parası olana tavsiye ederim alana hayırlı olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2021
    Müzikten anlayanlar için

    Sennheiser kalitesini bilenlere özel

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2021
    Açılmış arızalı ürün

    Açılmış ürün gönderdiler. Ürünün kenarlarında derin çizikler var ve sürekli bağlantı kopması yaşıyorum. Sikilonlar bile kutunun içinde açıktaydı. İade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli,bağlantı hızı ve şarjı konusunda da gayet iyi hissettiyor. Tercih ederseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum. Momentum 2 ile aynı ses kalitesine sahip bunun nedeni ise ses kartlarının aynı olamazı, tabii aralarında fark diğer özelliklerinden geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 400BT True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 400BT True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat