Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10210U 16GB 256GB SSD RX640 Windows 10 Pro 15.6 inc Taşınabilir Bilgisayar Yorumları

Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10210U 16GB 256GB SSD RX640 Windows 10 Pro 15.6 inc Taşınabilir Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    satıcı ürünün klavyesinin ışığı çalışmamasına rağmen değişim kabul etmedi ama thinkpad olduğundan 3 yıl servisim sağolsun hal ettiler :) cidden inanılmaz kaliteli bir laptop dayanıklılığı görünütüsü hissiyatı klavyesi 10/10 batarya ortalama 10-12 saat gidiyor fan sesini neredeyse hiç duymuyorsunuz cidden şiddetle tavsiye ederim. Thinkpad kalitesi ucuz modelinde bile kendini göstermiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İş ve okul için almıştım ancak oyun performansı konusunda da şaşırtıcı derecede iyi örneğin GTA V düşük ayarlarda 50 FPS üzerinde çalışıyor. 1 adet boş M.2 2280 ssd ve 1 adet boş ddr4 ram slotu bulunmakta, yükseltme yapmak da mümkün. Pil süresi konusunda beklentilerimin biraz altında kaldı, yalnızca office uygulamaları ve internet tarayıcısı kullanımıyla yaklaşık 8-9 saatlik bir pil ömrü bulunuyor. Nethouse satıcısı da oldukça sağlam ve hızlı bir şekilde siparişi tamamladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kırık ürün gönderdiler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün klasik thinkpad kalitesinin bir temsilcisi ama anlam veremediğim bazı eksileri var. Batarya standart 15,6 alt sınıf laptoplarin ötesine geçemiyor maalesef. Ayrıca ikinci bir type-c girişinin olmaması tuhaf. Laptopu şarj ederken type-c kullanamamak biraz ilginç.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün Fiyat performans olarak çok iyi. Üniversite kullanımı için tercih ettim. Kasa malzeme kalitesini iyi bekliyordum ama bu kadar iyi beklemiyordum, kasası klavyesi çerçevesi mükemmel. Genel olarak metal bir hava var. Kullandığımdan beri bir kere fan sesi duymadım. Seri çalışan bir bilgisayar. 24gb e kadar ram yükseltebilirisiniz çift kanal olarak çalışabiliyor. Klavye de iki kademeli alttan ışıklandırma var gayet şık duruyor. Pil durumuna gelecek olursak Windowsun kendi verileri olarak youtube ve office programları ve taracıyı olarak toplam 8 saat açık ekran süresi veriyor parlaklık komple açık iken oldu bu süre. Yani Dışarı çıkarken adaptör almanıza gerek yok şarjı yetiyor. Parmak izi güzel çalışıyor. Anlattığım deneyimler windows 11 de yaşandı. Şarj aleti küçük yer kaplamıyor ve type c den şarj ediyor ayrıca 65 watt. Genel olarak beğendim emsal fiyattaki ürünlerden kalite bakımından ayrılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 aylık kullanım sonucundan şunu çıkarabilirim. Canavar gibi makine

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir iki ram-ssd takviyesi ile gayet iyi ve yeterli bir iş-ofis bilgisayarı oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Harika ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gayet kaliteli fan sessiz batarya biraz zayıf.Herşey çok iyi , yalnozca batarya dolduğu zaman fişe takılıysa rahatsız edecek seviyede cızırtı yapıyor.Bu biraz problem umarım çözülür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ofis kullanimi icin ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk laptobum lenovo thinkpad idi. Bundan 8 yıl önce o bilgisayarı 4.5 yıl kullanmıştım. Sonra onu aileme verdim ki o makine hala çalışıyor sorunsuz. Laptopta bir macbook iki thinkpad üzerine marka tanımam. Thinkpadler her anlamda Windows pc’lerin Apple’ıdır. Thinkpadlerin en çok klavyelerine hayranım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten kaliteli ve sağlam. Evde kullanım icin aldım fakat daha fazlasını da yapabilir. Şarjı kullanima gore 9 saate kadar dayanıyor. Parmak izi okuyucu metal kasa kamera kalitesi kolay upgrade edilmesi benim icin tercih sebebiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ekran, klavye, batarya ve genel kalite hissiyatı yüksek.. SSD Samsung marka.. Ben 16GB Kingston 3,2 MB dual Ram ekleyerek 24GB'a, 1 TB M2 2280 Kingston SSD ekleyerek 1TB+250GB toplam gücü olan METAL bir iş istasyonu oluşturdum.. Windows 10 Enterprise kurdum..Oyun alışkanlığım yok, bunun dışında uçuyor.. Ekran ve ürün resimlerim ektedir.. Amacına uyana tavsiye olunur..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Nethouse satıcısı oldukça hızlı, iyi paketleme ve tam güvenilirlikle ürünü sorunsuz yolladı. PCye gelirsek çözünürlük ve ips panel kullanilmasi çok güzel. Ses harman kardon kalitesini belli ediyor. Şarj yerinin type-c olması büyük avantaj. Hem ram hem hdd için ek slotlar bulunmakta ihtiyaç halinde değerlendirilebilir. Ağırlık 1.6 kg oldukça hafif ve taşıması kolay. İşlemci olarak Ryzen 5 olmasada Ryzen 3 ün en yüksek serilerinden kesinlikle üzmez. Ekran kartı paylaşımlı deli gibi oyun oynamak isteyenlerin tercih edeceği bir bilgisayar değildir zaten. Parmak izi okuyucusu güzel bir premiumluk katıyor. Freedos olmasına takılmayın kurulum indirmesiyle beraber 1 saat sürüyor. Kısacası eger taşınabilir, dizi film izleme, ofis işlerini görmek, az biraz oyun oynamak için tercih edilebilecek harika bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Değişime gönderdiğim firma sahibi kutusunu kendisi açmasına rağmen iade talebini gerçekleştirmemiş olup Tüketici Haklarında cayma hakkımı hiçe sayarak azarlayıcı bir şekilde telefon konuşması yaptı. Firmadan memnun değilim. Kesinlikle alışveriş yapılacak bir firma değildir. Bilgisayarı sattıktan sonra arkasında durmayan bir firma. Trendyol gibi büyük alışveriş sitesinin de bu duruma yardımcı olabilecek bir çözüm üretememiş olması ayrı bir kalitesizliktir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10210U 16GB 256GB SSD RX640 Windows 10 Pro 15.6 inc Taşınabilir Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10210U 16GB 256GB SSD RX640 Windows 10 Pro 15.6 inc Taşınabilir Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat