Apple iPad Air 4 64GB 10.9 inç 4G MYH12TU-A Tablet Pc Yeşil Yorumları

Apple iPad Air 4 64GB 10.9 inç 4G MYH12TU-A Tablet Pc Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İade ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 23.08.2022
    Süper

    Süper

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2022
    Kargo cok hizli

    Kargom cok hizli geldi ve fiyati da diger sitelere gore cok uygundu. Cok memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2022
    Uygun fiyat ve kalite.

    Ürünü oyun ve tasarım için aldım. Cihazın kurulumunu yaptım ve daha detaylı kontrollerini sağlamayamadim. Eğer alacaksanız stok tükenmeden alın ben yeşil renk olanını aldım :)

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2022
    Ah be Apple nereden çıktı bu kadar dandik parmak izi sensörü?

    Selamlar, Bir önceki nesil Ipad pro arızalanınca fiyatlar da uçtuğu için bu sefer pro alamayıp Air aldım. Kağıt üzerinde birkaç özellik hariç bir önceki nesil pro ile çok benzer görünüyordu. Genelinden de memnunum ama o parmak izi sensörü yok mu o parmak izi sensörü. Tanıttıktan 5 dakika sonra bile tanımıyor. Aynı parmağı birden fazla kere her açıdan tanıtıyorum, ekranı kapatıp parmağımı koyuyorum ve ekran titreyip parmak izini tanımıyor. Genel Apple kalite algısı ile hiç yakından uzaktan alakası olmayan kalitesiz, yerinde oynayan bir düğme. Ben mecbur kısa şifre koydum onu giriyorum her seferinde.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2022
    Mükemmel

    Tablet çok iyi. Teşekkür ederim amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2022
    güvenli alışveriş

    sorunsuz teslimat..tam güven..özellikle pahalı ürünleri amazzondan almayı tercih ediyorum..müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarınız için teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargolandı. 2 gün içinde elime ulaştı. Güzel balokcuklu paketlenmişti. Satıcı kibar. Teşekkür ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.01.2022
    Hızlı Kargo

    Hızlı kargo ve uygun fiyat için teşekkür ederim. iPad Air düşünenlere tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.12.2021
    Harika bir tablet

    Ekim ayında almış olmama rağmen yorumumu geç yapıyorum bilerek. 2 aydır kullanıyorum. (Ben aldığımda 6.999₺ idi) Tek kelimeyle mükemmel bir tablet. Her yerde her zaman istediğim gibi kullanabilip işlerimi halledebiliyorum. Apple kalitesi tartışılmaz zaten ama gerçekten aldığıma çok memnunum. amazzona da teşekkür ediyorum süper teslimat hızı her zaman olduğu gibi. Ve ben aldığımda da fiyatı yine her yerden daha uygundu amazzonda 💖💖💖

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir cihaz

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2021
    İyi tablet

    Derslerde bunu kullanıyorum.Üniversitede sıkıntı çıkmıyor.Apple notlar uygulamasına yazıyorum notları.Tek başına değil de kalemle alırsanız daha iyi olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ekranın Liquid Retina ile donatılması bu seriyi bence eşsiz kılan bir özellik. A14 Bionic çip ise grafik performansı açısından gerçekten sınırları zorluyor. Bu tablet hem hız hem grafik hem de çözünürlük açısından beklentilerimin çok çok üzerinde. Touch ID’nin de üst düğmeye entegre edilmiş olması çok şık bir ayrıntı olmuş. Kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak bir ürün. Şiddetle öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bir süredir tablet araştırması yapmaktaydım. Üst komşumun önerisi ile aldım. Hızı ve ekran kalitesi beni gerçekten şaşırttı. Diğer ekranlarda renklerin çoğunu resmen görmüyormuşum. Apple bu tablet modeli ile övgüleri hak ediyor bence. 4. Nesil olarak piyasaya sürülen bu tabletin dış tasarımı da çok hoşuma gitti. 43 MP’e kadar panorama yapabilen kameranın da ayrıca övülmesi gerekir bence. Çok severek kulandığım bir tablet.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bir masaüstü bilgisayar ya da dizüstü bilgisayara göre Apple İPad 2 tableti daha pratik bir kullanım sağlıyor. Çantama atıp, istediğim yerde kullanabiliyorum. Ürün oldukça hafif, siyah renkte ve şık bir tasarıma sahip. Ekran çözünürlüğü, 2048 x 1536 Piksel olduğu için görüntüleme kalitesi de çok yüksek. Ürünü üç gündür kullanıyorum. Çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Apple'ın iPad 4 tabletini bugün satın aldım. Öğrenci olduğum için alacağım ürün; hem bütçemi aşmamalı hem de kaliteli olmalı diye düşenerek aldım. Önceki tabletimde pil kapasitesi düşük olduğu için şarjı çok hızlı bitiyordu. Apple bu tabletinde 11560 mah pil kapasitesine yer vermiş. Bu da cihazın uzun ömürlü kullanılmasını sağıyor. Bataryası uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Oldukça memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü; iş arkadaşımın tavsiyesiyle, iş yerinde kullanmak için birkaç gün önce satın aldım. Apple'ın bu tablet modeli işlerimi daha pratik hale getirdi. Ayrıca birçok özelliğini beğendiğim için iş yeri dışında da kullanmaya başladım. Dahili depolama alanı 16 GB ve ram belleği 1 GB olduğu için diğer tabletlerde olmayan bir performansa sahip bana göre. Böylece arka plan uygulamalarında takılma ve donma sorunu yaşamadan tüm işlemleri yapabiliyorum. Çok severek kullanıyorum. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime... Mükemmel 👌 çok sağlam Bi şekilde paketlenmişti. Alt ve üst taraftan pat patla çevrili idi. Satıcıya ve tabiki trendyola Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün özenli paketlenmişti satıcı hızlı kargo yaptı teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha ötesi yok

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Air 4 64GB 10.9 inç 4G MYH12TU-A Tablet Pc Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Air 4 64GB 10.9 inç 4G MYH12TU-A Tablet Pc Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat