Arçelik K 1634P 450 W 0.7 lt Kapasiteli Doğrayıcı Pembe Yorumları

Arçelik K 1634P 450 W 0.7 lt Kapasiteli Doğrayıcı Pembe yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Robotu alalı bir sene oldu, gerçekten çok çok iyi bir ürün ,herşeyden önemlisi içindeki malzemeyi homojenize bişekilde doğruyor,yarım yamalak olmuyor, gücü gayet iyi ,fazlasına asla gerek yok çok fazla un ufak eder kontrolsüz olarak...pembesini aldım ama aklım beyazda kaldı hep , maalesef renk seçimi fiyat farkı yaratıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi parçalayan ve çift bıçağın sayesinde homojen şekilde çalışab bir sistemi var

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Üst kapak tutması zor insanın elinden kayıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2020
    Beş Yıldız

    yıllardır kullanıyorum iyi makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2020
    Beş Yıldız

    Süper 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Tavsiye ederim

    Aynısından bende vardı yılardır kullaniyorum çok memnunum.simdi de anneme hediye aldim. Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Dört Yıldız

    Daha önce kullandigimiz bir cihazdi, kullanici hatasi yüzünüzden makineyi bozduk. Tortu dahi birakmaz iyi bir cihaz, annemin israri uzerine tekrar ayni cihazdan aldik memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Beş Yıldız

    Çok teşekkür ederim memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü yeni aldım bir sefer kullandım, memnun kaldım. Parçaları bulaşık makinasında yıkanıyor. Türk malı yurdun malı diye düşündüm. Gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Güzel

    Ürün güzel doğruyor. Tek sefer de bile güzel sonuç çıkarıyor. Gürültüsü diğer doğrayıcılara göre daha az. Rengi görseldekinden biraz daha koyu ve canlı bir pembe. Alt kısmı koyduğunuz zeminden kaymıyor. Sıkıntı olabilecek yanı beyni olan motor kısmı ürün koyulan kaba kitlenmiyor. Kitleme gibi bir özelliği yok. Yani büyük pembe kısımlı yeri, şeffaf kabın üzerinde koyuyorsunuz o kadar. Sıkıştırma, kitleme diye bir şey yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    tek kusuru var

    doğrayıcı mükemmel. bugüne dek denemediğim marka kalmadı diyebilirm. cam haznede israrcı olduğum için bu dört bıçaklı modelleri hep es geçiyordum. ancak iki bıçaktan çok daha hızlı ve etkili oldukları da gerçek.plastik haznede problem çıkarsa arçelik servisi sorunsuzdur diye düşünerek aldım. çok çok memnunum. gürültüsü nispeten az.çok hızlı. hiç pütür bırakmıyor, neyi doğrarsam dorayayım. ancak; motorun bulunduğu "şapka" çok geniş ve ergonomik değil. içinde motor olduğundan ağır, genişliği çok - tek elle tutması zor (bayanlar için en azından), elden kayıyor-kavrama girintisi vs yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 1634P 450 W 0.7 lt Kapasiteli Doğrayıcı Pembe kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 1634P 450 W 0.7 lt Kapasiteli Doğrayıcı Pembe yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat