Samsung M5 LS27AM500N 27'' 70 CM FHD HDR Çerçevesiz Smart Monitör Yorumları

Samsung M5 LS27AM500N 27'' 70 CM FHD HDR Çerçevesiz Smart Monitör yorum ve tavsiyeleri

(230 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2022
    Çok keyifli

    Oğlumun odasında çalışma masasına kurduk. Bir kere Samsung kalitesi, ağa bağlantı mükemmel son derece kararlı çalışıyor, görüntü kalitesi gayet iyi, ses beklediğimden çok iyi, eşim sesin fazlalığından şikayet ediyor. Yazılım son derece kararlı çalışıyor, Netflix, Disney +, prime video mükemmel çalışıyor. Bluetooth klavye bağlantısı çok başarılı, web tarayıcı yeterli. Kumanda en kaliteli Samsung televizyonlarla aynı. Ve kargo hasarsız ulaştı. Kurulumu kendim yaptım, çok kolay zaten… Tavsiye ? Kesinlikle….

  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2022
    Akıllı Monitör

    Akıllı olma özelliği cezbetti ve edindim eksileri şu: panel daha kaliteli olabilirdi 1080p çözünürlük yeterli değil böyle bir monitöre 2k kalite yakışırdı kumanda da 9 dil desteği var Türkçe maalesef yok belki güncellem ile getirilir ancak zor ihtimal Xbox one s sahibiyim hdmı arc girişine bağladığınızda Xbox açıldığında otomatik bağlanıyor oyun deneyimi açısından performans beklemeyin ancak monitörde oyun modunu aktif ettiğinizde bir tık iyi işlev görüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2022
    Kaliteli ve kullanışlı

    Kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Çözünürlük ve kullanım harika.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2022
    Görüntü ve kalite harika

    Tam istediğimiz gibi, hem TV hem PS4 ekranı olarak kullanıyoruz.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.06.2022
    Kaliteli ürün,kolay kurulum

    Gerçekten çok hızlı kargo, cuma akşama doğru verdim, pzt elimde oldu, ürünün kurulumu basit, kumandası iyi, airplay 2 denemedim ama destekliyormuş, balkona dahi koyup tv plus ile mobil tv yapılabilir, netflix vs zaten var. 160hz yenileme hızı da baya iyi, memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2022
    Gerçek bir akıllı tv

    Küçük boyutlu ve içinde bir akıllı tvden bekleyebileceğiniz her şey var. Web tarayıcısı ile herhangi bir klavye ve mouse bağladığınızda web üzerinden mail yazma, word dosyası oluşuturma gibi pek çok işi yapabiliyorsunuz. Çözünürlüğü pek yüksek değil, bu anlamda bir bilgisayar monitörü kalitesi sunamıyor ancak fiyat/performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: bir monitörde bulunması gereken özelliklerin tamamı bu monitörde mevcut olduğu için sipariş etmek istedim. özellikle ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 piksel olduğu için oyun sahneleri gayet canlı ve net. ürünün enerji tüketim sınıfı a olduğu için gayet iyi bir tasarruf sağlıyor. bu yönü benim için çok iyi oldu Eğer siz de yakın zamanda Bir monitör satın almayı düşünüyorsanız kesinlikle bu ürünü tercih etmelisiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: ekran özellikleri Çok ilgimi çektiği için bu monitörü satın almak istedim. Ben oyun oynamayı çok sevdiğim için bu Monitörün sergilemiş olduğu performansı başarılı buldum. hoparlör özelliği Stereo olduğu için ses sistemi gayet iyi. hem piksel yoğunluğundan hem de ekran çözünürlüğünden çok memnun kaldım. ürün benim için yeterli bir pozisyonda özellikle ekran boyutu 27 inç olduğu için severek kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben de artık istediğim programları izleyebiliyorum. Çok güzel, güvendiğim firma. Hiçbir hasar vs. olmadan elime söylenen zamanda eksiksiz ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyon olmamasına rağmen kullanımı televizyon kadar basit. Uygulamalar sayesinde televizyon gibi kullanılabiliyor. Menü çok basit, almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    süper bir ürün. kalitesi yazılımı tavsiye edilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Başarılı cihaz ,.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir tv/monitör mutfakta kullanıyorum ilk geldiğinde sadece güncelleme yapma gerekti smart özelliğini kullanabilmemç için sesi çok yüksek ve görüntü kalitesi çok güzel ister harici uydu alıcıyı hdmi olarak bağlayarak ister bein connect gibi uygulamalarla internet üzerinden tv izleyebilirsiniz evdeki 3.samsung tv bu çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    online siparişlerde pek alışık olmadığımız şekilde, çok güzel bir ürünü akşam saatlerinde sipariş verdim ve sabah 9 da ürünü aldım, bende nasıl oldu bu pek anlamadım ama satıcıya ve sürat kargoya teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata daha iyisi olamaz

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bilerek alan için çok iyi herşeyi ile. standart kullanıcı için daha iyi monitör yok ama profosyonel kullanım için başka ürünlere bakılmalı Kimler almalı -standart kullanıcı -büyük ekran isteyen -smart özellikleri de olsun diyen Kimler almamalı -oyun için tepki süresi 8ms -grafik tasarım -editleme

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İşletim sistemi android değil ve sansung busds ile bile bağlantı kuramıyor. Onun dışında güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hem TV hem monitör olarak kullanıyorum. Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en güzel ürün. Her şeyden önce Apple TV den daha ucuz ve yaptığı her şeyi yapıyor. Uygulama olarak tüm Smart tv uygulamaları mevcut. İnternete kablosuz bağlanıyor; bunun üzerinden abonelikleriniz ile tv / iptv YouTube netflix vb izleyebilirsiniz. Bluetooth özelliği ve kendi kumandası var. Monitör olarak okuma modu var gözü rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz kullanıyorum. Lütfen elektronik ürünleri kurumsal satıcılardan alalım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung M5 LS27AM500N 27'' 70 CM FHD HDR Çerçevesiz Smart Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung M5 LS27AM500N 27'' 70 CM FHD HDR Çerçevesiz Smart Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat