MSI Optix MAG274QRF-QD Monitör Yorumları

MSI Optix MAG274QRF-QD Monitör yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İdeal monitör

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hoparlörü yok bilginize :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet şık ve güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Oyun ve ofis uygulamalarında çok akıcı ve kaliteli görüntü alarak memnun kalacağınız bir monitör. 165Hz yenileme hızı 2K çözünürlük ve Quantum Dot ayrıcalığı ile profesyonel renk gamına yakın renk cümbüşü. Başarılı ürün. MSI kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Malesef 1 adet ölü piksel ile kavuştuğum cihaz. Uzun araştırmalar sonucu bu monitörü tercih ettim. Öncelikli tercih kıstasım renk doğruluğu idi. Bir tasarımcı ve gamer olarak iki tarafa da hizmet edebilecek bir monitör olarak bu modeli seçtim. QD teknolojisinden dolayı renk gamutu epey gelişmiş, fakat bir fazla gelişmiş. Renkler ilk aldığınızda aşırı satürasyonlu geliyor. 2 Monitör kullanıyorum ve yanyana getirdiğimde renklerin çok patlak olduğunu, özellikle kırmızıların gözümü rahatsız edecek kadar satüre olduğunu söylemem gerek. Gaming OSD ve color profile ler ile beraber renk kalibrasyonu mümkün olduğunca yaptım ve şuan daha rahat bir kullanıma sahibim. Kalibrasyondan sonra gerçekten renklerin canlılığı ve siyahların doğruluğu beni çok tatmin etti. Benim için ergonomisi önemli değil çünkü masaya monteli ikili monitör standı kullanıyorum. Ölü piksele gelirsek, ekranın orta-alt kısmında 1 adet yeşil ve mavi'de belli olan bir ölü piksel var. Normalde direkt geri gönderirdim fakat, monitör 2k olduğundan dolayı piksel epey küçük. sadece 2 renkte belli ettiği için kendini günlük kullanımda gözüme çarpmıyor. O yüzden uğraşmadım. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir monitör. Paylaştığım görsellerdeki soldaki monitör AOC 24G2U 24 inch.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ilanda belirtilen ne ise o geldi daha kutusunu açıp test edemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kutusu iyi paketlenmişti, açıkçası biraz korkum vardı ürünü alırken çünkü bu kadar çok özelliğin bir arada olduğu monitörler genelde yalan oluyor.Ancak gerçekten özellikle reklamı yapılan renk kalitesi inanılmaz beklentileriminde üstünde bir renk kalitesi ortaya çıktı zaten oyuncu'ya hitap eden taraflara değinmiyorum 165 hz oldukça iyi ancak en cezbedici tarafı bence g-sync desteği olması tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 15 senedir bilgisayar oyunu oynayan bir insan olarak söyleyebilirim ki, ister yenileme hızı olsun ister ghosting olmayışı,renk kalitesi,parlaklığı,çözünürlüğü şu ana kadar kullandığım en iyi monitör, tek problem neredeyse tüm IPS panellerde olan, karanlık sahnelerde glow olması. Eğer bütçenize uygunsa hiç pişman olmadan alıp kullanabileceğiniz bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Muazzam

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu monitörü alıyorsanız zaten araştırarak almışsınız demektir ama bugüne kadar küçük ekran kullanan arkadaşlara tavsiyem 27” gerçekten çok Büyük geliyor insanın gözüne aldıktan sonra ölü piksel olup olmadığını mutlaka dikkat edin bende çıkmadı ama bellide olmaz Ürün çok güzel yanında iki adet şeker yolladığı içinde emperor’a teşekkür ederim :))

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    muhteşem değil ona göre alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ölü piksel çıkma olasılığı yüksek bir monitör. İki kere farklı firmadan aldım ölü piksel yüzünden değişime gönderdim. Bu üçüncü yine ölü piksel var. Yıldım artık değiştirmiyorum. Görüntü, osd menüsü, işlevselliği on numara. Aradığın her şey var. Bu yüzden tercihim oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ürünü güzel paketlenmiş ayrıca telefonla kolay ulaşılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güncelleme yapmama rağmen gaming osd joystikten açılmıyor.Ps5 için almıştım ama daha çok PC için bir monitör.Bu ps5 için olmaz demek değil tabi görüntü kalitesi harika.Ps5 ten görüntüyü 2k 120hz gösteriyor. Özellikle premium color seçeneğiyle çok daha iyi.Ama gaming osd konusu sıkıntılı.Ps5 için alan birisi joystikten neden açamaz ve neden parlaklığı karşıtlığı kendisi ayarlamayaz o kısım kapalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu monitörü kullanamaya başlayalı 1 sene oluyor ve oyuncular için ideal bir monitör. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, online destek çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam beklediğim gibi geldi, çizik vs. hiç yoktu.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.02.2023
    Fiyatı Yüksek ama Başarılı

    Fiyatı epey yükselmiş 11.000'e almıştım ben fakat piyasadaki en iyi 2k monitor diyebilirim. Single player oyunlar ve resim işleri yapıyorsanız size uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2022
    Ölü Piksel Sorunu - Başarısız Satıcı

    Ürün genel olarak çok güzel. Renk kalitesi kendini ilk bakışta belli ediyor. Ghosting yok denecek kadar az. Işık sızması rahatsız etmeyecek derecede az. Fakat bu ürünü 2. Kez ölü piksel şikayetimden dolayı değişime gönderiyorum. 3. Gelen monitörde aynı şekilde çıkarsa iade etmek durumunda kalıcam. Aldığınız monitörü ölü piksel testinden dikkatlice geçirmenizi tavsiye ederim. Herkesin verdiği paranın karşılığını tam alması gerektiği düşüncesindeyim. Umarım siz benden daha şanslı olursunuz. Arkadaşlar yukarıdaki yazdığım satıcı ile iletişime geçmeden önceki yorumumdu. Satıcı ürünü sanki bir lütufmuş gibi bana 2 kere kapalı kutu halinde gönderdiklerini söylediler. Üstelik daha önce iade ettiğim monitör stoğunu ben ürünü iade edip ellerine geçtikten sonra yeniden 1 adet arttırdılar. Yani bu demek oluyor ki iade edilen ürünü size gönderebilirler. Şu an bana msi yetkili servise göndermem gerektiğini söylediler. Sizden tavsiyem bu satıcıdan uzak durmanız yönünde. Benim başım ağrıdı sizinde ağrımasın. İade talebi oluşturdum. Ürünü iade edeceğim. Belkide bu kusurlu ürün bir sonrakinde size gelecek. Emeğinizi kazancınızı bu tarz kişilere kaptırmayın. Herkese iyi alışverişler.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2022
    2k için en iyi seçenek

    Monitörü 3 gündür toplam 20 saat civadı kullandım. Ölü pixel yok anti ghosting yok ışık sızması yok denecek kadar az. Çok uzun süre araştırdım ve gerçekten en iyi 2k Monitörünün bu olduğuna karar verdim çok memnunum herkese nasip olur umarım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MAG274QRF-QD Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MAG274QRF-QD Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat