Everest Ipkw250Ftuk Kablosuz Klavye Yorumları

Everest Ipkw250Ftuk Kablosuz Klavye yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Mause sıkıntılı çalışıyor ve hareket hızlı değil kullanışlı değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayat avucunuzun icinde

    hepsiburadadan vestel smart tv aldim yanina da bu klavyeyi aldim.gayet sorunsuz sekilde calisti.kumandadan cok zor oluyordu. artik avucumun icinde klavye ile smart tv de internetten maclarimi izleyebiliyorum .mausuda klavye uzerinde oldugundan istenildigi yonlendirilebiliyor.sarj kablosu ve adaptoru icinde cikiyor. oh be buyuk rahatlikmis.tesekurler hepsi burada tesekurler fzl bilisim.kargo hizli ,ilgi guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Akıllı tv için almayın

    Akıllı televizyon için parayı çöpe atmaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2018
    Beş Yıldız

    Sadece touchpad kısmı çok hassas onun dışında ürün çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    smart tvde problemli

    bilgisayarda sıkıntısız çalışıyor ancak samsung tvde çok fazla bağlantı kopuyor. bağlantı aparatını da tvden çıkarmadan tekrar çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    Beş Yıldız

    Şarj kablosu, ürünün yaninda gonderilmemistir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Bir Yıldız

    Bilgisayara bağladığımda 1 metre, televizyona bağladığımda 50cm bile olmayan bir çekim mesafesi var. Ucuz etin yahnisi böyle oluyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Fena değil

    Ürün neredeyse tam fonksiyonlu. Hiç bir şeyi eksik değil. Fiyatı göze alındığında ufak tefek kusurlarını görmezden gelebiliyorsunuz. Örneğim kablosuzu bluetooth ya da rf ile değil televizyon kumandası gibi infrared ile çalışıyor. Aleti bilgisayarınıza tutarak kullanmak zorundasınız. Dar açılarda bile problem çıkartmıyor ama infrared ledi ürünün arkasında olduğundan kucağınızda tutarak kullanamıyorsunuz. havada kullanmanız gerekiyor. Bunun dışında en büyük sorunu touch padinin çok hassas olması. istemsiz olarak devamlı oraya buraya tıklayabilirsiniz. Ürünü tv ye bağlı bilgisayarınızda film oynatmak, oturduğunuz yerden yemek siparişi vermek, arada youtubedan bir iki video açmak için vesaire rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok uzun boylu işlere kalkışacaksanız logitechin vs. büyük boy ürünlerini tercih edin. bu ürün iPhone 5 boyutlarında.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    kullanıslı fakat

    Urun kullanıslı fakat cok kucuk avucunuzda kayboluyor kullanamıyorsunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Everest Ipkw250Ftuk Kablosuz Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Everest Ipkw250Ftuk Kablosuz Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat