Apple Macbook Pro MLH42TU/A Laptop-Notebook Yorumları

Apple Macbook Pro MLH42TU/A Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Üç Yıldız

    Bir öncekine göre fiyat 2 katı ama özellikler çok fark etmedi bence. Özellikle de Windows yükleyip kullananlar için hiç tavsiye etmem zira artık Win7 desteği yok ve Win10 çok aşırı pil tüketiyor, eski Macbook Pro ile 3 sene sonra bile 2 saat pil ömrü kalmışken bu daha şimdiden aynı seviyede. Touch bar Windows ile hiç bir işe yaramıyor hatta sinir bozucu olabiliyor zira doğru düzgün çalışmıyor, uyumsuzluk yapıyor. 1 tane bile USB girişi olmaması çok strese sokuyor, illa ki yanınızda o apartları taşımanız gerekiyor Eski modelde şarz kablosu mıknatıslı ve şarz durumunu gösteren ışığı vardı, şimdi her girişten şarz olması iyi olsa da kablo tak çıkar şeklinde olması kabloya takılıp bilgisayara ya da kabloya zarar verme riski oluşturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans olarak çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Abi çok iyi bir cihaz

    çok iyi bir.cihaz arkadaşlar. Efsane yapmış adamlar. Power düğmesine basıyorsun 2 saniye sonra transformers oluyor. çoook deli birşey ben çok sevdim tasma takıp gezdirebiliyorum abi daha ne olsun. parasını da hakediyor çok çılgın birşey. oyun performansı desen efso. kemiği yerden elli metre yukarı atıyorsun tek atış lazerle ortadan vuruyor tabi kemik yetişmiyor. Çok iyi değil mi ya. özel sipariş veriyorsun hemen yapıyor. markete bakkala bile yollarsın. Apple yapmış Abi çok düşünün alırken ona göre

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Çok güzel bir ürün.

    Harika bir ürün. Maillerime falan çok iyi bakabiliyorum. İnternette dolaşmak çok güzel. Herkes almalı bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Mükemmel bir cihaz

    Mükemmel bir cihaz herkeze tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Macbook Pro MLH42TU/A Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Macbook Pro MLH42TU/A Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat