LG 34UC79G-B Monitör Yorumları

LG 34UC79G-B Monitör yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    PArlaklık değeri 250 olması tek ve en önemli kusuru

    350 olaydı parlaklık düşünmeden alırdım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Olağanüstü ! (2560x1080 fomattaki LFC destekli tek FreeSync monitör)

    Çok araştırdım. UltraWide FreeSync monitörlerin F/P olarak en iyisi bu ! Özellikleri saymakla bitmiyor ancak 21:9 formatı, Curved IPS paneli, titreşimsiz ekranı, çerçevesiz Slim Tasarımı ve Low Framerate Compensation (LFC) destekli 144Hz FreeSync onu diğerleri arasında lider yapmak için fazlası ile yeterli. (LFC'yi AMD sitesinden mutlaka araştırın. LFC olayı kökten değiştiren bir teknoloji) Oyuncuların vazgeçemediği 2560x1080 fomattaki LFC destekli tek UltraWide FreeSync monitör LG 34UC79G-B. Olağanüstü kaliteli bir üretim. Panelde ışık sızması, bulutlanma vs YOK ! TFTCentral kalibrasyonu ile resmen çoşuyor. 27" 1080p bir monitör ile pixel yoğunluğu aynı ve gayet yeterli. Ek olarak, artan pixel sayısını hakkı ile sürebilmesi için satın alacağınız FreeSync destekli bir AMD GPU ile mükemmeli yakalayacaksınız. 21:9 formatta "curved panel" 34" boyutta vazgeçilmez, aksi halde abartılı boyun egzersizleri yaparsınız :) 2 saatlik ayar ve kullanımdan sonra 16:9 monitörüme dönüş yapınca resmen daraldığımı hissettim. Bu kadar çarpıcı bir fark beklemiyordum. Renkler, derinlik, siyah/beyaz dengesi ve netlik neredeyse kusursuz... İmkanınız varsa düşünmeden alın ve "mutlaka ama mutlaka" yeni nesil bir AMD ekran kartı ile kullanın. Böylesine kaliteli bir panel ve 21:9 formattaki devasa görüş açısı ile yaşayacağınız LFC destekli UW FreeSync deneyimine inanamayacaksınız ! Açıkçası ben hayran kaldım... Son dönemde yeni öğrendiği "çözünürlük" kavramını papağan gibi tekrarlayanların sıkça atladığı, düşünmedikleri kısım; yüksek çözünürlüklü / yüksek hızlı monitörleri hangi ekran kartı ile sürecekleridir... Yarım yamalak, toplama bilgisi ile ahkam kesenlere aldırmayın. Yıllardır kullandığım en güzel monitor, teşekkürler LG !

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2018
    çok beğendim.

    şu anda kullanıyorum. çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2018
    Uzun süre bilgisayarda zaman geçiriyorsanız tavsiye ederim.

    Film, oyun, çalışma, video, fotoğraf editlemek için bire bir. Kutudan Display Port kablosu da çıkıyor, ekran kartınız destekliyorsa direk 144 Hz alırsınız. Yok böyle bir keyif.

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2018
    En uygun oyuncu ekipmanı

    masamın üzerinde 2x27inch koymaktansa bu monitörü tercih ettim. Bu özelliklerde başka markalar çok daha pahalı

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2017
    mükemmel

    Ürün özelşikle oyun oynarken VR hissi veriyor. Görüntü harika. Duruş tasarım harika. Yukarı ağşşağı ve rotate sistemi çok rahat. Tek eksi yanı dışarıya ses vermemesi olabilir. Harika.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2017
    FreeSync, 144Hz, IPS, 21:9, Çerçevesiz Tasarım >>> Olağanüstü !

    Çok araştırdım. FreeSync monitörlerin en iyisi bu ! Özellikleri saymakla bitmiyor ancak 21:9 formatı, Curved IPS paneli, çerçevesiz Slim Tasarımı ve Low Frame Compensation (LFC) destekli 144Hz FreeSync onu diğerleri arasında lider yapmak için fazlası ile yeterli. (LFC'yi AMD sitesinden mutlaka araştırın.) Oyuncuların vazgeçemediği 2560x1080 fomattaki LFC destekli tek FreeSync monitör LG 34UC79G-B. Olağanüstü kaliteli bir üretim. Panelde ışık sızması, bulutlanma vs YOK ! TFTCentral kalibrasyonu ile resmen çoşuyor. 27" 1080p bir monitör ile pixel yoğunluğu aynı ve gayet yeterli. Ek olarak, artan pixel sayısını hakkı ile sürebilmesi için satın alacağınız FreeSync destekli bir AMD ekran kartı için böbreğinizi satmak zorunda değilsiniz :) 21:9 formatta "curved panel" 34" boyutta vazgeçilmez, aksi halde abartılı boyun egzersizleri yaparsınız :) 2 saatlik ayar ve kullanımdan sonra 16:9 monitörüme dönüş yapınca resmen daraldığımı hissettim. Bu kadar çarpıcı bir fark beklemiyordum. Renkler, derinlik, siyah/beyaz dengesi ve netlik neredeyse kusursuz... İmkanınız varsa düşünmeden alın ve mutlaka ama mutlaka bir AMD ekran kartı ile kullanın. Böylesine kaliteli bir panel ve 21:9 formattaki devasa görüş açısı ile yaşayacağınız LFC destekli FreeSync deneyimine inanamayacaksınız ! Açıkçası ben hayran kaldım... Yıllardır kullandığım en güzel monitor LG 34UC79G-B ! AdeksStore'a ise ayrıca tşkler. Aynen açıklamalarda anlatıldığı şekilde hatasız olarak gönderdiler. Mükemmel bir firma, hiç çekinmeden sipariş verebilirsiniz. *Ancak yurtiçi kargo için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim... Faturada yazılı adresi, teslimat adresine "ters" yazdıkları için 72 saat boyunca yurtiçi kargo ile köşe-kapmaca oynadık ancak neyse ki sonu mutlu bitti...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    tavsiye ederim

    4 aydır kullanıyorum. pc mac ve uydu cihazını aynı anda bağladım. renkler ve oyun performansı çok iyi. 4k olmamasından ötürü bir sorun yaşamadım. üzerinde dahili hoparlör yok. bilgisayarda kendini ses kartı olarak tanıtıyor ve arkasındaki çıkışa hoparlör takabiliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2017
    Mükemmel

    Ürünü 11.11 Kampanyası ile aldım. Ürün gayet şık ve güzel. Görüntü kalitesi çok güzel. Bu fiyatta ve büyüklüğüne göre alına bilecek en iyi Monitör diyebilirim. Ürünü 1070 ekran kartı ile kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca Kargo konusunda satıcıya çok teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017

    makina çok büyük 🤓 çok şık. bu mağazadan kesinlikle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz. kargo çok hızlı ayrıca ben türkiyenin bir ucunda olmama rağmen 3 günde elime ulaştı. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Tavsiye ederim

    Ürün gayet güzel paketlenmiş ve hızlı bir şekilde kargolandı. Cuma gecesi verdiğim sipariş Cumartesi öğlen kargoya verildi. Ürünün şekli ve renk doygunluğu gayet hoşuma gitti. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    ürün on numara

    alacak kişilere tavsiyemdir

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2017
    Mükemmel

    Ürünü tavsiye üzerine aldım. Adekstore ürünü kutulu gayet güzel hazırlamış. Kullanımı kurulumu çok kolay. İçerisinden 1 displayport kablo 1 hdmi kablo çıkıyor. Bağladıktan sonra monitör bağlaştırınızdan hz i 144 e almayı unutmayın. Yenileme hızı mükemmel. 1070 ekran kartı kullanıyorum. Performansını şimdi alabildim. Hem 3D işlerde hem kaliteli oyunlarda test ettim. Kusursuz. Şirkete bir tane almıştım. Şimdi ikinciyi eve sipariş vereceğim. Teşekkürler LG. Teşekkürler Adeks. Bu indirimi kaçırmayın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2017
    ürün müthiş

    ürün müthiş kargoda müthiş

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2017
    fiyat performans ürünü

    kasa şık özellikle arka görüntüsü çok güzel. yükseklik ve açı ayarlaması çok kolay. 144 hz ultrawide ve 1 ms değerlerinde olup daha uygun fiyatlı ürün sanırım bundan başka yok. display port ve 2 hdmi ile bağlantı sorunu da yok. ses için harici olarak speaker almanız lazım.

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2017
    Lg monitör

    Monitör çok güzel ve çok büyük olmasının yanında kavisli ve tam oyuncular için üretilmiş

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2017

    Harika bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum A+++

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2017
    Bu monitöre not vermek en iyi oyuncuların haddine

    Süper tasarım, mükemmel estetik ve harika kalite. Görüntü mükemmel üstü. Gerekli tüm kablolar (Power, HDMI, DisplayPort) hepsi kutuda var. Monitörün dahili hoparlörü yok. Kendisini Windowsa Ses cıhazı olarak tanıtıyor ve sesi DP/HDMI Kablosu ile alıyor. Ancak Audio ve Kulaklık çıkışı var. Aynı anda sesi harici hoparlör sisteminize aktarırken kulaklıktan-da çıkış veriyor. Bu çok pratik. Kulaklıkta dinlerken aynı anda ihtiyaç anında harici ses sistemine aktarabiliyorsunuz. Yükseklik ve yatay ayarları cok basit. Kurulumu şip-şak. 3 Dakikada her kişi tarafından kolayca yapılabilir. İlk MineCraft denemesinde FPS 500 den 1100 lere çıktı. Diğer oyuncular Hack yapdığımızı zannetti ve mızlandılar. Harika bir şey. Ellerine sağlık LG, Teşekkürler bu ürünü ülkemize getirenlere.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2017
    Çözünürlük ve parlaklık yetersiz

    Oyun harici bir işde kullanılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Beş Yıldız

    2k alacak paranız yoksa alınır beklentileri yeterince karşılıyor. Önceden 4k monitörüm vardı ama bununla değiştirdim çünkü IPS panelin yerini hiç bir şey tutmuyor benim için.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 34UC79G-B Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 34UC79G-B Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat