Fakir LS Estove 2000 2000 W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Siyah Yorumları

Fakir LS Estove 2000 2000 W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Siyah yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2019
    hiçbir işe yaramadı

    berbat bir ürün  sakın almayın kullanamadık acayip sesler çıkartıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    kesinlikle almayın

    merhabalar. ben ürünü aldığımda gayet tasarruflu iyi bir verim alacağımı düşünmüştüm buna yorumlara bakarak ta karar vermiştim. fakat ürün aldıktan 1 ay sonra arızalandı ve aynı zamanda hiçbir şekilde verimde alamadım. ufacık bir odayı bile ısıtamıyor. ürünü iade etmeye kalktığımda hepsiburada 14gün iade süresi geçtiği için kabul etmedi. tedarikçi mağazayı aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. servis çağırmamız gerekiyormuş. yani anlayacağınız bu gibi ürünler sadece satılana kadar. aldıktan sonra her türlü sorunlarla kendiniz uğraşıyorsunuz ve çözümde alamıyorsunuz. kesinlikle tavsiye etmiyorum almanızı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Bu para verilmez

    Arkadaşlar ürünü alalı iki hafta oldu daha doğrusu yaz aylarında indirimli olduğu dönemde aldım iki hafta oldu kullanmaya başladım yazıkki bırakın beklediğim performansı almayı performans adına hiçbir şey yok üründe,, kısacası hiç ısıtmıyor kötü bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2016
    iyi bir ürün

    Öncelikle diğer ürünler gibi kapandığında ortalık buz kesmiyor bu kalorifer gibi bir ortam ısıtıcı ayrıca çocuğu olan aileler için çok ideal çünkü yanları ısınmıyor ve üstten de sıcak hava üflüyor yani çocuk için tehlike arz etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2015
    ısıtıcı

    ürünün görüntüsü çok şık. ısıyı eşit yayıyor, infrared gibi gördüğü yeri yakmıyor. nisan ve mayıs ayları için uygundur, soğuk havalarda etkili değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2015
    verimli ve tasarruflu

    İlk kullanımda ısıyı farkettirmiyor.. yalnız daha sonra açılıyor.. tıpkı 0 km araba gibi.. devrini kullandıkça alıyor... fakat site gönderimde bi süre bekletti malesef.. umarım daha hızlı olmaya başarırlar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2015
    elektrik faturasını ddaha görmedim

    öncelikle kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. tam olarak kullanmadan yazmak istgemedim. urunu biraz tedirgin aldım. ilk gün tam olarak kullanamadım ve resmen pisman oldum. 2 . gün sastım kaldım gecenın ilerleyen saatlerinde dısarısı 0 ila -1 ken ben atletle dolasıyordum. urun ilk yarım saatte içerisini ısıtmıyor yarım saat ve 1 saat arası ısınıyor ve tam anlamıyla verim alıyorsunuz. sonrada oda sogumak bilmiyor. sessiz. odanın her yeri eşit sıcaklıkta oluyor. elektrik faturası gelince yazıcam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2015
    Süper hızlı teslimat

    Ürünümü kullanmadan yazmak istedim ... Dün akşam aldığım ürünüm bugün pazar OLMASINA rağmen elime ulaştı tebrik ediyorum alış veriş için tek adresimdir burası ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2014
    Mükemmelin de ötesinde

    Ürün çok verimli ve ekonomik evin her tarafını eşit ısıtıyor. Aynı kömür sobası gibi ısıtıyor. Çok soğuk havalarda kademesini yüksetiğinizde evin için sıcacık yapıyor üstelik elektriği çok harcamıyor. üründen çok memnun kaldım teşekkürler hepsiburada...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir LS Estove 2000 2000 W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir LS Estove 2000 2000 W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat