Pny Pro Elite 500GB 865-875MB SSD Yorumları

Pny Pro Elite 500GB 865-875MB SSD yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 01.06.2021

    PNY markasını ilk defa kullanıyorum kampanyada olduğu için aldım. 500 TL'den fazla indirimli satılıyor kaçırmayın derim. Hızlı veri transferine ihtiyaç olduğu için satın aldık yazılım şirketimizde aktif olarak kullanıyoruz. Bayağı hızlı aktarım yapıyor tavsiye ederim. Malzeme kalitesi çok iyi 1 hafta olmadı daha teslim alalı 2 kere yere düştü ama bir şey olmadı. Hızlı kargo ve uygun fiyat için incehesaba teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.05.2021

    PNY markası çok kaliteli bir marka yabancı sitelerde araştırarak aldım özellikle Amerika'da en çok satılan SSD markasıymış. Malzeme kalitesi bayağı iyi düşmelerde vs asla bir şey olmaz taş gibi bir şey… Ben ajansta kullanıyorum ve aşırı hızlı transfer oluyor videoları HDD'de 30 dakikada kopyalıyordum bunda 4 dakika sürüyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.04.2021

    İşim gereği çok fazla seyahat ediyorum ve sürekli depolama alnanına ihtiyaç duyuyorum. PNY Pro Elite'i keşfetmeden önce saatlerce görüntü aktarımı için bekliyordum. Zamanı değerli olanlar yada hızlı dosya transferi yapmak isteyen herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir. SSD benle birlikte 4 ülke, 50 şehir gezdi ve işlerimi hızlandırdı. Fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor ve 500 GB depolam alaını var daha ne olsun diyorum kendi kendime :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pny Pro Elite 500GB 865-875MB SSD kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pny Pro Elite 500GB 865-875MB SSD yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat