Fakir Kyra Siyah Çay Makinesi Yorumları

Fakir Kyra Siyah Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2013
    çayı sıcak tutmak için

    ürünü alalı 2 sene olmuş anneme almıştım çayı sürekli ısıtmak için uğraşıyodu çok memnun ayrıca yemek yaparkende sıcak su ihtiyacını karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    ÇAYIN SOĞUMASINI ENGELLEDİM ;

    Kısaca mükkemmel bir cıhaz. işim gereği belirli zaman aralıklarıyla çay içiyorum: İkide bir çayı ısıtmak zorunda kalıyordum, ama bu çay makinası sayesinde bu problemden kesinlikle kurtuldum çok çok teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2013
    Harika

    Ürün bugün elime ulaştı. Çeyiz için aldığımdan henüz kullanma fırsatı bulamadm. Ancak görüntü itibariyle çok hoş ve kibar bir ürün. Ben beyaz rengini aldım. Fakir kalitesi zaten tartışılmaz. Memnun kalacağımızı umuyorum. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2012

    ürünü 8 aydır kullanıyorum..malzemesi çok kaliteli..su kaynatırken ses seviyesi fena değil..su çabuk ısınıyor..kablosu yeterince uzun..oldukça da şık bir ürün..kısacası tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2011
    Herkese tavsiye ederim

    Ürün beklediğimden de kaliteli cıktı.Su kaynayınca uyarı sesinin çalması da çok iyi düşünülmüş.Ayrıca hem renk olarak hem de sekil olarak cok dekoratif bir ürün.Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Kyra Siyah Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Kyra Siyah Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat