Philips HD7546-20 Metal Inox Kahve Makinesi Yorumları

Philips HD7546-20 Metal Inox Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    Kaliteli saglam gorunuyor

    Diger kahve makinalarindan biraz daha pahali. Ancak cam yerine inox (kaplama?) gayet iyi olmus. Urunu yeni teslim aldim, o nedenle ne kadar dayanikli oldugunu zamanla gorecegim.. Ilk izlenimim olumlu, tesekkurler Hepsiburada ve Yurtici Kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2015
    güzel ürün

    memnunum tek sorunum için de filtre çıkmaması açıklamada kagıt filtre de yazmıyor eski Philips kahve makinamın filtresini taktım gayet güzel en önemliside termosun kahveyi sıcak tutuyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2015
    ölçek yok

    Ürün kullanışlı, kahve yapımı da güzel tek eksiği kahve ölçeği nin olmaması

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2014
    İyiki aldım.

    Güvendiğim markanın ürününü bilerek seçtim.Cihaz çok kullanışlı.Çok şık.Teşekkürler Philips,teşekkürler Hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2014
    hediye almıştım çok beğenildi

    kaliteli bir ürün, karafının termos özelliğinde olması çok iyi kahve hiç soğumadan saklanabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2014
    Çelik Termos Çok Faydalı

    Çok memnunum. Çelik Kahve Termosu sayesinde çok sıcak bir kahveniz oluyor. Ben bir de kahve yapmaya başlamadan kahve termosunu kaynar su ile çalkalıyorum, termos önden ısınmış oluyor. Yapıldığı anda içilmesi tavsiye olunur, uzun bekletince soğuma oluyor. Termos hali ile kahveyi yapıp masaya servisi de rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2013
    Memnun kaldım

    Ürün hem şık hem de kullanışlı. en büyük artısı termos yapısı sayesinde elektrik harcamadan sürekli sıcak kahve bulundurması. metal demlik sayesinde de daha uzun ömürlü olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2013
    MEMNUNİYET

    Sayın Yetkili, Firmanızdan daha önce de yapmış olduğum siparişlerde olduğu gibi bu üründen de hem kalitesinden hem de teslimattaki hassasiyetinizden dolayı çok memnun kaldım. Çalışmalarınızın başarı ile devamını dilerim. Saygılarımla, Korhan AKER

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2013
    2.yi aldım

    İşyerinden sonra eve de aldım. Sıcka kahve yapması, çelik termosu olması harika. Cam sürahi kırıldı derdi yok. Termosu da oldukça sıck tutuyor, bir saat kadar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    Daha uzun süre sıcak tutsa mükemmel olacaktı.

    İş yerinde kullanım için ideal. Az yer kaplıyor. Termos olmasına rağmen kahve bir süre sonra soğuyor. Kahveyi daha uzun süre sıcak tutsa veya kahveyi tekrar ısıtabilse mükemmel bir ürün olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    muhteşem

    2 haftadır neredeyse hergün kullanıyoruz. Çok memnun kaldık. Özellikle kendiliğinden kapanması ve kahveyi sıcak tutarken elektrik harcamaması çok güzel. Tek kusuru, kusur sayılırsa, cam sürahi olmadığından herhalde bütün ev mis gibi kahve kokmuyor malesef. Onun dışında mükemmel. Philips ve hbya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2012
    Termos demlik büyük rahatlık

    Bu ürünü yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Malzemesi oldukça kaliteli. Demlik kısmının termos özelliği sayesinde çok rahat ettim, birkere demliyorum ve istediğim her yere taşıyorum. Bahçe, balkon kullanımında da çok faydalı. Büyük demlik sayesinde kalabalık misafirde çok rahat ediyorum. Şu an buradaki fiyatı da oldukça iyi, almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2012
    Sıcak Kahve

    Yeni aldım makineyi. Henüz bir kere kahve yaptım. Kahveyi kısa sürede yapıyor. Suyu ısıtmıyor, kaynatıyor, doalyısıyla termosa dolan kahve oldukça sıcak oluyor. Kahve makinelerinde genellikle yeterli sıcaklıkta olmaz kahve. Termoslu olduğu için, kahve piştikten sonra otomatik olarak kapanıyor. Dolayısıyla sıcak tutmak için elektrik harcamıyor. Diğer yorumlarda da söylendiği gibi, görünümü de oldukça şık. Termos da gerçek termos, yanınıza alıp götürebilirsiniz. uzun süre sıcak tutuyor. Haznesi de büyük 5-6 büyük kuba kahve alabiliyor. Daha yeni aldım, şu an için oldukça memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2009
    güzel

    hem cok zarif görünüyor, hemde diger cam haznelilere göre daha dayanikli... en azindan kirilma riski yok, kullanimida son derece rahat, filtre kahve tiryakilerine tavsiye ediyorum, kahvenin aromasini kesinlikle hissediyorsunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2007
    Ürün hem sağlam, hem iyi

    Cam hazneli makinelerden çok daha gösterişli ve kaliteli. Kahve alışkanlığı olanlar için iyi dost. Hepsiburadadan aldım, Philps bayinde 200 YTL!!! Tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2007
    Malzemsi oldukça basit.

    Göze hoş gelen ama oldukça ucuz malzemeden imal edilmiş bir malzeme.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD7546-20 Metal Inox Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD7546-20 Metal Inox Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat