Arçelik S 7424 Mavi Elektrikli Süpürge Yorumları

Arçelik S 7424 Mavi Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    berbat ötesi

    İyi yorumlar sadece burada diğer nereye baksam benle aynı alalı 2 yıl oldu emiş gücü çok azaldı zırt bırt duruyor. Arçelik almazdım da babamgil aldı montaj sanayi markasından bu beklenirdi bu fiyatı kesinlikle haketmiyor. Filtresi ni temizleme mize rağmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    idare eder

    Bundan önceki süpürgenin motoru yandı araştırmadan bunu aldım.evi süpürürken içini her odada bosaltirsam güzel çekiyor .alalı yedi ay oldu. fena değil alinabilir ama temizlik takıntısı olanlar almasın.mesela ben eski süpürgeden tekrar almayı düşünüyorum.fantom wf 4700.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    temizlikte büyük yardımcı

    2 senedir kullanıyorum.çok memnunum hatta anneme ve yengemede aldık birertane herkes mutlu 2-3 ayda bir filitrelerini yıkamak gerekiyor sonra gene ilk günkü gibi almayı düşünenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2015
    çok iyi

    3 gün önce başka bir yerden aldım. küçük fazla bir yer kaplamıyor. evi eski süpürge ile temizledik sonra bu makineyle süpürdük ve sözde temiz olan yerden bir sürü toz çıkardı. temizliği çok kolay sadece 9 yada 10 kez kullanıldığında filtreleri yıkanarak temizlenmesi gerek ama bu filtrelerin temizliği de çok zor değil 10 dakikada yapılabilecek bir işlem. sesine gelince eski toz torbalı süpürgenin seninin yarısı kadar ses çıkartıyor ses olarak iyi sayılır. ancak sesi biraz daha az olsaydı daha başarılı olurdu. süpürgenin üst kısmında taşımak için tutulacak yeri var. görünüşü güzel. aldığınızda pişman olmayacağınız bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2015
    4 yıllık deneyim

    Ürünü alalı 4 yıl oldu. Temizliği biraz zahmetli. ifade edildiği gibi kapağı aç dök ile iş bitmiyor. sadece böyle yaptığınızda bir müddet sonra filitreler tıkanıyor ve makine hiç çekmez oluyor. makinede bulunan 3 filitreyide belirli zaman aralıklarında temizlemek gerekiyor. ben tazyikli su ile temizliyorum. kuruduktan sonra yerine takıyorum. çekim gücü ev temizliği için gayet yeterli. ince tozları makinenin içine hapsetmesi ve havaya göndermemesi başarılı. üşengeç değilseniz tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    ÇOK İYİ BİR ÜRÜN

    Zaten bildiğim ve almak istediğim bir üründü emiş gücü çok iyi ve oldukça sessiz su haznesi sayesinde toza alerjisi olanlar için ideal. almak istiyordum aynı ürünü daha düşük fiyata aldığım için çok mutluyum

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2014
    TAVSİYE EDERİM

    MEVCUT ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEMDE KIRILMA OLDUĞU İÇİN YENİ BİR SÜPÜRGE ALMAK İHTİYACI OLDU. BU SÜPÜRGEYİ REKLAMLARDA GÖRMÜŞTÜM. ÇOK PRATİK, GÜÇLÜ VE OLDUKÇA HAFİF. FİYATI DA PERFORMANSA GÖRE İYİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2012
    Bence Alınır.

    Öncelikle ürün çok yüksek bir emiş gücü vaat edmiyor. Yani temizlik takıntınız varsa size yetmeyebilir. Standart ev kullanıcıları için ideal. Temizlemesi kolay. Emiş gücü taş gibi ağır cisimler çekmezseniz düşmüyor. 1 yıl oldu sorun ve uçlarda aşınma olmadı. Sadece katlanır metal ucu kolay içe girmez oldu. Daha önce su filtreli makinem vardı. temizlikten sonra makineyi de temizlemek gerekiyordu. Benim gibi biraz üşengeçler için bu makine iyidir. Alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik S 7424 Mavi Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik S 7424 Mavi Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat