Ferre D023 60 cm Ankastre Davlumbaz Yorumları

Ferre D023 60 cm Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2022
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Basarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli ve iyi bir ürün. Yemek kokusundan geçilmiyordu mutfaktan normalde bu davlumbazı aldığımızdan beri mutfağımız çok ferahladı. İnanılmaz bir çekiş gücü var ortalıkta koku moku bırakmıyor. Ayarlanabilir çift baca tasarımı ve görünümü de çok şık. Ürünü satın alırken bu kadar performans göstereceğini tahmin etmemiştim hiç. Çok memnun kaldım harika bir ürün gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Performansından memnun kaldığım bir davlumbaz seçimi oldu gerçekten. Ürün her açıdan güzel ve kaliteli. Mutfaktaki yemek kokusunu çok iyi çekiyor ce mutfağın havasını ferahlatıyor. Bunu yaparken de özel bakır sargılı motor sistemi sayesinde gürültü çıkarmadan insanı rahatsız etmeden sakin sakin çalışıyor. Mutfağıma da çok yakıştı şık görünümlü bir alet. Her açıdan memnun kaldım harika bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Şık bi ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ferre değil vorne

    Olumlu yönleri: yok Olumsuz yönleri: ilanda yazan marka yerine başka marka geldi hatalı bilgi vermiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) .

    Olumlu yönleri: .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    BOZUK ÜRÜN

    Olumsuz yönleri: ÇOK ŞIK GÜZEL BİR DAVLUMBAZ AMA İLK KULLANIMDA FARKETTİM ÇOK GÜRÜLTÜLÜ OLMASININ YANINDA DEĞİŞİK SESLER DE ÇIKARIYOR.SERVİS ÇAĞIRICAM .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    ferre vorne D003

    Olumlu yönleri: fiyatına göre gayet güzel ürün teşekkürler 💖👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Davlumbaz modelinin uzun olan ürününü sipariş ettik. Gönderilen modelin üst kısmı kısaydı. Mutfağımızdaki yer için hiç uygun değildi. Ürünü tekrardan geri yollamak istediğim de iletişim kurabileceğim bir kişi bile bulamadım. Hem istediğim ürünü alamadım hem de zarara uğramış oldum. Sisteminizde bu tarz durumlara dikkat etmeniz gerekiyor. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmamanız için uyarı yapmak istedim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teknik özelliklerinde 75-90cm yaziyor gönderilen ürün 59cm

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2020
    fiyat performans ürünü

    gayet güzel beğendim.şık durdu.sesi de fena degil.filtreyi kendim aldim servis biraz pahalı satıyor.servis hemen geldi montajı yaptı.cam tırnağı kırık çıktı garantiden değişecekler.ürünlerinin arkasında duran ferreye teşekkür ederim.alacak arkadaşlar gelen paketi servis elemanı açsın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre D023 60 cm Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre D023 60 cm Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat