Lenovo A7000 8 GB 5.5 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Lenovo A7000 8 GB 5.5 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(199 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Yorumları çok önemli...

    Telefonu 22.06.2016 tarihinden bu yana 2 yıldır kullanıyorum.Hiçbir arızası olmadı. Fiyatına göre süper telefon. Sadece 8 GB hafıza çok yetersiz. Tek sorunu da bu. Buradaki yorumları okuyup aldığım için bu problemi de önceden biliyordum. Bir alışveriş yaparken kesinlikle önceki yorumları okumadan alışveriş yapmayın derim. Teşekkürler Hepsi burada...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.06.2019

    Lenovoda ana kart sorunu yok taş gibi sağlam 4 senedir batarya değişimi yapmadım bitmedi çünkü ısınması çok az çok düşürdüm bişey olmadı sesi biraz kalitesiz birde bazen görüşme yaparken az çekiyor ,ama bazen yalnız parasına göre uygun iyi bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    uzak durun

    ben bu kadar bernat bit telefon görmedim, kendi kendine kapanma, şarj almama, iki kez servise gönderdim ikisindede yapıldı diyip gönderdi, ittire ittire kullandım, şimdi gine garantiye verdim meğer süresi dolmuş para istiyorlar, bir dağa lenovamı, aman aman

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    Alınabilecek iyi Bir telefon

    Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kamerası ve hafızası dışında pek bir şikayetim yok bir çok pahalı telefondan hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    Önemli olan teknik ve yazılım desteği

    1 yılı aşkın süredir kullanıyorum bu fiyata alınacak en iyi telefon Lenovo nun yazılım desteği müthiş marshmelov ile SD kart dahili hafıza hâline geliyor ancak ucuz SD alanlar telefonu sorunlu sanmasın class 10 bir kaliteli bellek almalısınız ayrıca 4.5 g desteği olan sekiz çekirdekli ve 2gb ramli neredeyse tüm oyunlar çalıştıran bu paraya bir cihaz yok 2000/3000 e tel alıp bir yıl sonra 1000 TL etmediği yada yazılım desteği nın kalktığı ni görüp kahrolmayin

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Özellikleri İyi ve Ucuz Ama SAR-RADYASYON DEĞERİ ÇOK YÜKSEK

    Ürünü 1 yıla yakındır kullanıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyata bu özellikler çok iyi. Ancak kesinlikle radyasyonu yüksek ve bende konuşunca kulak kısmında ağrı yapıyor. Ürün bir süre sonra biraz yavaşladı özellikle mesajlar kısmında şişme oluyor. Gerçi ben android güncellemesi yapmadım belki onda hızlanma olabilirdi. Ekranın sağ üst köşesinde sararma oldu. Bu sararma LG serisinde özellikle G2-G3 modellerinde ısınmadan kaynaklanan sararma gibi bir sararma. Telefonu ben de çok düşürdüm ama o yönden bir sorun olmadı. Gerçi arka kılıfı sürekli takılı ve bir kırılmaz cam filmi çatlayıp değiştirildi. Ancak telefona bu yönden bir sorun olmadı. Şarj durumu da idare eder şekilde, hem de düzensiz şart kullanmama rağmen. Telefonun ekstra bir menüsü yok, tüm uygulamalar ana sayfaya ek sayfalarda yer alıyor. Bir de bu telefonda SD kart bozuldu ve bir kısım bilgilerim gitti ancak bunun telefonla ilgili olup olmadığını bilmiyorum. Ses kalitesi ve özellikle yüksekliği çok iyi değil. Kamera bence idare eder. SONUÇ OLARAK: Sağlık açısından ben almamanızı öneririm. Herkeste ağrı olmayabilir ama demek ki hassasiyete göre değişiyor. Onun dışında sağlık dışında fiyat/performans olarak iyi olduğu söylenebilir tabi ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Deneyimli Kullanıcı Tavsiyesi

    1 Seneden fazla kullanıyorum memnunum bir kaç defa ciddi biçimde düşürdüm arıza yapmasdı. Ekranı geniş göz yormuyor. Benden çok pahalıya telefon alıp marşmelon güncellemesi arkadaşlara hava atıp gıcık etmeyi de ihmal etmiyorum. Batarya 1 gün gidiyor başından kalkmadan telefonunun yarım gün gider. Garanti nin bitmesine az kaldı telefon sorunsuz root atabikiyorsunuz ama ben daha ihtiyaç duymadım garanti bitince atacam hepsi burada dan yedek olsun diye de bir batarya siparişi geçeceğim. Telefonun radyo özelliği var. Operatörün açtırırsanız ayda 5 lirayada televizyon seyredebilkiyorsunuz. Facebook gurubuna katılıp destek alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    F-P Telefonu

    Herkesin dediği gibi tam bir fiyat performans telefonu. İlerleyen zamanlarda ekranda ve geri tuşunda sıkıntı çıkıyor ama hayat bir şekilde devam ediyor. Öyle veya böyle telefondan memnunum ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    KEsinlikle sorunlu ve tavsiye olunmaz

    SD Card ı dahili olarak kullanamıyor. UStune bir de kart taki verileri sifreliyor ve aktaramıyorsunuz. tam bir işkence. Lenovo markalı olarak aldıgım ilk ve sonsuza kadar son telefon bu olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Memnunum.

    Telefonun kamerası ve hafızası dışında hiçbir sorunu yok. Eğer telefona çok uygulama yükleyecekseniz yetmeyebilir.Ben Sd kart kullanıyorum. Ama bazen sorun oluyor gene. Bunun dışında iyi. Adamlar bu fiyata 8 çekirdek vermişler,2 gb sıkıştırılmış ram,1,5 Ghz. Daha ne.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    gb az

    telefon guzel kamerasi fiyatina gore muthiş ama gb az hemde cok az

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    yaklaşık bir yıl kullandıktan sonra yorum yapıyorum

    arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık bir yıl oldu. öncelikle telefon hızlıydı. bir müddet sonra ekranın sağ tarafında sararma oldu. ayrıca alttaki dokunmatik tuşlarda da sorun çıktı. telefon şu an serviste. telefonun fotoğraf çekimleri akşamları kötü. aynı modelden kardeşim de almıştı onun telefonunda da sorunlar çıktı. bunları belirtmek istedim tercih sizin.(ayrıca telefonu ben başka bir mağazadan almıştım)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    F/P telefonu

    6 aydır kullanılıyor.. şu ana kadar bir sorun olmadı.. akıllı telefon ihtiyacını gideriyor! yanız; çok uygulama yüklemeniz gerekiyor ise, hafıza sorun olabilir.. sd kart dahili olarak kullanmak çözüm olabilir ama nereye kadar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Ekran kalitesi iyi değil

    Telefon güzel fakat ekran kalitesi öyle çok bişey beklemeyin bu konuda da inceleme yapan ve gerçekleri tam olarak söylemeyen bir sürü inceleme videosu var face de falan kalite düşük olduğu belli oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    telefon

    telefonu aldıktan 1 ay sonra dokunmatik tuşları bozuldu çin malı değilmi zaten.google croma girdiğimde donuyor hatta bazı sitelere girmiyor.kamera allaha emanet.telefonun sadece arayüzü iyi.bu telefon bu paraya değmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2016
    Harika

    2 aydan bu yana sorunsuz kullanıyorum. Parasına göre gayet iyi bir telefon. Kamera ışıklı alanlarda iyi çekiyor fakat odaklaması çok çok iyi değil.. Perspektiften bahsetmiyorum, odağa uzak yerleri flu çekiyor.. Ekran iyi, webde gezinmek çok rahat.. Şarj süresi iyi, tam dolum 2 buçuk saatte oluyor ve tam şarj günü çıkarıyor.. İşlemci ve ram tatminkar.. Donma veya kasma yapmıyor. Oyunlar, uygulamalar akıcı.. Ana menü akıcı.. Alt dokunmatik tuşlarının ışıksız olması hiç sorun değil, gözünüzü almamış oluyor ve zaten alışıyorsunuz.. Marshmellow ile dahili hafıza arttırılıp uygulama taşıması yapılabiliyor. Ben hediye çeki kazandığım ve indirimli aldığım için hiç pişman değilim. İncelediğim diğer Lenovo telefonlar da gayet güzel. F/P ürünü olarak fazla ücret ödemek istemeyenler tercih edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    Çok İyi

    Telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve genel anlamda beklentimin çok üzerinde bir ürün. Hafızası az ancak hafıza kartı takıp o kartı dahili hafıza olarak ayarlayabiliyorsunuz. Kasma çok nadiren yapıyor. Ekranı çok başarılı, hem geniş hem de renkler oldukça doygun. Bir şeyler okumak veya video izlemek için ideal. Şarjın ömrü size bağlı ancak tatmin olacaksınızdır bence. İyi ışıkla çalışmak koşuluyla kameralar başarılı. Arka kamera bazen beklentiyi karşılamıyor zira kamera yazılımı yetersiz. Ben VSCO denen bir uygulama ile bu sorunu da aştım. Ön kamera iyi ışık altında çok ama çok başarılı. Arkadaşlarım bile hayran kaldı. Telefon çok hafif ve şık. Kılıfıyla kullanmama rağmen kesinlikle kaba bir görüntüsü yok. Kabı plastik olmasına rağmen oldukça şık bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Lenova

    Yaklaşık iki ay önce Oğluma karne hediyesi olarak aldım gayet iyi fazla para vermeye gerek yok ekran bandı olmadan kullanılmasa iyi olur içinde var fakat biz ekran hafif bir çizilme olunca taktık telefondan fazla anlamam oğlum on yaşında halen bozulmadı elinden bırakmıyor bu kadar oynamaya bozulmadıysa iyidir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2016
    güzel...

    süper, 2 eksiği var: 8 gb yetmeyebilir. Alt tuşlar ışıksız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Almayin

    Bu telefon çok iyi değil neden derseniz ekran ni full hd değil ben bu telefonu yurt dışından getirdim bununla yurt dışı arasında çok fark var.İslemcisi dusuk hız olarak bunun benimkinden yüksek full hd değil bunun ekranı benimki full hd sonra ses kalitesi düşük bunun benimkinden yuksek.Yani anlayacağınız buraya ayrı yurt dışına ayrı uretiyor lenovo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo A7000 8 GB 5.5 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo A7000 8 GB 5.5 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat