Microsoft Lumia 640 8GB Siyah Yorumları

Microsoft Lumia 640 8GB Siyah yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Fena değil

    Eşimde 625 modeli var. Biraz ondan farklı olur diye düşünmüştüm. Kendim iphone 5 kullanıyordum. 625'ten tek farkı windows 10'a yükseltilebiliyor olması. Herşey bir program bu nedenle açılması için beklemek gerekiyor. iphone bu kadar beklemiyordu. Tabi bekliyor derken aklınıza uzun bir süre gelmesin. iphone ile karşılaştırarak söyledim. Microsoft olması güzel. Fiyatına değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    WP Harikası 640

    Ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta olacak. Ürünün güzel yönleri - Hafif tasarım. -Şarjı 1 günü çok rahat çıkartıyor. Sabah 6,30 Akşam 19,00 arası çalışan biriyim. Mobil veri ve Wi-fi de aktif kullanmama rağmen gece 24,00 da şarja takıyorum gerçekten batarta performansı çok güzel. - Kameradaki piksellere aldanmayın. Ön ve arka kamera gündüz çekimlerinde gayet başarılı. -Win 10 yükledim herhangi bir donma kasma söz konusu değil. WP kullananlar bilirler akıcı bir arayüzü var. -Ses gerçekten tatminkar. İşinizi rahatlıklar görür. Bu fiyata alınabilecek en güzel WP cihaz. Android sistemden sıkıldıysanız ve akıcı-kararlı bir cihaz arıyorsanız kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2017
    Beş Yıldız

    Windows 10 güncellemesi ile çok iyi.İkinci kez aldım aynı cihazdan.İlki yağmurda ıslandı bozuldu.Güncelleme yapmak isteyenler cihazı kurduktan sonra Mağazadan Yükseltme Danışmanı uygulamasını indirip Windows 10 güncelleyebilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Beş Yıldız

    Gayet iyi sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    harika bir cihaz

    ürünü çok araştırma yaptıkdan sonra aldım..ürünün işlemci hızı gayet iyi. çok seri menülerarası gezebilir bir çok pencereyi çok hızlı açıp kapatabilirsiniz. menülerin sıra dağılımı öyle karışık falan değil.sesi çok güzel.ekran renk tonları müthiş..ekrandaki menü logolarını istediğiniz gibi şartlandırabilirsiniz. hızlı internet gezintisi yapabilir ve tüm güncellemeleri indirebilirsiniz..açıkcası bu fiyata bu makineyı nasıl veriyorlar şaşırdım.herkese şüphe duymadan alacağı telefon diyebilirim...etiketlere binlerce lira ödemeyin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Güzel bir cihaz

    Telefon kaliteli ekonomik kullanışlı stabil,normal kullanıcı için gayet yeterli bir yapısı var, ancak görüşme ses kayıt programı kurulamıyor, teknik olarak mümkün değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    başarılı bir cihaz

    merhabalar sipariş verdim ertesi gün elimdeydi güncellemelerini yaptım stabil ve kullanışlı? beklentimi fazlasıyla karşılıyor.teşekkür ederim hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2017
    Harika!

    Gerçekten çok harika bir telefon, Windows 10 bu işin hakkını veriyor. Microsoft ve tedarikçilere çok teşekkür ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Beş Yıldız

    Lumia 950 xl almayı düşündüm iyi ki alamamışım. Döküman ve gazete okumak için ekranı yeterli. Windows 8.1 den 10 a yükseltiliyor.(Hotmail hesabınız ile microsoft yazılım diye market den aratabilirsini). ikincikez update yapınca mükemmel çalışıyor. settings > background apps> pili bitiren istemediğiniz bütün programları arka planda kapatabiliyorsunuz. Ayrıca Location, Camera, Microphone ve Arama kaydı Rehber erişimlerinide burdan istediğiniz programlara kapatabiliyorsunuz. Kontrol Sizde. Android ler yeni bunu yapmaya başladı :))) Ben telefonu pc gibi kullanıyorum herşey internet döküman gazete mp3 1 gün de daha kapandığını görmedim. Not: İkinci telefon update izin vermeyin.Çünkü fm radyoyu kaldırıyor. FM radyoyu kulaklıksız dinleyebiliyorsunuz. Fakat ikinci update sonrası marketden kullanıcıların yazdığı FM radyo prog indirebilirsizniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    İki Yıldız

    2 gündür kullanıyorum bu vakti sadece güncellemelere ayırdım telefon %100 sarj dolumu 4 saate yakın bi süreye denk geliyor birde sarjdayken kapat tuşuna basıldığında yeniden açılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Microsoft kalitesi

    Windows 10 güncellemesini de hemen yükledim. Çok hoş ve sorunsuz çalışıyor. Eğer stabil bir "telefon" istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    antep

    Cihazı 1 aydır kullanıyorum eski telefonum samsung s4 e göre şarjı daha uzun gidiyor. Yoğun kullanımda 1 gün gider. İşletim sistemi windows. Bütün aradığınızı tek ekranda kaydedip bulabilirsiniz. Bazı uygulamalar yok örnek tango ve mynet finans. Whatsap ve viber var. Ön selfie kamerası 0.9 olunca görüntüde kalitesiz oluyor. Fiyatına göre iyi telefon. Isınma problemi yok. Ses seviyesi yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Windows farkı

    Mağaza zayıflığına rağmen 5 yıldır lumia kullanıyorum ve gayet memnunum. İşlemci, ram ihtiyacı çok az, stabil cihazlar olduğu için üst düzey android cihazlardan daha kararlı çalışır. Bu ürün 2 günde geldi. Satıcı hepsiburada idi. XL modelindeki gibi zeiss lens olsa daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    microsoft lumia 640

    ürün 2 gün içinde elime ulaştı orjinal kapalı kutusunda teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Uygulama mağazası çok yetersiz

    Cihazı bir yıldır kullanmaktayım oncelikle ses kalitesi çok iyi çekim gucu ozellikle kablosuz çekim gucu şahane ancak mağaza uygulamaları tam anlamıyla fiyasko mağaza genişlemekten ote yerinde sayıyor.en basitinden sahibinden uygulaması internet tarayıcısını açan bir kısayoldan başka hiçbirşey değil. Cihazın seriliği ve kullanımında yavaşlama yok hatta suya duştu çıkarıp konuştum ama uygulamalar cihazın tum olumlu ozelliklerini golgeleyecek kadar kotu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    MUAZZZAAMM

    640 xl modelini kullanıyorum. garantiye verdim. 3,5 ay gelmedi. en sonunda zaman aşımından dolayı 0 ını yolladılar :D çok bekledim. bu sure zarfında eski telefonum lumia 820 yi kullandım. bu 640 xl telefonun tek sorunu sorunsuz olması. bir telefon nasıl bu kadar sorunsuz olabilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    Beş Yıldız

    ürün tamamen yazıldığı gibi orijinal ve kapalı paketli şekilde 2 gün içinde tarafıma teslim edildi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2016
    Telefonu Fazla Kurcalamayanlar İçin

    Lumia 640 telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Telefon windows 8.1 sürümü ile geliyor. şarjı 2 gün rahat gidiyor. Windows 10 a yükseltince 1 günü rahat çıkarıyor. Bataryasının çıkarılabilir olması güzel. Çıkmayan bataryalı telefonları sevmiyorum. 1gb RAM bulunmasından korkan varsa hiç korkmasın androidteki 2gb ramdan daha iyidir belkide. ! yıl boyunca donduğu 3-4 tür. O da güncelleme ile gelen hatadan kaynaklandı. Sonra yine güncellemeyle ortadan kalktı. Mağazasında fazla uygulama yok evet ama benim gibi sadece klasik uygulamaları kullanan (w.app-f.messenger-instag.-twit.) ve sohbet uygulamaları vs vs değişik uygulama aramayanlar için mağazanın zenginliği pek birşey ifade etmiyor. Telefonun şebekesi de güzel aynı GSM şirketine sahip LG marka telefonu olan arkadaş ile yanyana olduğumuz bir zamanda onun telefonu çekmiyorken benimki 2-3 diş çekiyordu. Windows mobile e bakan patron değişti bildiğim kadarıyla. Değiştikten sonra yenilikler ve yeni güncellemeler üst üste gelmeye başladı. Android gibi kasma arada bir fabrika ayarlarına geri dönme gibi derdiniz de yok. çünkü telefon kasmıyor kendini. Arayüzü de gayet başarılı ve hızlı. Anasayfasını dizayn etmek görsellikle alakalı konu. Ben şekilden şekle sokuyorum haftada birç.En güzel yanı bu. kararsız olan arkadaşların sormak istediği konularda yardımcı olabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2016
    Alışması zor

    Android ten sonra klavyesi ile yazması çok zor gelmekte. 2 hafta olmasına rağmen hala alışamadım. Bazı arkadaşlar uygulama da depolama sorunu olmuyor yazmışlar da markette doğru düzgün uygulama bulunmamakta. Ama yine de 8gb dahili hafızası sisteme anca yetmekte. Bunun yanında bu fiyata göre yüzeysel kullanımlar için güzel bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    microsoft kalitesi farkı

    Her sene bir telefon değiştirmekten ve Android telefonların can sıkacak sorunlarından (donma,kasma,şarj problemi,vırus bulaşma vs.) bıktıysanız bu telefon sıze ılac gıbı gelecektır... 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsıye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft Lumia 640 8GB Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft Lumia 640 8GB Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat