Bloody A90 Mouse Yorumları

Bloody A90 Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel memnunum hızlı bir şekilde kargo elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Beş Yıldız

    fiyat performans olarak çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2017
    İlk oyuncu farem ama baya araştırıp aldım.

    Gayet kullanışlı beklediğimden daha kaliteli normal farelere göre farkı hissediliyor. avago 3050 sensörü kullanıyor. Bir yıldızı düşürme sebebimde makrosunun paralı olması, aslında makroyu önermem çünkü zihin yeteneğinizi köreltiyor. Bunun yerine silahların spreylerine bakıp nasıl sıkılacağını öğrenmek daha mantıklı. 5-6 farklı renge giriyor 3 tuşuyla. bu kadar fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2017
    Harikulade bir ürün, ayrıntılar yorumumda

    Bloody A9 modelini alcaktım fakat Bloody A90 modelini tercih ettim çünkü kızılötesi tuş teknolojisi var ve daha fazla tıklama ömrü sunmakta. Ürünün metal ayakları olması çok hoş fakat yedekleri yok, tabii düşer mi bilmiyorum ayakları. 4 farklı modu var. Core 1 ve Core 2 modu ücretsiz. Core 3 ve Core 4 modunu kullanabilmeniz için ekstra bir yazılım satın almanız gerekiyor pek gerek yok açıkçası bence, tabiiki size kalmış. Core 3 ve Core 4 modunu denemeniz için 1000'er tıklama hakkı veriliyor ücretsiz olarak. Işık rengi gayet hoş tasarımı harikulade. Daha fazla anlatmayayım alın ve farkı görün !

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    Düşünmeden alın!

    ben aldım ve çok memnunum ışıkları değişebiliyor süper birşey kaçırmayın hemen alın :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody A90 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody A90 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat