Apple Macbook Pro MLUQ2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 256 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Apple Macbook Pro MLUQ2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 256 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Bir Yıldız

    Siparişim dün elime ulaştı. Paketleme, kargo, ulaşım vs sıkıntısız geldi. Gelgelelim tek sıkıntı şu: Özellikler kısmında dokunmatik ekran ve parmak izi okuyucu olduğu yazmasına rağmen gelen bilgisayarda bu özellikler mevcut değil. Kesinlikle markadır, iyidir ama bu durum kötü bir durum. Ha bilgisayarı sorarsanız apple abi sormayın işte. Ama hepsiburadanın bana attığı 2. kazık oldu bu alışveriş. Çünkü bu özelliklerin olmadığını bilseydim almazdım. Her neyse bu yazdıklarım hariç bi sıkıntı yok; şu an için. Diğer yazılan özellikler mevcut ama dokunmatik ekran ve parmak izi yok. Alacak olanlar bunu bilsinler, o şekilde karar versinler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.12.2016
    hızdan mahrum kalmışım

    ihtiyacım varmış gerçekten macbooka. aldıktan sonra farkediyorsunuz nelerden mahrum kaldığınızdan. özellikle çalışırken hızdan mahrum kalmışım dedim ben kendime. kullanımına alışmam biraz zaman alacak gibi normal bilgisayarlardan sonra fakat film zevki harika oluyor bu ekranla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Macbook Pro MLUQ2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 256 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Macbook Pro MLUQ2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 256 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat