Viewsonic VX2476-SMHD Monitör Yorumları

Viewsonic VX2476-SMHD Monitör yorum ve tavsiyeleri

(81 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek kelimeyle mükemmel

    Özellikle 3boyutlu mekanik tesisat tasarımı için Freecad, animasyon için Blender, ofis uygulamları ve multimedya için aldığım monitör tüm testleri sorunsuz geçti. IPS panel ile üstün renk doğruluğu ve kalitesi ile gönlüme taht kurdu. Grafik ve ofis uygulamaları kullanıcısı iseniz almanızı şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tatminkar

    Ürün siparişi verdiğim akşamı da sayarsak 4 günde elime ulaştı. Geldiğinde kutu üzerindeki güvenlik bandrolü sökülüp tekrar yapıştırılmış, ölü piksel kontrolü için yapıldığını düşünüyorum. Ürünü 4 gündür kullanıyorum. Renkler çok canlı, ölü piksel yok, tasarımı güzel. Çeşitli modları var, web, metin, oyun(fsp1,fsp2...), film vs. En canlı görüntü fsp1'de alınıyor ancak filmlerde gölgelenme gibi bir şey oluyor belki ayarı vardır da ben bilmiyorumdur. Diğer modlarda öyle bir sorun yok. Üçgen ayak tasarımı güzel, ancak ön taraftaki ViewSonic yazan parlak panel düzgün yapıştırılmamış, dikkatli bakıldığında sağ tarafında bir boşluk bariz belli oluyor. Bu kusurlar için not kırmıyorum, benim için tek yıldız kırmamın sebebi ışık sızması, IPS ve dar çerçeveli panellerin kronik sorunuymuş. Işık sızmasının olduğu 4 bölge var, sağ alt köşe en yüksek sızmanın olduğu kısım, diğerleri o kadar göze çarpmıyor. Resimlerini de ekliyorum, fotoğraflar sızmayı olduğundan biraz fazla gösteriyormuş. Işık sızması sadece ekran siyah iken belli olan bir şey. Bu beni çok rahatsız etmez, o yüzden geri iade etmeyi düşünmüyorum. Genel olarak memnun kaldım. Sipariş verirken bunları dikkate alıp öyle veriniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: 16,7 milyon renk sayısının karşılğını fazlası ile veriyor. ms 4 ve ekren yenileme hızı 75. Ekran genişliği fazlasıyla yeterli. akıcılık canlılık parlaklık renkler mükemmel derece de iyi. 2 adet hdmi girişi olması da ayrıca güzel yanlarından. Ips panel ayrı bir avantaj. nerden bakarsanız bakın verdiğiniz parayı fazlası ile hak ediyor. Ben çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: ÇErçevesiz şık bir tasarıma sahip. HDMI ve VGA bağlantıları mevcut olması güzel. Yüksek renk doygunluğuna sahip. Supercelar IPS panel teknolojinin farkını fazlası ile yaşıyorsunuz. Wiew mod ile renkler gerçekle bire bir aynı. Göz sağlığınızı koruyan bir teknolojiye sahip. İşinizle ilgili kullanımlarda gayet iyi bir özellik. Dahili hoparlörü ve enerji tasarruflu yapısı ile de kusursuzluğa imza atılmış resmen.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Boyutu ağırlığı tasarımı ile mükemmel bir monitör. Çözünürlük kontrast ve görüntü oranı ile müthiş bir deneyim sunuyor. IPS olması ayrıca tercih sebeplerimden. 230 cd ekran parlaklığı muazzam. Tepki süresi 4 ms olması ile de son derece başarılı bir monitör olmuş. Verdiğim paranın karşılığını fazlası ile alıyorum. Almayı düşünenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü fırsattan iyi fiyata aldim.Gayet şık ve tasarimi süper

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2021
    "HARİKA"

    KESİNLİKLE ALINACAK BİR ÜRÜN 75 HZ ,4 MS , KENDİNDEN HOPARLÖRLÜ FİYATINI FAZLASI İLE HAK EDEN BİR ÜRÜN.. KUTU İÇERİGİ: HDMI, GÜÇ KABLOSU, VE TORNAVİDA EVET TORNAVİDA :

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Birkaç marka arasında gidip geldikten sonra tercih ettim çok emmnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    24 saat olmadan elime ulaştı teşekkürler Gamers Arena

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Devasa ekranı güzel bir TV olarak da kullanabileceğime ikna etti ve satın aldım. Kısa sürede teslim edildi ve kullanmaya başladım. Ancak ses kalitesi inanılmaz derecede rahatsız edici. Hem pürüzlü hem de derinden geliyor. En yüksek ses açıkken bile net duyulması için etrafta insan olmaması lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evden çalıştığım için ek monitör alma gereği duydum. Kenarları incecik, görünümü çok güzel. İki marka arasında kalmıştım ama iyice araştırdıktan sonra ViewSonic almaya karar verdim, iyi ki de bu ürünü almışım çok memnunum. Teknik özellikleri de günlük ofis işleriniz için yeter de artar bile.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tanesi 1250TL'den 2 adet sipariş vermiştim, 5 gün bekletip iptal etti bir satıcı. Yeni siparişimi gamers_arena'dan verdim ve 1 adet aldım, gününde kargoladılar ertesi gün teslim aldım. Ürün iyi paketlenmiş ve hasar almamıştı. Ürünün kendisi hakkındaki yorumum ise, fiyat/performans bakımından en iyisi ya da en iyilerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum. Bilgisayarı iş için kullanıyorum, nadiren oyun oynuyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2021
    tv olarak yanlış secim

    Olumlu yönleri: ince ve şık tasarım.. Olumsuz yönleri: hoparlörlerin ses kalitesi ve yüksekliği zayıf.. tv olarak kullanmak isteyenler hayal kırıklığına ugrayabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet Güzel Bir Monitör Satıcı Güvenilir 1 Günde Teslim edildi ürün .

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2021
    ekran kapalıyken bile guzel

    artıları: ekran oldukça ince, çerçevesi de öyle. çok zarif duruyor. ips ekran, görüntü ve renkler çok kaliteli. ve hoparlörü var. o da fena değil. eksileri: yenilenme hızı 75hz denmiş ama bu model full çözünürlükte 60hz veriyor. 75 vermiyor. benim için sorun değil, ben aradaki farkı gözümle ayırt edemiyorum zaten ama rekabetçi oyun oynuyorsanız sizin için önemli olabilir belki. sonuç: genel olarak memnunum. kargo da çabuk gelmişti. istanbuldayim, 2 gün sürmedi bile. teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel bir ekran ben beğendim kargoda zamanında geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020

    Bu modelde display port bulunmuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2020

    Ofiste kullanmak için aldım ilk gün sıkıntı yoktu ama ikinci gün çalışmadı daha doğrusu birden bire görüntü gitti iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2020

    Ürün güzel amblajlanmış şekilde geldi. Fakat ürünün arka tarafında bulunan bobili kısmı çok geniş. Fotolarda gözüktüğü gibi değil. Fotolardan anlaşılan kabloların takıldığı yerden yukarı bombili kısım 15 cm gibi. Ama tarafınıza gelen ürün en az 30 cm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Mağaza ürün kutusunda ve sağlam şekilde gönderdi. Monitör ise gayet şık ve oyun ve grafik programlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2476-SMHD Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2476-SMHD Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat