Midea Blanc MSMADU-24HRDN1 Klima Yorumları

Midea Blanc MSMADU-24HRDN1 Klima yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2018
    "Şahane "

    Olumlu yönleri: + Hızlı soğutuyor + Son derece güçlü + Kontrolleri son derece akıllı + Çok kaliteli çin menşeili ürün Olumsuz yönleri: - Kumanda duvara montalama aparatı ürünle gelmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Beş Yıldız

    klımayı sipariş verdiğim gibi ertesi günü teslim ettiler.bir ertesi günüde servis gelip monte etti.(gürsoy teknik servis elemanları gercekten işini bilir profesyonel teknisyenlerdi.)klıma fiyatına göre üstün performanslı markaya değil klimaya para vermişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    FİYAT PERFORMANS ORANI YÜKSEK BİR KLİMA

    Fiyat performans olarak bakıldığında on numara bir klima. Büromda hem yazın hem kışın uzun metraj boru olmasına rağmen hem çok yakmıyor hemde gayet iyi ısıtıp soğtuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    MÜKEMMEL COP DEĞERİNE GÖRE UYGUN FİYATA ÇOK KALİTELİ

    FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL KLİMA A++ SEZONSAL VERİMLİLİK YÖNETMELİĞİNE UYGUN

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Midea Blanc MSMADU-24HRDN1 Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Midea Blanc MSMADU-24HRDN1 Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat