Arzum AR2032 Tostina 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Tek Yönlü Granit Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı Yorumları

Arzum AR2032 Tostina 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Tek Yönlü Granit Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2022
    idare eder

    Olumlu yönleri: çabuk ısınıyor Olumsuz yönleri: kilitleme sistemi var yazıyor ama öyle bir şey yok maalesef, yine elinizle bastırmak zorundasınız plastik akşamını da pek beğenmedim bu fiyatı etmez ama yapacak bir şey de yok her şey aldı başını gidiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üründen memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2021
    Kaliteli ürün özensiz kargo

    Ürünün kalitesi başarılı ancak kargo konusunda berbattı. Kutusu sağlam olduğu için pek zarar görmemiş ancak dıştan bir kutu koruması şart.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Sıcak bir tostu sabah kahvaltısı yaparken hiçbir şeye değişmem. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Yoğun çalışma hayatında yemek yapmaya vakit bulamadığımda tost tam manasıyla kurtarıcım oluyor. Kahvaltımın doyurucu ve pratik öğünü ve bazı zamanlarda akşam yemeğim oluyor. Arzum marka tost makinesi ile hazırladığım tostlar çok leziz oluyor. Çok memnun kaldım. İstenilen çıtırlıkta tost hazırlamak için kesinlikle Arzum marka tost makinesini herkese tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyidi

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum inşallah da hep kalicam

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Hem görünüş hem fonksiyon açısından başarılı bir alet. Tost muhtemelen çoğumuzun vazgeçilmezidir. Arzumun tost makinesini beğendim. Isıtması oldukça iyi. Granit kaplama olmasını da sevdim.Uzun ömürlü olacağını umuyorum. Almayı düşünüyorsanız bence hemen almalısınız. Plakaların çıkarılabilir olması ve ısı seviyesinin yüksek olması kullanım açısından oldukça kolaylık sağlıyor. Ürünü ben beğendim. Şans verilmesi gerekenlerden.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün anlatıldığı gibi değil yağ haznesi yok ve çok basit oyuncak gibi bir şey tost felan yapmaz ekmeği kurutur benim fikrim saygılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Teknik olarak anlatacak olursak ısı ayarı sayesinde tost veya benzeri bir yemek yaparken süreyi azaltıp uzatabilirsiniz. Tost harici köfte tavuk ve balık gibi ürünleri pişirebilirsiniz. Izgaraları çıkabildiği için yıkanabilir ve bu sayede yağı falan barındırmaz üstünde. Kısa sürede ısınıyor ve yapacağınız işi hızlandırıyor. Kırmızı renk çok hoş olmuş ve başka renk seçenekleri de mevcut.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: biz çalışan kadınlar için sabah çcouklar ve eşe en pratik kahvaltı şekli tost hazırlamak oluyor hem okula gidenlerin beslenmelerine hem kendimize :) o yüzden çok seviyorum tost makinemi bu modelin aynından var ben de de . Tek yönlü plaka kullanımı var grabit kaplama 4 pişirme kapasitesi var memnunuz tavsiye ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tavsıye ederim

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR2032 Tostina 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Tek Yönlü Granit Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR2032 Tostina 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Tek Yönlü Granit Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat