Vestel 2000 B Vanilya Blender Seti Yorumları

Vestel 2000 B Vanilya Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(325 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalar sonucunda Vestel’in beyaz el blender setini almaya karar verdim. Ürün gelir gelmez pek çok yiyecek yaparak deneyimledim. Deneyimlemeden fikirlerimi paylaşmak istemedim. 1000 Watt gücüne sahip. Performansı oldukça güzel. Aşırı memnun kaldım. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, tüm çevreme de önerdim kesinlikle. Fiyatı da çok iyi performansına ve kalitesine göre.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Anneme hediye olarak Vestel’in vanilya 2000 rondo ve doğrayıcısını aldım. Aşırı beğendi. Sık sık mutfakta vakit geçiren anneler için 1500 ml doğrayıcı hazne kapasitesi ile kesinlikle ideal boyutta olan bir rondo seti. Doğrayıcısı da çok iyi performans sağlıyor. Ayrıca paketleme ve kargo da çok iyiydi. Hızlıca elimize ulaştı, sorunsuz bir şekilde. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hediye olarak aldım teyzeme ve çok beğendi. Güçlü Watt’a sahip olan ve paslanmaz çelik bıçak kalitesine sahip olan bir doğrayıcı ve rondo seti için yine Vestel kalitesine güvendim. İsteyenler indirim zamanını beklesin ama zaten ürünün fiyatı bu performansa göre gayet uygun. Kesinlikle kaçırmayın derim. Çeyizime de alıp koyacağım en kısa zamanda. Sizlere de tavsiye ederim. Güzel ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eski blender setimin motorunda bir arıza vardı ve sık sık tekrarlıyordu. Bu sebeple güçlü bir motora sahip olan ve iyi performans sağlayan bir blender almak için çok araştırma yaptım. Karşıma hep Vestel’in bu vanilya kodlu olan beyaz el blender seti çıktı ve çok önerildi. Aldım ve kullanmaya başladım. Harika gerçekten. 1000 Watt gücü ile az gürültülü çalışıyor ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Vestel kalitesine güvenip aldığım bir el blender seti olarak çok güçlü ve sağlam bir ürün. Hiç şaşırtmadı beni. Çevremde de herkes bu modeli kullanıyor. Mutfakta az yer kaplıyor ve çok pratik bir ürün. El blender çok güçlü. Birkaç dakika içerisinde çorbaları vs. pürüzsüz hale getiriyorum. Sonuç alınan bir ürün tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve herhangi bir arıza veya sorun yaşamadım. Hiçbir eksiklik yok. Performansı harika. Ürün hacim olarak da beklentiyi karşılıyor. Metal aparatları da çok kaliteli malzemeden yapılmış. Geniş haznesi ile orta ve büyük boyutlu yiyecekleri de doğrayabiliyorum. El blenderi de çok hızlı ve harika işlevi var. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Vestel multi beyaz blender ve doğrayıcı setini 1 yıldır kullanıyorum. Ürün harika. Güçlü ve hızlı motor gücü ile sessizce çalışıyor ve çok ergonomik gerçekten. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Çift taraflı bıçakları çok kaliteli gerçekten. Kızım hediye etmişti. O günden beri kullandım ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım tekniksel olarak. Almak isteyenler düşünmeden alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyi bi sorun yaşamadık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Oncelikle herkese iyi hayirli alisverisler arkadaslar urunde kirik filan herhangi birsekilde yoktu elime saglam sekilde ulasti paketlemesi guzeldi ama urunun takimin robotu cok kotu sogan dogradiyip denedim ama sogani 1 yada 2 tane katarak denedim soganin suyunu cikariyor kesimi cok kotu bilginiz olsun ben iadeye yolladim paraniz bosa gitmesin

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye aldim cok begendik.Paketleme ve kargo iyiydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ve iyi görünüyor.umarım uzun ömürlü olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Malzemesi ve bıçağı kaliteli. Hergun bebek maması için kullanıyorum. Motor gücü iyi. Ses yüksek değil. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    hem ucuz hem kaliteli.. Hediye aldım çok beğenildi. Teşekkürler hepsi burada

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: Fiyat ve kalitesi çok iyi, beklentimi fazlasıyla karşıladı, tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Blender'i 10 sn'den fazla çalıştırmayın uyarısı var, doğruysa çok az süre. Bir de kullanım kılavuzu fotokopi gibi, yakışmıyor Vestele

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hacim olarak beklentiyi karşılıyor zira bir robot en az bu kadar olmalı bence, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum her hangi bir eksiklik ya da sorun yaşamadım, gözüme takılan tek pürüz başlık ile aparatların birleştiği yerdeki dişli başlıkta metal aparatta ise plastik uzun süreli kullanımda metalin plastiği aşındırma ihtimali var her ikisi de metal ya da her ikisi de plastik olabilirmiş şayet sorun olarak görürseniz. sonuç alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ekonomik ve kullanışlı farklı dilimleme özellikleri de var

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yıllarca arzum marka olanını kullandıktan sonra bu defa vestel'e bir şans vermek istedim. ürünün çok çeşitli aparatları var, malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. şimdiye kadar iki şeyden memnun değilim; birincisi havuç doğradık beyaz plastik kısım boyandı ve tutacak kısmının arasına doğranmış havuç kaçtı. ikincisi de ürün oldukça gürültülü çalışıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı beğendim.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle çok beğendim , çok şık görünüyor

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli ve güzel biz çok memnun kaldık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 2000 B Vanilya Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 2000 B Vanilya Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat