Airfel WR1750 Isıtıcı Yorumları

Airfel WR1750 Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Başarılı

    Ürünün ısıtması cok iyi ürün kurulumunu kendiniz yapiyosunuz dikey ve yatay kullanim özelligi cidden güzel çift cubuklu ısıtıcının ikisinide ayri ayri caliştirabiliyorsunz resimlerde küçük gibi gözüküyor alirken tereddüt ettim ama robocop gibi bişey geldi :) ürünün kargosuyla alkali sorun yaşamadim teslimat tarihindende erken geldi elektrik sarfiyatini test edemedim ama 1750 watlık bi cihaz için fazlasiyla iyi sıcaklık veriyo cekinmeden alabilirsiniz daikin güvencesi olmasida ayrı bi avantaj tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2009
    İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum

    Özellikle dikey kullanımında avantaj sağlayan cihaz bu özelliği ile dar yerlerde çok rahat kullanılabiliyor.Enerji tasarrufunun önemli olduğu bir zamanda cihazın enerji sarfiyatı minimum seviyelerde olması ve çabuk ısınması önemli bir artıdır.Şuana kadar kullanımından çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2009
    çok güvenli

    Ev kullanımı için ideal bir ürün. Özellikle ayağı çok güvenli ve şık. 5 yaşında bir oğlum var ve gözüm arkada kalmıyor. Ayrıca termostat kullanım kolaylığı sağlıyor.Diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airfel WR1750 Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airfel WR1750 Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat