Schafer Chef Mix Çubuk Blender Yorumları

Schafer Chef Mix Çubuk Blender yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bugüne kadar kullanmış olduğum en dayanıklı ve kaliteli blendır bu olduğu için aynısını annem içinde satın alacağım. Çalışma esnasında hiç ses çıkarmayan bu ürün yemeklerimi yaparken zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor. Doğrama ve karıştırma fonksiyonlarını çok seviyorum. 2 kademeli çalıştırma düğmesi rahat bir kullanım sağladığı için mutfakta devamlı bu ürünü kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu ürünün aynısını ablam sipariş etmişti. Karıştırma, rendeleme ve doğrama gibi fonksiyonlarının hepsinden çok memnun kaldığını söyleyince ben de merak ettim ve satın almak istedim. Gövde malzemesi plastik olan bu ürün çok sağlam ve kaliteli. Doğramak istediğim tüm şeyleri 2 kademeden birini seçerek kolaylıkla doğruyorum. Bence bu ürün tüm mutfaklarda yer almalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünün paslanmaz çelik mikser uçları mevcut olduğu için sipariş ettim. Tüm özelliklerinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Özellikle doğrayıcı hazne kapasitesinin 1500ml olması benim için çok iyi oldu. Mutfakta birçok işimi kolaylaştıran bir ürün olduğu için herkese tavsiye ediyorum. Kalitesinden ve performansından memnun kalacağınıza eminim. Fiyat olarak da gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eski blendır işlevini yitirdiği için yerine yenisini bakıyordum ve bu ürünü gördüm. Schafer marka blender indirime girdiği için genel özelliklerine baktım ve hoşuma gideceğini düşünerek satın aldım. Ürün 2 gün içerisinde sorunsuz bir şekilde adresime teslim edildi. El tipi blender tüm fonksiyonları ile harika bir performans sergiliyor. 2 hız kademeli olan ürün beklediğim performansın çok ötesinde bir performans sergiledi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Mutfakta birçok işimi kolaylaştırdığı için bu üründen çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. 4 adet çelik bıçağı mevcut olan ürünler tam istediğim kıvamda parçalama işlemi yapıyor. Beni pek fazla uğraştırmadan kolaylıkla yemek yapmamı sağladığı için bu ürünü çok severek kullanıyorum. Pratik bir şekilde doğrama ve karıştırma işlemleri gerçekleştirmeni sağlıyor. Gayet dayanıklı bir yapıda ve çok sessiz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olduğu çok belli olan bu ürün pratik bir şekilde kullanım sağlıyor. Ben bu ürünün tasarımını ve sergilediği performansı çok beğendim. Dış yapısı gayet dayanıklı ve bıçakları çok keskin. Sağlam bıçakları sayesinde en zor ürünleri bile kolaylıkla küçük parçacıklar haline getirebiliyorum. Mutfakta birçok işimi kolaylaştırdığı için herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım.Teşekürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün bir bıçağı yamuk zannettim fakat orjinali öyleymiş, hızlı ısınma sorunundan başka bir kusur görmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) schafer chef mıx cubuk blender (( rezalet ))

    Olumsuz yönleri: Bu markayı sakın tercih etmeyin ürün çalışmadı iade edemiyorsun İZMİR gibi büyük şehirde servisi bile yok sakın almayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) rezalet

    Olumsuz yönleri: en güçlü 1500w diye aldım 3 sn çalışmadı sakın almayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün ve çok ilgili bir satıcı, hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli hüç düşünmeden alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Schafer Chef Mix Siyah standart çubuk şekline sahip olan blenderın bıçakları paslanmaz çelikten oluşuyor. Kesme devri oldukça güçlü olan cihaz ile çorba benzeri ürünleri rahat bir şekilde edebilirsiniz sessiz çalışma özelliği sayesinde çevreyi asla rahatsız etmez bu özelliği oldukça iyi ben severek kullanıyorum, siyah rengi ile şık bir görünüme sahiptir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Spor yaptığım için sık sık smoothie gibi içecekler tüketiyorum. Bu blenderin kesme ve çırpma özelliği gerçekten çok iyi. Bıçakları sağlam olduğundan meyveleri kolaylıkla püre haline getirebiliyorum. Fiyatı ve performansı açısından beklentimi sonuna kadar karşıladı. Blender almak istiyorsanız bu ürünü tavsiye ederim. Ben çok memnun kalrak kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2021
    Schafer chef mix çubuk blender

    Olumlu yönleri: Ürünü beğendim. Çalışması gayet güzel ve yüksek performans gösterdi. Herhangi bir sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    beklediğimden çok hızlı ve güçlü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer Chef Mix Çubuk Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer Chef Mix Çubuk Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat