Dark Evo P60 DK-AC-EVOP6EPW Beyaz Kuılaklık Yorumları

Dark Evo P60 DK-AC-EVOP6EPW Beyaz Kuılaklık yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    Tam bir fiyat/performans ürünü

    Alırken ne gelir bilmiyordum ama 20 tlye göre harika bi ürün geldi.. 50-100 tl bandındaki kulaklıklara kafa tutabilecek kalitede.. Basslar oldukça yoğun, midler ve tizler dengeli.. Korkmadan alın, pişman olmazsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre kesinlikle tavsiye edebilieceğim bir ürün emin olun her türlü açıdan yeterli ses kalitesi şarkı durdurma ilerletme tek tuşla, ses ayarının olması. şuanki fiyatı eskisinin iki katı olmuş serbest piyasa ne diyebilirim. ilerki zamanlar jak tam oturmadığından temassızlıklar olabiliyor biraz dikkatli kullanmak lazım

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Jak tam oturmadı

    Siparişimi verdikten sonra kulaklık sorunsuz bir şeklide elime ulaştı. Denemesini yaptım. Ses kalitesi geyet iyi. Sadece telefona giren jak tam olarak oturmuyor. Dark marka ürünler için özel olarak tasarlanmış olabilir. Umarım ileride sıkıntı çıkartmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    SES KALİTESİ İYİ FAKAT;

    Ses olarak desibel değeri olarak fiyatına göre gayet iyi fakat sanki ağırlığından dolayı kulaktan sürekli düşüyor. Bazen koparmak geliyo içinizden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Makul bir kulaklık

    İndirimdeyken aldım aynı gün teslimat ile. Ses açma kapama ve telefona cevap verme tuşları bulunuyor. ayrıca yakaya tutturmak için klips de var. 2 adet yedek silikon da çıkıyor içinden. yüksek seste bozulma yok, basslar fena değil. bu fiyata alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Tam bir Fiyat/Performans Kulaklığı

    Ürün kargoya verildikten 2 gün sonra sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Öncelikle kulağıma uyup uymadıklarını denedim. Büyük silikonlar takılıydı oturmadı. Yanında küçükte var. Onlar tam oturdu. Sonra ses seviyesini test ettim. Gerçekten yüksek ses veriyor. (çok ses açarsanız sesi dışarı veriyor birazcık) Ondan sonra BASS'ını denedim. Bu fiyata göre gayet iyi bası var. Tam bir fiyat performans ürünü. Mikrofonunu henüz test edemedim. Bu arada üzerinde sesi istediğiniz seviyeye ayarlayabileceğiniz sürülebilir (kaydırılabilir) ses düzey ayarlayıcısı var. sürekli tık tık tık basmadan sesin seviyesini kolayca ayarlıyorsunuz. Mikrofonun olduğu yerde ise müzik açma/kapama arama cevaplandırma/sonlandırma tuşu var. Mikrofon sağ tarafta bu arada. Tek beğenmediğim yönü girişin düz olması. Daha kolay kıvrılabilir ve zarar görebilir böyle. L şeklinde olsa harika olurdu. Yazıcaklarım bu kadar. Kulaklık fiyatıne göre gayet iyi. Satıya teşekkür ederim. İyi günler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Beş Yıldız

    ÜRÜNÜN YAPISI Soket-kulaklık toplamda 135 cm. 90 cm de ses kontrol potansiyometresi var ve kablo buradan itibaren kulaklıklara ayrılıyor.Yassı kablo güzel ve sağlam duruyor. Kulaklıkları çevreleyen sünger yapı yerine silikon malzeme kullanılmış. Paketten iki farklı boy geliyor bu silikon malzemeden. Ses kontrolü için sürgülü potansiyometre kullanılmış. Askı aparatı var ve sökülüp takılabilir şeklinde yapılmış. Yani istediğiniz kulaklığa takabiliyorsunuz. SES KALİTESİ Ses kalitesi oldukça iyi. Üstelik daha önce kullandığım oem ve marka kulaklıklara göre basları çok daha güzel veriyor. MİKROFON Mikrofon sağ kulaklığa giden kablo üzerinde yapılandırılmış ve görüşme kalitesi oldukça iyi. Üzerindeki buton ile gelen çağrıları cevaplama, radyoyu kapatma, çalan parçayı durdurma vs. gibi yapılması gereken her şeyi yapabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2016
    Kullanışlı

    2 tane almıştım yaklaşık 2 ay sonra birinin jack girişi kısmındaki kablo zarar gördü ve çalışmamaya başladı. Tasarımı biraz kaba ve de biraz ağır ancak ses kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    kesinlikle tavsiye ederim

    ses kalitesi çok iyi son ses yapınca dış ortamı duyamıyorsunuz,dışarı ses vermiyor,tasarımı güzel,fiyatıda böyle bir ürüne göre çok ucuz daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2016
    f/p olarak iyidir.

    orta seviye kulaklık, son seste dahi sesi bozmuyor, kulaklık kablosu karışmıyor, ses açma ve telefona cevap verme tuşları mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2016
    başarılı

    gayet iyi fp değeri dengeli verdiğiniz parayı hak eden bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2015
    Kullanılabilir

    Çok para vermek istemeyenler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2015
    ÇOK İYİ

    PARASINA GÖRE ÇOK İYİ BİR ÜRÜN KESİNLİKLE ALIN

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    orjinal

    cok güzel hızlı ürün 0 aldımızdaki gibi hepsi burada ya tesekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    makul fiyata harika ürün

    Kulaklığımı kaybetmiştim getirmeniz iyi olmuş fiyatta makul Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark Evo P60 DK-AC-EVOP6EPW Beyaz Kuılaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark Evo P60 DK-AC-EVOP6EPW Beyaz Kuılaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat