Arçelik FR 6032 A Resital Fritöz Yorumları

Arçelik FR 6032 A Resital Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urunun 6 farkli yerinde soyulma var. Ya iade urunu ya da teşhir orasi kesin. Hepsiburada kupunuyla almasam kesin iade ederdim ama suan fiyati pahaliya denk gelecek bu yuzden iade edemiyorum zamlanmis durumda urun suan ustune bir de. bu saticidan almanizi tavsiye etmem kesinlikle bu kadar defo fabrika hatasi olamaz. Ya markanin defolu urunlerini bulup satiyorlar bilemiyorum hepsi mumkun

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel, pratik ve sağlıklı. Tek sıkıntı satıcı çok geç kargoladı. 2 hafta beklemek zorunda kaldım. Mağazadan daha uygun fiyatlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mağazadan beğenip buradan sipariş verdim kisitlama sonrası gelir diye düşündüm ama firma saolsun yolladı. Ürün netye detayı yok hic ama cok fazla pisirim yapıyor ben az yağlı kızartma için aldım, yapacağınız kizartmayi az yağda harmanlayip kouyorsunuz hem sağlıklı hem pratik fiyat da mağaza ya göre çok uygun ;) satıcı güvenilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik FR 6032 A Resital Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik FR 6032 A Resital Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat