Sem Aircook SC300 Fritöz Siyah Yorumları

Sem Aircook SC300 Fritöz Siyah yorum ve tavsiyeleri

(320 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.02.2023

    Sem aircook kullanıyorum arıza yaptı gönderim bana yenisini göndermişler ürününüzün arkasında durduğunuz için çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim ben çok memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.12.2022

    SEM marka Firitöz’ü Trentyol üzerinden sipariş ettim. Fritöz elime ulaştı kullandım Resimlerdeki gibi kızartmaları yapmadığını. Pişirme haznesi metal kısmı nın granit veya sağlam kaplama zannederdim fırın boya ile siyah renge boyanmıştı ve çok çabuk çızıldığini gördüm. İyade ettim ürün kalitesiz diyerek bu ürünü kullanmışsınız iyade almıyoruz diye mesaj geldi. SEM Fritözü Tüketici Haklarına gideceğim bakalım onlar ne diyecek.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.09.2022

    Merhaba o o oldu bu yanımda gönderilen kapları hangilerini için kullanıyordu açıklamalı maalesef yazmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, işini gayet güzel yapıyor, pahalı ürünlere gerek yok, üstelik yerli üretim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2022

    Olumlu yönleri: ürünü aldık bir sıkıntısı yoktu umarım uzun zaman Kullanırız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2022

    Olumlu yönleri: Güzel ürün yağsız sağlıklı kızartmalar için alınır. Evde yoğun yağ kokusu olmuyor biz çok beğendik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2022

    Olumlu yönleri: bazı yorumlarda olduğu gibi kapağın zor kapanma olayı yok benimkinde.bir iki kaşık yağla on numara patates kızartması oluyor.biber de denedim çok güzel kizartiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2022

    Olumlu yönleri: ürün anlatıldığı gibi geldi pişirme de gayet başarılı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.03.2022

    Ürünüm geldiğinde alt kısmının çatlamış olduğunu fark ettim. Sanırım gelirken olmuş. Ancak daha ilk aramamda hemen değiştirebileceklerini söylediler. Ürün kadar insanları da çok güzel. Her ikisinden de memnun kaldım. Teşekkürler SEM ve yetkilileri.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.02.2022

    Sem den memnun olanlar baya varmış ama şimdi burda bazı yorumları görünce hevesim kursağımda kaldı. Kızartmayı çok geç pişiriyo demişler. Ne derece doğrudur acaba?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben kızartma yapmayı çok sevdiğim için bu ürünü hemen satın aldım. indirimli bir şekilde satın aldığım için çok mutluyum. ürünün yağsız kızartma özelliği sayesinde gayet sağlıklı kızartmalar yiyorum. ürünün yağ kapasitesi 5 lt olduğu için gayet yeterli buluyorum. aynı zamanda çıkarılabilir haznesi mevcut olduğundan dolayı çok kolay bir şekilde yıkanabiliyor. tüm özelliklerini çok sevdiğim için hepinize tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    yağsız fritoz

    Olumlu yönleri: mükemmel bir urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: ürünün siyah renkli olmasını çok sevdim. çıkarılabilir haznesi sayesinde kolaylıkla temizlenebilen bu fritözün genel özelliklerinden çok memnun kaldım. ısı ayarını kendimi ayarlaya bildiğim için istediğim ısıda yiyecek pişiriyorum.. Ben Bu ürünün performansını beğendiğim için en yakın zamandan annem için de sipariş etmeyi düşünüyorum. hem Ebat olarak hem de görüntü olarak çok kaliteli bir ürün Bence kesinlikle satın alınmalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Pahalı malum markayla aynı işi yapıyor, eksiği kesinlikle yok, alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Fiyatına göre iyi

    Olumlu yönleri: Fiyat uygundu 1450 ye aldım 1800 oldu Olumsuz yönleri: Ürün büyük aama pişirme haznesi maalesef küçük fanlı mini fırın gibi diğer firmalara göre fiyat uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Bahsedilen gibi

    Olumlu yönleri: 1 hafta oldu 2 defa patates 1 defa börek yaptık. Güzel oldu. Bu fiyata bu kadar olur..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2022
    Mükemmel

    Olumlu yönleri: Hızlı pişirme yapıyor ve az yağ kullanıyorsunuz. Biraz yer kaplıyor. Patates, mantar, börek denedim hepsi de güzel oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Patates kizartiyorum genelde güzel yağdan zamandan temizlikten ve kokudan tasarruf oldu. Kulpu biraz daha sağlam olabilirdi basit biraz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir şekilde paketlenmiş ve içindeki ufak hediyeler için teşekkür ederim. Ürünü ancak deneme fırsatı buldum patates kızartması ve tavuk yaptim çok başarılı nar gibi kızarmışti mangal da pişmiş gibi lezzetli oldu herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Berbat bir ürün yolladılar. Hemen iade

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sem Aircook SC300 Fritöz Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sem Aircook SC300 Fritöz Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat