Indesit TIAA 12 (TK) Buzdolabı Yorumları

Indesit TIAA 12 (TK) Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2018
    "Harika "

    Olumlu yönleri: Tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "ındesit"

    Olumlu yönleri: ındesıt marka olarak alınabilirlik açısından en uygun teknolojiyi barındıran ve yıllarıdr sürdürmüş olduğu başarılı izlenimden ötürü tercihimdir. dizayn olarak genişliği baz alması da alışverişler sonrasında yerleştirme sorunu ile karşılaşmıyorsun. anneme zorla aldırdım çok mutlu şu an dolabını seviyor. markayı bilmiyorsanız eğer tereddüt etmeyin diye yazmak istedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Aslında buzdolabı almaya karar verdiğimde aklımda çift kapılı almak yoktu diğer modelleri düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değişti çünkü hem kaliteli hem de çok uygun fiyatlı ben çok severek kullanıyorum uzun zamandır çok da memnunum diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    "Başarılı"

    Olumlu yönleri: Bence çok başarılı bir buzdolabı çok uzun bir süredir kullanıyordum ve çok memnundum hem iç hacmi çok geniş hem çok kaliteli hem de uygun fiyatlı iyi ki almışım diyorum çünkü gerçekten güzel bir buzdolabı içinin geniş olması benim için çok önemli kalabalık bir aile olduğumuz için bize ancak yetiyordu ama yaşlandı artık ve performansı git gide düştü. ben de satıp yeni birşe almak zorunda kaldım. şimdiki dolabım daha güzel ama allah var :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2018
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Çok severek aldım ben bu buzdolabını gerçekten çok başarılı kaliteli bir marka zaten bütün ev eşyalarını çok beğeniyorum. Bunun A+ enerji sınıfı olması ve 240 lt hacmi olması çok güzel olmuş bence. hem içi geniş hem uygun fiyatlı benim için yeterli bir buzdolabı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2018
    "İyi performans"

    Olumlu yönleri: İlk buzdolabımdı kendisi :) Uygun fiyatlı aynı zaman da kaliteli buzdolabıdır evet biraz küçük filan ama ne kadar ekmek o kadar köfte durumu geçerli burada da fiyatına baktığımda gerçekten uygun ve kaliteli bir ürün rahatlıkla söyleyebilirim. bana yetmiyordu artık değiştirdim. çok yükünüz yoksa performansı yüksektir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2018
    "sağlam, güzel"

    Olumlu yönleri: Bana 3 gün içerisinde geldi ve ben bu konuda sorun etmedim açıkcası çünkü tedarik süresi uzamıştı. Elime ulaştı bu güzellik ve servisi de aynı gün gelerek kurulumu gerçekleştirdi. Bir sorun yaşamadım kargo süresi haricinde ve iyi bir makine olması nedeniyle de sevdim. Bu fiyata alınabilecek en iyi dolap desek daha doğru olur bence. Sade bir makine ve üzerinde ekstra bir özellik yok gerçekten de. Bunun olmasının nedeni de kesinlikle rahatlık anlamında baya başarılı olması diyebilirim. Statik bir buzdolabı olarak bekleneni vermesi ve beyaz profilli cam raflarının dayanıklı bir halinin olması benim açımdan oldukça olumlu oldu. Raflar yoğunlaştırılmış camlar olduğundan herhangi bir şekilde kırılma da yapmıyorlar. Üzerine ben baya tencere falan koydum sorun olmadı. Sonuç olarak harika valla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Eski model bir buzdolabı hala sorunsuz çalışıyor ve buzlanma sorunu yaşatmıyor en önemlisi.Üstten donduruculu bir model.Şimdi yenilerde genelde alttan donduruculu oluyor inox tercih ediliyor.Ben değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü tasarım noktasında göze hitap etmese de yeniler gibi,düzgün çalışıyor hiçbir sorunu yok.A+ enerji sınıfına ait 4 adet soğutucu rafı ve yine 4 adet kapı rafına sahip.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2018
    "çevre dostu"

    Olumlu yönleri: Çevre dostu bir buzdolabı. Bir de az hiç yakmıyor. Genel anlamda baya rahat bir performansı var bununla birlikte de rafları çok sağlam. Plastik gibi değişik bir malzemesi var. gereksiz olan rafları falan çıkartıp başka zaman kullanmak üzere kaldırdık depoda duruyor sadece memleketten gelen peynirleri falan koyuyoruz ikinci dolabımız bu. iyi oluyor o nedenle. Gürültü kirliliği de yapmıyor. Başarılı bir ses performansı var, öte yandan gıdaları iyi korudu gerçekten kapak kısmındaki sepetlere de baya bir şey yerleştirdim kapağa bir sorun yaratmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: ürünü çok beğendim tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2018

    Olumlu yönleri: Fiyat ve performans açısından mutlaka değerlendirilmesi gereken bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2017
    "kapağı bile doğru dürüst kapanmıyor"

    Olumsuz yönleri: işçilik sıfır kalite sıfır.kapı raf dizaynı sıfır.

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2017
    iyi

    iyi urun indesit bilinen marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    guzel

    hizli kargo. bu fiyata alinabilecek en guzel dolap

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü bayram öncesi olmasına rağmen 3 iş gününde gönderdiler. Her açıdan çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    Cillop gibi

    Ürün harika bence

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2016
    gec teslimat, stokta yok

    .vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit TIAA 12 (TK) Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit TIAA 12 (TK) Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat