Goldmaster GM-7515 Nova Dik Elektrikli Süpürge Yorumları

Goldmaster GM-7515 Nova Dik Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz bi sekilde hizli kargo elime ulasti. gecim gucude cok guzel

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Rengini görünüşünü çok sevdim iyi de çalışıyor evim küçük hemen temizliyorum kullanımı da rahat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Uzun zamanlardan beri elektrikli süpürge almayı düşünüyordum. Gitti gidiyordan sipariş ettiğim bu süpürge çok gizel. Emiş gücü harika, çok güzel temizliyor. Böylesine kaliteli bir ürün ile daha önce hiç karşılaşmamıştım. Sizler de hem güzel hem de kaliteli ürünlere sahip olmak istiyorsanız kesinlikle bu siteye göz atmalısınız.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel süpürüyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Çok praatik

    Olumlu yönleri: Dikey kullanıma Goldmaster GM-7515 Nova uygun olan elektrikli süpürge 2 litre toz toplama kapasitesine sahip dikey kullanıma da izin veren süpürge sayesinde evi zorlanmadan süpürebiliyorum benim için büyük bir kolaylık oldu.kullanım açısından da oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim,düşünülmeden alınması gereken bir marka aldığım günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7515 Nova Dik Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7515 Nova Dik Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat