Voog Strom Yatay Kırmızı Elektirikli Süpürge Yorumları

Voog Strom Yatay Kırmızı Elektirikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2021
    süpürge iyi

    Olumlu yönleri: iyi yani Olumsuz yönleri: başlığı çıkmadı ilgilenmesini beklıyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 23.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kalitesiz işlevi kötü istemiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: temizlik delisi olarak evde her gün elektrikli süpürge kullanmaktayım. Fakat süpürgemin eskisi kadar kullanışlı olmadığını farkettim ve gitti gidiyorun indirime girmiş süpürgelerinden birini beğendim ve hemen sipariş ettim. bana gelen ürün gerçekten de çok kaliteli ve kullanişlı gözüküyordu fakat kullanmaya başladığımda ise hiç temizlemediğini farkettim. tüm tozlar olduğu gibi yerinde duruyordu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    ürün iade

    Olumsuz yönleri: alalı iki hafta oldu motordan ses gelmeye başladı geri gönderdim henüz geri dönüş yapmadilar bekliyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Eşim ve ben evde ihtiyaç duyduğumuz için satın aldık. Oldukça minimal standart bir elektrik süpürgesi. Görevini oldukça iyi yerine getiriyor. Rengini eşim de ben de çok beğendik. Bunun haricinde fiyat olarak da oldukça iyi bir fiyat etiketine sahip siz de satın alabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bugün teslim edildi. Gerçekten beğendim, Kaliteli ve kullanışlı. Teşekkürler...

  • Trendyol aracılığıyla, 23.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Berbat almayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok beğendim

    Olumlu yönleri: Ürünü biraz tereddütlü almıştım . Hediye olarak almıştım. Aldığım kişi gerçekten çok memnun kalmış. Merak edip bende denedim. Çekim gücü hafifliği herşeyiyle gerçekten çok iyi bir süpürge. Dışarıya tozu kesinlikle vermiyor. Ben çok beğendim. En kısa zamanda kendim için de sipariş vereceğim. Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Voog Strom Yatay Kırmızı Elektirikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Voog Strom Yatay Kırmızı Elektirikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat