Philips PSG8130/80 2400 W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips PSG8130/80 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(153 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2023
    Bayıldık

    İşimi çok kolaylaştırdı mükemmel bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 11.08.2023
    Ütü yapmak kolaylaştı.

    Ütünün performansı çok iyi. Gömlekleri fazla vaktinizi almadan tek seferede açıyor. Ayrıca çok hafif. Ancak ben aldıktan hemen sonra indirime girmesi üzdü.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2023
    Çok memnun kaldık

    Ütü paketlemesi ve ulaşımı açısından çok çabuk ve sağlam geldi. Bununla birlikte kullanımı pratik, özellikle en sık haftada bir kez ütü yapan veya ütü odası olan biriyseniz hiçbir zorluğu yok. Kazansız ütülerin suları uzun süre ütü yapan insanlar için zorluk çıkarıyor ve çabuk bitiyor. Kablosu yeterince uzun, ütü hafif. Tek sevmediğim özelliği ısısını otomatik ayarlıyor olması. Bazı kumaşlarda yeterince ısınmıyor gibi geliyor. Ama yeni nesil ütülerin tamamı böyle maalesef.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2023
    Hafif ve etkili

    Rengi ve tasarımı oldukça hoş. Özelliklerine bakarak tercih ettik ütü süresi gerçekten kısalıyormuş. biraz sesi var evet ama kazanlı ütüler böyle sanırım

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2023
    Mükemmel

    Ütü gerçekten çok güzel ve çok güçlü

  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    Çok iyi

    Çok güzel sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Üründe gayet başarılı 👍🏻

  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    Teknolojik ve kullanisli

    Urunun isiya duyarli olmasi ve otomatik ayarlamasi cok guzel, yalniznotomatikteyken fazla buhar basip buharin tamamini bitirebiliyor. Manuel kullanilmasini tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.07.2023
    Sanırım Daha İyisine İhtiyaç Olmaz

    Ütü yapmak keyif oldu diyebilirim. 2 dakika gibi kısa bir sürede ısınıyor. En başta ve sonradan nadiren de olsa su damlatabiliyor ama sorun olduğunu düşünmüyorum. Ütü çok hafif olduğu için ütülerken yanlışlıkla kırıştırma derdi de olmuyor. Buharı kuvvetli bir ütü. Dikkat edin elinizi yakmayın. Esas farkı giysiyi ütüleyip astıktan sonra anlıyorsunuz. Eski kazansız ütümle ütüleme esnasında sonuç gözüme hoş gelirdi. Askıya astıktan sonra bir sürü kırışıklık olduğunu görürdüm. Çoğu zaman yeniden ütüleme ihtiyacı duyardım. Şimdi tişörtler, gömlekler, pantolonlar vb. askıda jilet gibi. Bir de ütü yapmanın tekniğini iyi biliyor olsam çok daha hızlanırım. Çok memnunum. Max modunda biraz hızlı su tüketiyor ama sonuca da hızlı ulaşıyorsunuz. Arıza yapmadıkça ömürlük olarak ihtiyaç giderir gibi duruyor. Tabi teknoloji bu, daha neler çıkacak bakalım.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    Fiyat Performans Ürünü

    Yaklaşık 11 yıldır Philips Azur ütü kullanıyorum. Buhar kazanlı olanında da tercihim Philips oldu ve daha pahalı alternatiflerine göre gayet verimli ütüleme yapıyor. Kesinlikle öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.06.2023
    Efsane.

    Müthiş bir ütü resmen kendi gidiyor😉

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2023
    ETKİLİ ÜRÜN

    GÜZEL ÜRÜN ÇOK ŞİDDETLİ BUHAR VERİYOR.TEK KUSURU İLK ÇALIŞMADA SU AKITIYOR ALTINDAN ÜTÜNÜN ALT DELİKLERİNDEN SONRA DAN DÜZELİYOR.SU AKITMA ENGELLEMESİ OLSA EFSANE BULUNMAZ ÜRÜN DERDİM.BUNUN HARİCİNDE İYİ

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2023
    aşırı performans beklemeyin

    Ürün güzel ancak ben buharla kağıt gibi düz yapacak sandım ancak öyle değil beklemiş ve kırışmış giysileri çokta iyi açmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.04.2023
    Eski ütüyü tamir ettirmek yerine yenisini satın aldım

    7 yıldır kullandığım Philips GC9680/50 model ütümün bozulan ana kartının değiştirme maliyetini yüksek bulduğumdan yenisini almayı tercih ettim. Philipsin farklı fiyatta bir çok modeli vardı ancak orta fiyatlı bir ütü olan Philips PSG8030/20 modelini 27 Martta sipariş ettim, 29 Martta sağlam bir şekilde adresime teslim edildi. İlk kullandığımda çok az su akıttı, sonrasında böyle bir durum yaşanmadı. Ütünün buhar gücü çok iyi pamuklu, kazak, kot pantalon, vb. güzelce açıp ütülüyor. Max 8 barlık buhar gücü ve ütünün hafif olması çok iyi insanı yormuyor. Memnun kaldım öneririm. Tüm buhar kazanlı ütülerde olduğu gibi ütüye başladıktan bir süre sonra yoğun buhardan ütü masasının altında su damlacıkları oluşması tek olumsuz yanı.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2023
    👍

    Ürün fiyat performans olarak başarılı !

  • Amazzon aracılığıyla, 01.04.2023
    Harika

    Ütüden, ev işlerine yardıma gelen hanım son derece memnun

  • Amazzon aracılığıyla, 27.03.2023
    Kutusu hasarlıydı

    Kutu çok hasarlıydı, sanki bir teşhir ürünüymüş gibi bir izlenim bıraktı.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.03.2023
    Harika

    Çok hızlı ve güçlü. Buharı çok iyi. Hafif kullanımı rahat ve kolay.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2023
    Hafif ve hızlı

    Ütünün tabanı efsane, yağ gibi kayıyor. Buhar basıncı oldukça yüksek, ayrıca tetiğe hızlıca iki kez basınca şok buhar özelliği var. Hazne büyük ve uzun süre takviye yapmadan yığınla ütüyü bitirmenizi sağlıyor. Hazne çıktıgı için doldurmak boşaltmak kolay. Yalnız iş bitince haznede su bırakmamak lazım, yosunlaşma olabiliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2023
    Fazlasıyla işlevsel

    Çok güzel ve kaliteli bir ütü. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Fiyat kalite performansı çok yüksek. Üst segment bile denebilir. Otomatik buhar özelliği çok güzel. Ama ütü o kadar başarılı ki otomatik modu kapatıyorum. Arada bir buhar veriyorum. 10 yıldız bir ütü.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2023
    ÜRÜN GAYET GÜZEL. AMAZON ÇOK HIZLI

    ÜRÜNÜ TAVSİYE ÜZERİNE AMIŞTIK. GAYET GÜZEL. ÜTÜ YAPMAYI OLDUKÇA KOLAYLAŞTIRDI. AMAZON ÇOK HIZLI ŞEKİLDE KARGOLADI VE 2 GÜNDE ÜRÜNÜ TESLİM ALDIK.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips PSG8130/80 2400 W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips PSG8130/80 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat