Arzum AR4200 Magiclean Force 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Siyah Yorumları

Arzum AR4200 Magiclean Force 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(129 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2023
    Malzemesi Kalitesiz

    Ürünü birkaç ay önce satın aldık. 4. ay batarya ile toz toplama haznesini bir arada tutan tırnak kırıldı. Plastik kalitesi düşük. Tırnak da oldukça zayıf. Uygun fiyatlı olduğu için satın aldığımız makine kullanılamaz hale gelmiş oldu. Pahalı olsa da kaliteli marka tercih etmenizi öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2023
    F/p

    Kendim malum markayı kullanıyorum anneme de ondan almak istemiştim. Arada ciddi fiyat farkı olunca, indirime de denk gelince bunu aldım. Günlük süpürge olarak kullanıyor ve gayet memnun.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2023
    Çok kullanışlı

    Yeni evimize aldık ve çok memnun kaldık. Roomba tarzı bir cihazla genel süpürmeyi yapıyoruz, detayları bununla alıyoruz. Hem şarjlı el süpürgesi hem normal süpürge gibi. İçimize sinmediği zamanlarda da direkt bununla komple süpürüyoruz, ikinci ayarında ne varsa çekiyor içeri. İki ayar, farklı ağızlar, elde-sopayla kullanmak falan derken her yola geliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2022
    amazzon bir harika

    Uygun fiyat hızlı kargo amazzon bir harika şiddetle tavsiye ediyorum Ürünün şarzı biraz erken bitiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2022
    Tüy toplama

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve memnunum. Kedi tüylerini toplaması çok başarılı. Kırıntılar üzerinde ileri geri yaptığınızda geride almıyor ama fiyatına göre gayet başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2022
    ÇEKİM GÜCÜ

    Gerçekten bi süpürgeye ihtiyacı olup da bu ürünü es geçen kaybeder, hem uygun fiyatlı hem de oldukça başarılı bi ürün, çeyiz için aldım gelir gelmez denedim ki 24 saatten az bi sürede geldi, gerçekten çok beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.06.2022
    Arzum ar4200

    Çok iyi …

  • Amazzon aracılığıyla, 13.06.2022
    Oldukça Başarılı Bir Ürün

    Annemin büyük süpürge kullanması her an için zoe olduğundan şarjlı süpürge arayışına girdim. Birçok markayı artı/ eksi yönleriyle araştırdım. Ve bu üründe karar kıldım. Gayet başarılı, hafif ve şık bir ürün tavsiye ederim. amazzon'a da mükemmel teslimatı için ayrıca teşekkürler :)

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2022
    Güzel

    Hafif,kullanimi kolay

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2022
    Uygun fiyata Çok başarılı bir ürün.

    Çok pratik . Arabamdaki ve evdeki köpek kıllarını , tozu - toprağı mükemmel temizliyor. Aküsü yarım saat dayanıyor. Evde ise oynak başlık çok rahatlık sağlıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2022
    FİYATINA GÖRE SÜPER

    TAM BİR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM 1.600 TL GİBİ BİR FİYATA ALDIK KULLANIM ACISINDAN COK GÜZEL HAFİF VE GÜNLÜK TEMİZLİK İÇİN HARİKA.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2022
    Rahatlik

    Olumlu yönleri: Supurgeyi baskasina hediye almistim onda bu tarz supurge varmis iade edicektim son anda vazgectim iyiki vazgecmisim cok pratik ve cekimi guzel dokulen kirintilari almak saniyeler suruyor tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2022
    Harika bir ürün

    Olumlu yönleri: Çok beğendik. Fazlaca işimize yaradı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç düşünmeden alın harika bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 10numura

    Olumlu yönleri: Eşime sürpriz yapmıştım çok beğendi. kullandıkça dahada hoşuna gidiyor. çok pratik aparatları kullanışlı, tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.12.2021
    Günlük temizligi için çok pratik ve kullanışlı

    İki hafta kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat genel temizlik için normal süpürge şart.

    Ürünü öneriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu elektrikli süpürgeyi çok pratik olduğunda dolayı aldım. Her zaman kolaylıkla kullanabildiğim pratik bir ürün. Ayarlanabilir hortum boyu sayesinde gerek derin temizliklerde gerekse küçük dökülen kırıntıları almada kullanabiliyorum. Çok güçlü bir emiş kalitesi var. Ebat olarak küçük bir ürün ama performans olarak gayet iyi. Almayı düşünen kişilere kesinlikle önerebileceğim bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Uzun bir süredir bu elektrik süpürgesini kullanıyorum. Çok pratik ve aşırı kullanışlı bir ürün. Ayarlanabilir hortumu sayesinde farklı mesafelerde temizleme işlemi yapıyorum. Toz alma başlığı sayesinde tv ünitesi, koltuk kenarları vb. yerlerin tozunu kolaylıkla alabiliyorum. Hem çok fonksiyonlu hem de her fonksiyonu gayet güzel çalışan, kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    herşey yolunda

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo. Orjinal ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1) çok kararsız kaldım. Ama pratik olsun diye almaya karar verdim. Kullanımı çok rahat, pratik, çekiş gücü çok iyi. Gelir gelmez içinde şarj vardı çalıştırdım, kullandım. Gayet güzel süpürdü. Geçici olarak bunu kullanıp ileride de kablolu süpürge almayı düşünüyordum ama… almam sanırım. 2) kararsız kalmayın. Alın. Ürünü şarjı tam doldurup kullanınca bir düzeltme yaparım buraya ne kadar gidiyor şarjı diye. 3) hepsiburada’yı sevmek için o kadar çok sebep var ki… ürünü sanırım perşembe günü sipariş ettim akşam geç saatlerde, pazar günü “hepsijet” ile öğlen saatlerinde elime ulaştı. NDAQ borsasından hissesini bile alasım geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4200 Magiclean Force 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4200 Magiclean Force 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat