LG A9ESSENTIAL 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Siyah Yorumları

LG A9ESSENTIAL 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 27.02.2022

    Çok iyi makina. Kesinlikle tavsiye ederim. Hafifliği, tutuşu,temizliği çok iyi. Şık ve kullanışlı. Tum evi tertemuz yapiyor. Balcova Vatan mağazasından görevli arkadaşlara da sabırlı anlatimlarindan(Eylem hn.) ve ilgilerinden(Tuğçe hn. Mensure hn. Caner bey) teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Denemek için evi süpürdüm çıkan toza inanamadık, almadan önce çok araştırdım fakat en sonunda bu modeli almaya karar verdim, halıda ve zeminde hiç takılmadan sorunsuz gidiyor, koltuk ve yatak altlarına rahatlıkla giriyor. Sadece köşeleri pek almıyor gibi onun içinde turbo modu kullanılabilir. Standinin olması büyük kolaylık sağlıyor. İçinden 2 tane başlık çıkıyor. 1 tane yedek filtresi ve batarya var. Teslimat hızlı ve sorunsuzdu.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 04.05.2021

    Çok güzel çekiyor kalitesi çok iyi kesinlikle kaçırmayın çok memnun kalırsınız lg farkını göstermiş

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evi süpürmeyi keyfe dönüştürdü, artık canım sıkıldıkça evi süpürüyorum. Standının olması ve yanında ekstra bataryasının gelmesi en büyük artıları. bu fiyatlara dikey süpürge arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG A9ESSENTIAL 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG A9ESSENTIAL 400 W Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat