Philips EP5447/90 Kahve Makinesi Yorumları

Philips EP5447/90 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(181 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2023
    Guzel keyifli temizliği kolay

    Guzel keyifli temizliği kolay

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Çok iyi

    Öncelikle belirtmek isterim zamanından çok önce geldi paketleme güzeldi tam ve eksiksiz hatasız bir şekilde. Her zaman amazzon diyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Çok iyi bir ürün

    Ürün çok iyi dışarda kahve içmiyorum artık

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Başarılı

    3. Nesil analog makinelerle hava atan tayfaları umursamayın güzel bir kahveyle (tchibo crema barista) çok güzel kahveler çıkıyor kapiçino favorim, single espresso hastasıyım, buzlu americano efsane (boş bardağa buz ve soğuksu üzerine 1 yada 2 shut espresso) mutlu kahveler.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Hızlı ve sağlam 🥳

    Perşembe gecesi söyledim cumartesi akşam üstü elimdeydi ve güzel paketlenmişti sağlam geldi çok teşekkürler 🥳

  • Amazzon aracılığıyla, 06.08.2023
    Kahve tüketimi fazla

    Ürün oldukça güzel olsa da eleştiri olarak sadece şunu söyleyebilirim; biz daha az kahve ile demleme yaptığımızda aynı tadı aldığımızı, ürünün default kahve kullanım miktarının posasında özünü verememiş, açık kahverengi kahve miktarının fazla olduğunu fark ettik. Bu sebeple kahve haznesini kullanmama kararı aldık. biz deneme yanılma yöntemi ile doğru miktarı bularak, o miktar üzerinden kahve hazırlamayı tercih ediyoruz. Onun dışında bir eleştirim yok. Cihaz oldukça güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2023
    Kahve makinasii

    Çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2023
    Başarılı

    Daha önce manuel makina kullanıyordum. Herhangi bir kahve zincirinin kalitesinden hiçbir farkı yok, bakımı gayet kolay.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.08.2023
    Pratik

    26 Haziranda baz model olan EP2220/10 modelini satın aldım, youtubeda bir sürü inceleme ve kurulum videosu mevcut mutlaka göz gezdirmenizi tavsiye ederim, bakımlarını düzenli olarak yapmaya çalışıyorum, birden fazla çekirdek kahve ile denedim ve sonuçlardan memnunum, uğraşmadan kahve içmek istiyorsanız evet pratik bir model. Çok fazla sütlü kahve tüketmediğim için bu modeli tercih ettim ama süt çubuğu da gayet güzel çalışıyor ve ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Bu cihazdan önce kapsüllü bir kahve makinem vardı ve kesinlikle bu makine çok daha keyifli. espresso tabanlı bir makine olduğu için filtre kahve prensibinde bir kahve beklentiniz olmasın, eğer klasik filtre kahveden hoşlanıyorsanız manuel demleme ile hayatınıza devam etmenizi tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2023
    Kargo harici her şey güzel

    Ürün kaliteli güzel ancak kargolama şekli sorunlu ilk gönderilen ürün kutusu paramparça ve içindeki ürün hasarlı geldi amazzon satıcısı ürünü hemen iade aldı ve fiyat sabiti garantisi verdi. Ürünü tekrar aldım ve farkı iade ettiler

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2023
    harika

    bu fiyata kahve makinesi alinir mi demeyin disarda fiyatlar ucmus emin olun disariyi aratmazz alin aldirin

  • Amazzon aracılığıyla, 31.07.2023
    3 aylık değerlendirme

    Bakımı ve temizlemesi kolay. Kahveyi isteğinize göre yapıyor. Ben süt haznesi ile makinenin kahve/su hattinin ayrı olmasını faydalı buluyorum, çünkü süt bir kere kurudumu temizlemesi zor bi şey.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.07.2023
    Problemsiz teslim edildi, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem

    Üründen çok memnunum pratik uğraştırıyor, lezzetli gayet güzel kahve sunumları yapıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2023
    Philips

    Ürün bana kendi kutusu ile gönderilmiş, daha önce kullanılan bir ürün değildi sıfır üründü ancak kutuyu bir açtım ekran tamamen yerinden çıkmış aşağı sarkıtı kendim yerine oturttum, arka kapağı tırnaklarından ayrıydı, güç uygulayarak kendim yerine oturttum. Neyse ki cihaz sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sıfır kutusunda olan bir üründe nasıl böyle bir hasar olabilir ki ? Allahtan ürün çalıştı da iade etmeme gerek kalmadı, sorunsuz çalışıyor şuan.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2023
    Süper

    Çok fazla yorumlara baktık inceledik sonunda aldık ve geldi biraZ geç oldu ama inanın her evde olması lazım ayrıca ürün üst modellere ihtiyaç duymanızı engelliyor fiyat performans gayet iyi iki katı fiyata gerek yok 2.gün değişik bir koku almaya başladık umarız toparlar yeni farkettik arka kapak ta bir sıkıntı vardı birazcık zorlamayla kırmadan düzelttik nedeni hakkında hiçbir fikrimiz yok ve son olarak kutu geldiğinde bant kısımlarında açıklıklar vardı acaba dedik ama öyle kaldı kahve muhabbetiniz olsun tekrar

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2023
    çok başarılı

    Her evimize aldık, çok beğenerek kullanıyoruz. amazzon.com satıcıdan gelen ürünlerimizden çok memnunuz. Ürün çok kısa süre içinde elimize ulaştı.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    Kahve sever olarak 10/10

    Eğer ki kahve zevkiniz varsa içme yoğunluğunuzu biliyorsanız ve çekirdek kahve seçmeyi biliyorsanız bu makine size çok uygun olacaktır öğütme derdi yok süt ısıtma derdi yok daha ne olsun ürün eksiksiz ve hasarsız teslim edildi teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2023
    Aklımda deli sorular alsam mı almasam mı diyene

    Kahve yapımına sözüm yok kahveniz iyiyse içeceğinizi de iyi verir. Fakat bu makinelere bu kadar para verilir mi tamamen size kalmış bir durum. Ürünün en önemli iki durumundan bahsedeyim kahve kısmını toz verirseniz bazen size su veriyor yerine tüm posayı makinenin iç kısmına sarıyor ve yıkamak zorunda kalıyorsunuz. O yüzden kesinlikle çekirdek kahve kullanın. İkinci olumsuz durum ise öyle bilmem kaç çeşit kahve falan aldanmayın. Espresso ve süt köpüklü espresso olarak görün olayı sadece isimleri değişik o kadar tatları tamamen bu ikisi üzerinden düşünün. Kısacası bence heves edip almayın gözünüze uyku girmeyebilir verdiğiniz para sebebiyle:) iyi bir kahve içicisiyseniz alın. Afiyet olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2023
    Kuruluma dikkat edin

    Cihazı kullanmadan önce mutlaka youtube dan vs kurulumuna bakın. Sorun yaşamadan kurmak için. Cihazın farklı profil desteği çok güzel. Malzeme kalitesi orta. Kapaklar vs emanet duruyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2023
    Bunu alın arkanıza bakmayın

    amazzon‘un hızı ve güzel paketlemesiyle geldi. Tam beklediğimiz gibiydi zira para veriliyor ve artık pek olmayan bir hizmet veya kaliteyle geliyor. Biraz okumak gerekli kitapçığı. Bugünlerde bu zor biliyorum ama malum ürün yeni ve teknik bir cihaz ve siz hayatınızda muhtemelen ilk defa böyle elektronik kahve makinesi alıyorsunuz. Çok da değil yaklaşık 10 dakika uğraşarak anlıyorsunuz her özelliği. Su sertliğine, kahve öğütme ayarına (buna dokunmayın derim), temizlik uyarılarına kadar her şeye hakim olabilirsiniz. Neyse uzatmayalım siz de çok düşünmeyin bence. Bundan ucuzu bu kalitede pek yoktur sanırım. Bundan iyisi de çok çok pahalıdır. Nokta atış iyi ürün. İtalyanların pahalı olmalarının sebebi isimleri ve çeliği. Ama bu cihaz da gerektiği yerde metal kullanıyor. Yani çok da şeetmeyin derim. İyi günler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips EP5447/90 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips EP5447/90 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat