Piranha Trendy R Klavye Yorumları

Piranha Trendy R Klavye yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019
    Çok tatlı bir ürün

    Çok beğendim, tatlı bir ürün. Kadınlara tavsiye ederim :)

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    Gayet güzel alınabilir

    Tuşlar biraz küçük o nedenle diğer tuşlara basma durumu oluşuyor ama zamanla alıştıkça geçebilir bir durum. Beyaz renk olması estetik olarak daha güzel görükyor,hafif ve ince olması da çok güzel bir durum hoşuma gitti tavsiye ediyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    İdare ediyo işte

    Ürün idare eder fiyatına göre gayet kullanışlı ve şık

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    Çok iyi slim klavye

    Klavye fiyat kalite açısından çok iyi. Tuşların ince /slim olması çok güzel.Alternatif olarak siyah rengi de olsaydı daha güzel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    Oyun ve İş Kullanımı Konusunda Detaylı inceleme

    Klavyenin tuşları çok yumuşak ve sessiz. Tuş yüksekliği çok ama çok az, dolayısıyla dokunduğunuz gibi tıklama gerçekleşiyor. Beyaz renkli bir klavye olduğu için gece tuşları görememe gibi bir sorun yaşamıyorsunuz. Tuşlara gelecek olursak ses yükseltme, alçaltma, tamamen kapama, müziği durdurma, Windows 10 Groove müziğim uygulamasını açma gibi ek tuşlara sahip. Günlük ev ve iş kullanımı için mükemmel diyebilirim. Klavyeyi en çok eleştirdiğim nokta ise oyun konusu! Eğer oyun oynamak için alacaksanız alt kısmı dikkatli bir şekilde okuyun. Klavyenin tuşları normal klavyelere göre tuşlar biraz büyük. Dolayısıyla ben oyun oynarken genelde klavyeyi yan kullanırım. Sol kısmı yukarıda sağ kısmı aşağıda kalır. İşte tam bu durumda WASD tuşlarına basarken sorun yaşıyorum. orta parmağım w tuşunda iken ve yüzük parmağım a tuşunda iken d tuşunun ancak üst kısmına basabiliyorum. Bunun sebebi tuşların büyük olması. Eğer klavyeyi benim gibi çapraz değilde düz yatay kullanıyorsanız sorun yaşamazsınız. Fakat yatay kullanan biriyseniz büyük ihtimal rahatsız olursunuz. Klavye tuşlarına ilk baktığınızda size büyük gelmeyebilir. Normal hatta küçük gelebilir ama ben bir metre ile ölçüm yaptım. Bende Trust marka ucuz bir klavye var. Onun tuşlarını inceledim. Bir tuşun genişliği 7 milimetre idi. Bu klavyenin tuşları ise 11 milimetre uzunluğundadır. Bunları sizle paylaşmak istedim. Dediğim gibi klavyeyi düz yatay bir şekilde kullanıp oyun oynayacaksanız benim çektiğim gibi büyük bir sorun çekmezsiniz. İnce bir konu ama paylaşmak istedim. Klavye oldukça şık. Altı kısmında 4 adet kaymaz plastik var ve ahşap yüzeylerde klavye neredeyse hiç kımıldamıyor. Bu da hoşuma giden bir özellik. Umarım faydalı olmuşumdur. Yardımcı olabildiysem aşağıdaki evet tuşu ile oy verebilirsiniz. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2019
    fiyat performans açısından fevkalade

    Kullanışlı ve pratik bir klavye, tuş takımı çok iyi, ne sert ne de laşka, tam ideal ve el altında çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    Güzel Tasarım

    Güzel bir tasarım. Tuşları yumuşak ve ince bir klavye. Fiyat performans açısından dengeli. Ofis ortamına uygun sade bir klavye. Tek kusuru CAPS LOCK tuşunun led göstergesinde ki problem oldu. Genel anlamda bir problem mi bilemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Saglam Değil

    Klavyeye yumruk attığımda en az 10 tuşu yerinden fırladı kibar davranmak gerekiyor sanırım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    Fena Değil

    Piranhanın kamerası dışında aldığım ilk ürünü ve gayet kullanışlı ve güzel. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2014
    TUŞ SESİNE SON....

    GERÇEKTEN ŞIK VE GÜZEL BİR ÜRÜN.BEYAZ OLMASI DA AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ TUŞ SESİ HEMEN HEMEN ESKİ KLAVYELERE GÖRE YOK DENECEK KADAR AZ VE HİSSEDİLEN BİR YAPISI VAR,TEK OLUMSUZ YÖNÜ KLAVYENİN F TUŞU BİRAZ BASINCA TAKILIYO HİSSİ VERİYOR ODA GÖZE BATACAK BİR SORUN DEĞİL KLAVYENİN TARZI ÖLE HERHALDE....

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2013
    ürün çok güzel

    beyaz olması çok güzel ve fayfalı. gece ekranın ışığında klavye kullanmak için beyaz çok gerekli. tuşların şekli en güzel yanı. tuş basma hissi kaybolmamış flat klavye gibi değil ama tam ayarında bir basma mesafesi seçilmiş gerçekten bu klavye ile yazı yazmak çok rahat. Klavye çok sessiz ve temizlemeside çok kolay. bir bez ile ulaşılamaz kuytuları yok öbür klavyeler gibi. Bez ile silerken tuş klavyenin yüzeyine kadar indiğinden araları temizlemek monitörü temizlemek kadar kolay. bir uyarıda bulunacağım ama ben rahatsız değilim ama yinede bilmesi gerekenler olabilir. Klavye nin resmi biraz gerçek boyutları yansıtmıyor. kısa kenarı resimde biraz uzatılmış yani bu klavye resimdeki algı boyutlarında değil. 45x 12 cm boyutlarında bir klavye. Çok küçük değil ama bazıları masa üstünde daha büyük isteyebilir. Doğrusu ben istemem daha büyük bekliyordum ama bu bence iyi bir sürpriz oldu. Bir eksiği artık her klavyede olan hesap makinesi açma explorer açma gibi tuşlar yok. onun yerine ses açma start ve stop tuşları var . Bir küçük gariplikte nedense ses açma tuşunu sola koymuşlar azaltanı sağa. hep tersi olur elim bir sürü klavyede hep sağdaki ile ses açma alıştığından ben buna alışamadım. Her alette ses sağdaki ile açılır soldaki ile kapanır ama buda tersi. Sonuç olarak ben bu klavyeden çok memnunum ve öneriyorum. Vede çok sağlam bir klavye izlenimi veriyor. tuşların üzerinde çok hafif ama çok belli belirsiz bir prüz yapmışlar buda çok keyifli kaygan bir tuş değil parmağın ucunda hissediyorsun tuşu. aynı klavyenin kablosuzu var ama ben kablosuz klavye sevmiyorum masa üstünde bunu aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    çok güzel

    klavye olarak herhangi bir sıkıntısı yok gayet güzel ve kullanışlı yani renginin beyaz olması benim için ayrı bir seçenekti ve fiyatıda gayet uygundu tercihim bu nedenledir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha Trendy R Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha Trendy R Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat