Cucinox TMG2210R Cam Çay Makinesi Yorumları

Cucinox TMG2210R Cam Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2014
    çok güzel

    Çaydanlığı ofisimize aldık. Gerçekten şık ve kullanışlı. cam olması sağlıklı. su kaynatma haznesindeki led ışıklar çok havalı :) hediyeside çok güzel kesinlikle tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2014
    şık ve güzel

    umduğumdan da güzel bir ürün vede kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2014
    Harika bir ürün.

    Önce kayınvalideme almıştım, çok beğendim kendime de bir tane aldım. Hediyesi henüz gelmedi ama ama her ikisi de çok kullanışlı ve şık. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2014
    İyi çay demliyor

    Çaydanlık beklediğimden kaliteli çıktı, daha önce arçelik kullandım, yine cam kaynatma haznesi ve cam demlikti. Sağlıklı bulduğum için camı tercih ediyorum. Cucinoxun tasarımı daha iyi, aparatlar çelik, kolay takıp çıkarılıyor. Temizliği kolay, çayı klasik demlikteki kadar lezzetli demliyor. su damlatmıyor ve şık. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    şiddetle tavsiye ederim

    Bu markayı araştırdık. Satıcıların tavsiyesi üzerine almaya karar verdik. Çok memnunuz. Bu fiyata sadece cattle satıyorlar. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Siteye teslimat hızından ve ciddiyetinden dolayı çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    Kullanışlı ve fiyat kazanç oarnına bakarsak iyi fiyat.

    Kullanışlı ve fiyat kazanç oranına bakarsak iyi fiyat.Temiz ve sağlıklı.Işıklarının ne durumda olduğunu göstermesi ve çalışma prensibi güzel .Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cucinox TMG2210R Cam Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cucinox TMG2210R Cam Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat