Cucinox TMG2220S Demlikli 2200 W 1 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yorumları

Cucinox TMG2220S Demlikli 2200 W 1 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Ürün kötü

    Ürün çok kalitesiz. Celigi Çok Çabuk paslandi ve alt hazneden dışarıya şu sızdırdı ve çok kısa sürede bozuldu.çay ve suyu koyarken damlatiyor.anlayacağınız önerilecek bir ürün değil. Üst hazne çok ince kiriliyor. Dış görüntüsüne bakıp aldanmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2016
    Harika

    Bir gün içinde elime ulaştı, bilindik bir marka olmadığı için terettütlerim vardı ama sıkı bir temizlik sonrası ilk kullanımdan sonra memnun kaldım ve bilgilendirme için yorum yazma gereği duydum. Diğer markaların ürünlerine göre fiyatı ve özellikle malzeme kalitesi çok iyi. Öncelikle içtiğiniz sıcak suyun temas ettiği hiçbir bölgede plastik aksam yok. Kansorejen monomer riskine karşı çok iyi... Kapak, demlik içindeki süzgeç ve kettle içi tamamen paslanmaz. Çin paslanmazı mı onu zaman içinde göreceğiz ama ilk izlenim paslanmaz kalitesi de iyi geldi bana. Diğer markaları kıyaslayın ya kapakları ya da gösterge hazneleri hep plastik, sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum. Ayrıca demlik kapağı 2L lik alt kısma da uyuyor yani kettle olarak da kullanabilirsiniz. 1L demlik + 2L kettle büyük aileler için yeterli olacaktır. Kullandıkları kaynama anında kırmızı, hazır modda mavi olan led ışıklandırma da çok hoş bence. Umarım led ampüller çabuk patlamaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2014
    Kullanışlı ve şık

    Ürün çok hızlı bir şekilde 24 saatte elime ulaştı. Çok şık ve kullanışlı bir ürün tavsiye ederim. Sadece; musluk suyu kullanmayın diyorum kireçlenme camda çok net belli oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2014
    Alt taraf çok ağır

    Görüntü güzel fakat alt su ısıtıcı kısmı çok ağır 2 litre suyla beraber oldukça ağır oluyor. Boşaltırken iyice eğmek gerekiyor ve ağır olmasından dolayı denge kuramayınca bardağa dengeli doldurulamıyor ve suyu dışarıya kaçırabiliyorsunuz. Üst tarafın kapağı biraz sert, açmak zor oluyor. İçi görünmediğinden dem miktarı görünmüyor. Cam olanını tercih etmek gerekiyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2014
    Dört Dörtlük Bir Cihaz :)

    Seçtiğim ürünü 36 saat gibi kısa bir zamanda elime ulaştıran site ekibine çok teşekkür ediyorum. Ürün için en iyi fiyat şu anda hepsiburada sitesinde (her zaman olduğu gibi). Çay makinesinin tamamının çelik ve camdan üretilmiş olması sağlık açısından çok önemli. Çünkü diğer çay makinelerinde polikarbon ürünler kullanılsa da çay içerken plastik kokusunu da tad olarak alıyorsunuz. Bu yüzden ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Çayın tadına varıyorsunuz. Ayrıca ürün için birçok ince ayrıntı da düşünülmüş. Su ısıtıcısı bölüm mavi ve su kaynadığında kırmızı renk yanıyor. Bu da cihaza ayrı bir güzellik getiriyor. Bu kaliteli ürünü bu fiyata kesinlikle kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cucinox TMG2220S Demlikli 2200 W 1 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cucinox TMG2220S Demlikli 2200 W 1 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat