Delonghi XLR 25LM GY Siyah Elektrikli Süpürge Yorumları

Delonghi XLR 25LM GY Siyah Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    Delonghi XLR 25LM.BL Şarjlı Dik Elektrikli Süpürge

    valla arkadaşlar ürünü 1 ay önce aldık,lakin buradaki yorumları görünce biz acaba başka bir ürünmü aldık diye kikleme düşmedim desem yalan olur.bizimki doğru düzgün çekmiyor,ayrıca şarjı denidiği gibi 40*45 dk da gitmiyor.en fazla 25 dk sonra fısss.yani vasatın altı arkadaşlar şiddettle önermiyorum bilginize...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    PRATİK

    1 Hafta önce aldım çok kullanışlı hemen şarj oluyor.Emiş gücü 25 watt olduğu için normal elektrikli süpürgeyi aratmıyor.Çok teferruatlı değil yani ekstra başlık yok. Kendi başlığı gayet kullanışlı.Annem için aldım ve çok rahat kullanıyor.Dik durabiyor.Bende çok araştırdım bu makineyi almadan önce ama şuanda iyiki almışım diyorum.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Elektirikli süpürgeye gerek kalmadı

    Süpürge çok kuvvetli ve kullanması çok kolay. Bazı yorumlarda ağır olduğu yazılmış ama çok hafif. 9 yaşındaki kızım rahatlıkla kullanıyor. Tek şarj ile bütün evi süpürüyor. Li-ion pilli olması büyük avantaj. Normal pili olanları max. 2 sene kullanırsınız. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    TAM ARADIĞIM

    DE LONGHİ KABLOSUZ SÜPÜRGEYİ 1 hafta kadar önce aldık.Öncesi uzun bir araştırma yaparak istediğim özellikte yani kablosuz,pratik,güçlü,bir süpürge aradım.Öncelıkle şunu belirteyim bir evin esas süpürgesi daima güçlü bir kablolu süpürge olmalı.Kablosuz ise hemen el altında olabilecek ,işinizi süratle görebileceğiniz ve hemen yerine geri koyabileceğiniz bir makine olmalı.Kablosuzlardaki sorun genelde güçsüz ,çok gürültülü ve pillerin şarj sorunu.Şarjlı bir cihaz alacaksanız -bu ne olursa olsun cep telefonu veya başka bir cihaz mutlaka Li-iyon pilli olmalıdır.Eğer doğru kullanırsanız:Yani tümüyle boşaltana kadar kullan sonra tam şarj et.-o takdirde çok uzun yıllar kullanırsınız.Ama yanlış tavsiye edildiği gibi sürekli şarjda bırakır veya tam boşalmadan şarj ederseniz pilinizin ömrü çok kısa olacaktır.Delonghi de 25 v gibi benzerlerinde bulunmayan çok güçlü li-iyon piller var.Toz haznesi çok geniş ve pratik .Emiş gücü beklediğimden de fazla ,evdeki diğer kablolu süpürgeyi aratmayacak kadar güçlü. Önceki aldığımız ucuz ,uzun süre bir toz vb ni emmekte zorlanan ama dik yokuş tırmanan bir motorsikletten daha fazla ses çıkaran süpürge yanında çok daha güçlü olduğu halde daha az sesli bir makine.Fiatı biraz yüksek gelebilir ama birkaç tane lüzumsuz ve beceriksiz cihaz aldığında aslında insan daha zarara giriyor.Çalışan,evde hergün temizlikçi bulunduracak mali gücü olmayan insanlar için ideal ve sorunu çözen bir makine diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2016
    çok beğendim

    Benim aradığım amaca uygun, elimin altında kablo derdi ile uğraşmadan günlük kullanım için aldım, gayet başarılı evet çok hafif degil ama yaptığı işin karşılığında beni rahatsız etmedi ağırlığı her evde olması gereken bir alet helede çocuklu evlerde şart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    guzel

    Ürün biraz ağır geldi bana daha hafif olabilirdi.fiyati aslında fazla ama çok şık ve is görüyor mu görüyor. şarjı biraz az size tavsiyem bi alt modeli 18 watt da işinizi gayet rahat görür . fiyati da daha uygun.memnunum pratik ve güzel çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    fazla bir makine

    ikisi bir arada şarjlı süpürgelerden bıkmıştım hem ağır oluyorlar hemde bir süre sonra emiş güçleri çok düşüyor uzun araştırmalar sonucu 25 wat ve uygun fiyata görünce hemen sipariş ettim ürün zamanında geldi kurulumu yaparak denedik .. gerçekten fazla iyi bir makine.. öncelikle dizaynı çok iyi fakat yukarı kısımda ki plastik malzemeye dikkat etmek gerek emiş gücü pil dolum süresi çok çok iyi yalnız ince paspasları süpürürken fırçasını çıkartın aksi halde makinede döner fırça olmadığı için paspasları yiyiyor :) hepsi burada ya teşekkür ederim .. yalnız şu hediye çekleri asabımı bozuyor çok ileri tarihe atıyorsunuz ...sırf bu yüzden almak istediğim başka bir üründen vazgeçtim ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi XLR 25LM GY Siyah Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi XLR 25LM GY Siyah Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat