MSI Optix G273QF 27 inç 1ms 165Hz G-Sync IPS WQHD Gaming Monitör Yorumları

MSI Optix G273QF 27 inç 1ms 165Hz G-Sync IPS WQHD Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ölü piksel çıkmadı gayet memnunum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hem fiyat hem performans olarak cok iyi. Bu kadar beklemiyordum acikcasi. Paketleme de iyidi. Menusu guzel, ince ayarlara kadar yapabiliyorsunuz. 0 olu pixel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Monitörün yükseklik ayarı olmaması dışında hiçbir kötü yanı yok, mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğimden iyi çıktı Acer ED170UP 165hz 1ms 2K monitör kullanıyordum. Memnun değildim. Bununla değiştirdim arada dağlar kadar fark var. Kesinlikle mükemmel. Karanlık alanları aydınlatması çok iyi bir özellik. Fps oyunlarında etkili oluyor. Ölü pixel, ghosting gibi seyler de çıkmadı. Çok memnunum. Çok araştırdım çok ettim ama memnun kaldım. F/P ürünü diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı Hepsiburada olmak üzere akşamüstü sipariş verdim, sabah elimdeydi. MSI'ın kalitesi ve kutulama titizliğine de ayrıca hayran kaldım. Bir daha monitör alırsam ilk tercihim marka olmuştur kendisi bu klas tarzı ve ürünün kalitesi nedeniyle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    her şeyi’yle mükemmel bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün harika. Salı günü sipariş verdim Cuma günü elime ulaştı. Kutu da bir adet bile yamukluk yoktu. Ve kutuyu da minik baloncukları olan bir ambalaj ile de kaplamışlardı. Ekranda 1 adet bile ölü piksel yok. Son derece güvenilir. Gözünüzü kırpmadan alışveriş yapabilirsiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 adet ölü pixel vardı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    birtane ölü piksel çıktı onun haricinde harika bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3.5 -4 aydır kullanıyorum tek bir sıkıntı bile yaşamadım renk seçimleri çok iyi ne ghosting ne birşeyi var ölü pikseli de çıkmadı tamamiyle memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo 10 numara ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Verdigim her kurusa deger bir monitor. Umarim uzun omurlu olur ve olu piksel cikarmaz. Paketleme oldukca guvenliydi, saticiya ayrica tesekkur ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    çok memnunum bu monitörden.

    Çok fazla araştırarak aldım ve bu zamana göre çok fazla uyguna aldığımı düşünüyorum. Artık üretimi olmasa da çok iyi bir monitör 2k 27inç alacaklar için öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    açılmamış kutu geldi. en önemsediğim nokta. mprt(1ms) ve g sync aynı anda açılmıyor. heralde bu g sync lerin hepsi böyle. bende aoc vardı aynı anda freesync ile inputlag(1ms) açılıyordu. türkçe menü var. kurulumu gayet basit. görüntü kalitesi çok güzel. ayrıca nedendir bilinmez 4k çözünürlükte açıldı. 3840 x 2160 60hz çözünürlükler arasında görünüyor. dlss açık değil. hikaye modu oyunlarda direk 4k ya alıyorum süper oluyor. hopörlör ve usb girişi üstünde yok. ayrıca çok hafif. bende 2li amortisörlü stand var. üstüne malzeme koydum aşağıda dursun diye. havaya kaldırıyor çok hafif olduğu için. ben bayağı bir indirim yakaladım aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans en iyi ürünlerden biri satıcı çok hızlı gonderdi. Güzel paketleme. Teşekkürler İnfostar Bilişim

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2022
    Fiyat performans

    Çok araştırdım ve yurt dışı değerlendirmeleri takip ettim en iyi fiyat performans ürünü olarak gösteriliyordu, henüz kurmadım ama aldığım ürünün ne olduğunu bilerek aldim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten harika ürün teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2022
    Gayet yeterli

    Hem oyun hem casual takılmak için aldım. Daha önce 240hz VA panel almıştım fakat ghosting ve smearing katlanılacak gibi değildi. Bunda smearing sıfır, ghosting de yok denecek kadar az. Daha sonra 32" bir Ips panel aldım, biraz fazla büyük geldi ve 2k çözünürlükte akıcı bir görüntü alamadım. amazzon'dan almanın rahatlığıyla iade ettim ve bunu aldım. Bence gayet yeterli bir monitör.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2022
    Harika

    Harika bir ürün Tavsiye ediyorum bettle Pc İnternetten en ucuz ve en güvenli bi satıcı

  • Amazzon aracılığıyla, 09.07.2022
    2K, Parlaklık, Renkler

    Güzel monitör. Renkleri ve parlaklığı tatmin edici. Monitöre nerden bakarsan bak renklerde bozulma olmuyor. Tek beğenmediğim şey ışık sızması var ama onu arastırdığımda ıps monitörlerin karderi gibi bir şeymiş. O yüzden garantiye göndermekten vazgeçtim. Alınabilecek güzel bir monitör.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix G273QF 27 inç 1ms 165Hz G-Sync IPS WQHD Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix G273QF 27 inç 1ms 165Hz G-Sync IPS WQHD Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat