Delonghi ESAM6600 Primadonna 1350 W 1800 ml Espresso Cappucino Makinesi Yorumları

Delonghi ESAM6600 Primadonna 1350 W 1800 ml Espresso Cappucino Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2021
    güzel cihaz

    Olumlu yönleri: tavsiye ederim kargoda çabuk geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Süt köpürtmesi çok başarılı parasını sonuna kadar hak eden mekanda içeceğinizden çok daha kaliteli kahveler veren bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eşim ve ben tam bir kahve tutkunu olduğumuz için artık evimize bir kahve makinası almaya karar verdik.Delonghi markasının kaliteli olduğunu bildiğimiz için hiç tereddüt etmeden aldık. Nasıl doğru bir karar verdiğimizi kahvelerimizi yudumlarken anlıyoruz.İstediğiniz her türde kahveyi hazırlayabiliyorsunuz.Kahvenin yoğunluğunu keyfinize göre seçebiliyorsunuz.Aynı zamanda bardak ısıtma tepsisi sayesinde kahveniz uzun süreler yudumlayabiliyorsunuz.Parasını kesinlikle hak eden bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Hem şık görünümlü hem de lezzetli kahveler yapan kahve makinesi arayışım Delonghi markasını görmemle sona erdi. Ürünler tasarımsal olarak oldukça şık ve tezgah üzerinde çok güzel görünüyor. Kısa sürede lezzetli kahveler yapan ürünü uzun süre keyifle kullancağıma inanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.07.2020
    Yedek Parçası Yok

    Olumsuz yönleri: Arkadaşlar bu markaya güvenerek bu üründen iki adet aldım , garanti süresi içerisinde süt köpük düğmesi arıza yaptı , bu makinaya yakışmayacak basit bir parça koymuşlar , değişmesini talep ettik , kullanıcı hatası dediler , tamam parasını verelim verin dedik , tek parça olarak yok bütün süt kabını 850 tl ye almanız gerekiyor dediler , arabanın lastiği arıza yapıyor tüm arabayı yeniden al demek gibi birşey , problemimizi maalesef çözmediler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: iş yerim için aldım cafe iştetiğim için profesyonel bir makine almam gerekiyordu Deongi markasına da güvendiğim için bu üürünü almaya karar verdim. Muhteşem ötesi müşterilerimizin istedği doğrultusunda istedikleri aromalı kahveyi birkaç dakikada hazır oluyor. muheteşem bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Kontrol paneli ile kahvenin yoğunluk derecesini ayarlayabiliyorum, tam bir kahve tutkunu olduğum için istediğim kahve tipini hazırlayabiliyorum. Bardak ısıtma tepsisi ile bardağımı önceden ısıtabiliyorum, makinenin her bir özelliği kullanışılı ve iyi performans sağlıyor kaliteli oluşu tasarımından belli oluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Asiri memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Cihaz öncelikle çok fonksiyonel. Belli zaman aralıklarında bakımını yapmak geerekiyor ama telaş yapmayın, makina size dijital ekranı sayesinde hatırlatıyor bunu. Expresso ve cappucinonun kıvamını, köpüğünü o kadar iyi ayarlıyor ki verdiği lezzet inanılmaz. Bir diğer hayran kaldığım özelliği ise bardak ısıtma tepsisi. Bu sayede bardağınız sıcak olduğundan daha uzun süreler sıcacık kalıyor kahveniz..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hepsiburada sitede yazdığından da hızlı teslim etti. 1 gün içerisinde elime ulaştı. Makina güzel fakat ilk çalıştırma biraz uğraştırıyor. Daha çok fazla deneyemedim ama şu ana kadar içtiğim kadarıyla kahveler çok fazla sıcak olmuyor, özelliklede sütlü kahvelerde. Çekilmiş kahve kullanmaktansa çekirdek kahve kullanmak daha pratik sanırım. Kahve hazırlaması da beklediğim kadar hızlı gelmedi bana. Ama yine de güzel makina.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı iyi lojistik iyi fakat daha üst modeller tercih ediyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 06.01.2020
    Ürün değil mağaza ve satıcı yorumu

    Merhabalar. Aslında ürün yorum alanı ama bu veya benzeri ürün almak isteyenleri doğru yönlendirebilmek adına yazıyorum. Ankara Kentpark mağazasında Nuray Hanım'ı bulun. Size başta delonghi olmak üzere diğer markaları da en doğru ve dürüst şekilde tanıtıp, satış değil tüketici odaklı bir anlayış sergileyeceğini göreceksiniz. Ayrıca mağaza şefi Serdar Bey'in de aynı şekilde ilgili olduğunu anlayacaksınız. Ben bu ürün ile mağazada bulunan Esam 4500 serisi arasında kaldım. Esam 4500 mağaza fiyatı 3.097 TL ile bir çok yerden (internet sitelerinden bile) ucuz olduğu için o ürünü tercih ettim. Henüz kullanma fırsatım olmadı. Eğer görüntü ve Türkçe menü benim için daha önemli diyorsanız Esam 6600 ürününü tercih edebilirsiniz. Aralarında otomatik içecek verme anlamında yanılmıyorsam latte farkı var. Eğer ekonomik durumunuz uygunsa Esam 6600 yahut Ecam 45760 da tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Bu kahve makinesini eşimle beraber işlettiğimiz cafemiz için aldık. Kahve ya pmanın ve tadına varmanın kolay yolu. Ciddi anlamda büyük kazan kazandırıyor. İster çekirdek ister çekilmiş kahve ister sütlü ister sade hepsini geldiği ilk gün denedik açıkcası ilk birkaç denememiz de lezzetli kahveler yapamadık fakat sonrasın da makineyi öğrenince çok lezzetli kahveler yapıyorsunuz. Bu tam otomatik makine ile muhteşem lezzetli kahveler yapıyoruz. Kendi parasını kısa sürede amorti etti. Kehve sevenler ve bütçesi yeterli olanlar evi içinde alabilir. Çok kaliteli bir kahve makinesi kesinlikle.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum çocuklar bile kullanıyor makinanın etrafı akşamları kafeterya gibi 🥰

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz ve sağlam elimize ulaştı.İlk kahveler yapıldı, içildi 🙏 Tşk ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Otel için aldık gayet güzel memnunuz

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2019
    hızlı kargo ve sağlam kargo

    çok güzel bir ürün. teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2019
    Mükemmel

    Kahve yapmanın ve tadına varmanın kolay yolu. Ciddi anlamda büyük kazan kazandırıyor. İster çekirdek ister çekilmiş kahve ister sütlü ister sade hepsini geldiği ilk gün denedik kitapçığında 4er kahveden sonra tadı düzelecek yazsa da bir sıkıntı yoktu. 1 günde gönderilmiş olması ayrıca satıcısına teşekkür ettiriyor. Belki de bu zamana kadar harcadığım en mantıklı para olabilir düşüncesi aklımdan çıkmıyor önceden almamış olmanın pişmanlığı da keza aynı şekilde. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ESAM6600 Primadonna 1350 W 1800 ml Espresso Cappucino Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ESAM6600 Primadonna 1350 W 1800 ml Espresso Cappucino Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat