Energizer Ap1201 Iphone 4 Mobil Şarj Adaptörü Yorumları

Energizer Ap1201 Iphone 4 Mobil Şarj Adaptörü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    ARTIK ŞARJ SORUNU YOK

    İPHONE KULLANICILARIN İHİTYACI OLAN ÜRÜN ÇOK KALİTELİ VE HEMEN TESLİM EDİLDİ 2 GÜN İÇİNDE ELİME ULAŞTI FİYATI BİRAZ PAHALI AMA DEĞER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2012
    çok güzel keşke beyazıda olsa

    Ürün özellikler bakımından çok güzel çok yararlı ancak benim gibi beyaz telefonu olanlar beyaz renk tercih edeceklerini düşünüyorum. O yüzden keşke beyazıda piyasada olsaydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2012
    yoğun çalışanlar için kurtarıcı..

    iphone kullanmaya başladığınızda şarj aletleri hayatınızın bir parçası oluyor.. daha önceleri blackberrynin şarj sıkıntısından şikayetçiydim, şimdi ise iphone 4s şarj yükünü anımsatmıyor hiç değilse.. işiniz gereği sürekli tel kullanıyorsanız bu cihazı çok seveceksiniz şüphesiz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2011
    KESINLIKLE LAZIM

    Telefonun ıcınde 1400 mahlık pıl oldugunu dusunursek cok basarılı bır urun artık pıl bıttı derdı yok hele ındırımdeyken kacırmayın derım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Energizer Ap1201 Iphone 4 Mobil Şarj Adaptörü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Energizer Ap1201 Iphone 4 Mobil Şarj Adaptörü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat