Thincase YJ186 Altın Powerbank Şarj Cihazı Yorumları

Thincase YJ186 Altın Powerbank Şarj Cihazı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2015
    Mükemmel bir ürün

    Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Çabuk şarj oluyor ve Iphone-5i 5 kere şarj edebiliyor Şarj sırasında ısınmaması da çok güzel. Eni biraz kalın ama görünümü şık ve emdallerine göre daha hafif, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2015
    9000 mAH Bu Boyutta!

    Araştırıp aldığım bir üründü. Kredi kartı boyutunda olduğu söyleniyordu. Kredi kartı kalınlığında değil yalnız orada lütfen yanlış anlaşılma olmasın. 4-5 kalınlığında kredi kartı boyutunda ama yine de piyasadaki 10000-12000 mAHlere göre çok çok iyi boyutu ve 8 saatte full şarj olduktan sonra iphone5simi tam tamına 5% dilimindeyken 4 kere şarj edebildim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2015
    Beklediğim gibi

    Tam şarjla bir adet "Galaxy Note 3" ve "Galaxy S3" şarj edebildim. Led feneri de iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2014
    Harika bir cihaz sorunsuz

    Herkesin arabasında çantasında bulunması gereken , emsalleri Arasında kalitesi çok yüksek. Kullanıyorum bazen hayat Kurtarıcı oluyor. Asansörde elektrik kesilse ışığını kullan. Kısa süreden telefon doluyor. 3 kez tam dolum Yaptım. Seyahatlerde vazgeçilmezim. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2014
    Taşınabilir şarj cihazları içinde en kullanışlısı

    Bu ürünü bir arkadaşımda gördüm ve kullandım. Hepsiburada.com da bu ürünü görür görmez aldım. İphoneyi 4 kere şarj ediyor. Yazılana değil kullanana sorarak aldım. Tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Thincase YJ186 Altın Powerbank Şarj Cihazı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Thincase YJ186 Altın Powerbank Şarj Cihazı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat