Vestel Tarçın 5000 R Multi Blender Set Yorumları

Vestel Tarçın 5000 R Multi Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Çeyizim için aldım. İndirimden aldığım için hem çok uyguna geldi hem de mutfağıma yakıştı görünüşü çok şık bir ürün. Ben üründen çok memnunum açıkçası. Her konuda çok başarılı hangi fonksiyonunu kullansam çok iyi tam istediğim gibi bir sonuç alıyorum. Ürün beni tatmin ediyor kesinlikle size de tavsiye ederim alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2021
    guzel urun

    Olumlu yönleri: guzel urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Uygun

    Olumlu yönleri: Çok rahat kullanışlı bir ürün bir süredir kullanıyorum anlamak çok kolay bir kere içeriğini okudum. Aldıktan sonra özelliklerini daha çok fark ettim. Bu kadar özelliğin yanında bu fiyat piyasaya göre çok uygun. Benim için en iyi yanı çok rahat temizlenebiliyor olması hiç uğraştırıcı değil. Ürünün paketlenmesi iyiydi ve ertesi gün elime ulaştı. Mutfakta eliniz ayağınız olacak bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu kadar harika bir ürünü bu kadar uygun fiyata aldığıma hala inanamıyorum. Fiyat performans oranı harika çok hafif ve çok kullanışlı bir ürün kargosu da çok hızlı geldi ailecek çok severek kullanıyoruz. Çok hafif bir ürün nadiren ısınması oluyor ama çok güçlü olduğu için bu normal zannediyorum herkese tavsiye ederiz. Gözünüz kapalı alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2021
    kırık parça

    Olumlu yönleri: olu Olumsuz yönleri: kırık parçayla geldi. ve. satıcı bana. servise. götür dedi başka bisey yok saka. gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2021
    yerli malı yurdun malı ben sen onu kullanmalı

    Olumlu yönleri: ürünü teslim aldık şimdilik bi sıkıntı yok onun için on numara beş yıldız diyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eşimin ihtiyacı vardı. Uzun zamandır da araştırdığını görüyordum. Ondan gizli ona aldım. Ürün geldiğinde çok şaşırdı. Özellikle rengine hayran kaldı. Ürünün farklı parçalarının olması da daha işlevsel bir kullanım sağlıyor. Fiyat olarak açıkçası bizi pek de üzmedi. Öyle ki paketleme ve kargolama süreci de oldukça başarıydı. Bu sebeple teşekkür ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2021
    hediye aldım kendim ayni markayı kullanıyorum bütün evde güzel

    Olumlu yönleri: güzel 10 numara

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün eşimle çok beğendik çok teşekkürler 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) iyi

    Olumlu yönleri: Iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. Araştırırken çook fazla haznesinin küçük olduğunu duydum insanlardan. Ama zaten el blenderı adı üstünde. Benim için gayet yeterli geldi haznesi. İki üç kişilik ayran bile yaptım ben. Zaten büyük bir blender robot takımım vardı. Bunu günlük işlerim için almıştım. Elimin altında iyi oldu. Severek kullanıyorum ben çok memnunum. Bir şikayetim olmadı şimdiye kadar 6 aydır kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: çok şık ve bi o kadar da kullanışlı bi ürün. Gerçekten bayıldım çok iyi son uçlar sunuyor kesinlikle. Hem başlıklarının çok oluşu da güzel bi avantaj her işlem için ayrı başlık büyük pratiklik sağlarken kabının hacmi de gayet büyük. Yemek yapmak bununla daha da keyifli hale geliyro diyebilirim bi klişe söz de olsa. hele de bu rengine bayıldım harkulade bi renk. ve ürün süper.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: 7 aylık bebeğime geçen ay ek gıdalara başladık. Ona özel tarifler denerken blenderım bozuldu. Çok üzüldüm ama hızlıca bu sorunu çözmem gerekti. İnternette dolaşırken bu ürüne denk geldim. İlk gözüme çarpan rengiydi bayıldım. En güzel özelliği sessiz motora sahip olması bebeğim mışıl mışıl uyurken ona lezzetli yemekler hazırlayabiliyorum. Çok kullanışlı ve rahat bir ürün. Rengiyle mutfağıma çok yakıştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Yaklaşık iki ay önce aldım bu bleander setini ve şu ana kadar üç dört kere falan kullandım. Kullanımı oldukça kolay ve sökülebilen parçaları sebebiyle çok kolay temizlenebiliyor. Kullanırken çok sesli bir cihazda değil üstelik. Yerli bir marka olması da beni çok cezbetti açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) vestel tarçın 5000

    Olumlu yönleri: ürün gayet güzel kullanışlı birde arkasında vestel var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Tarçın 5000 R Multi Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Tarçın 5000 R Multi Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat