Reeder A10T Tablet PC Yorumları

Reeder A10T Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürün. Bu fiyata daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2014
    tablet

    Ürün iyi bir ürün ama sadece ilk aldiğimda dokunmatik problemi cikti bide sarji bitip kapandiginde sarji doldurup gucgmesine basinca acilmiyo sonra bir halisi aciyorum ama diger yonleri cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2014
    Fiyat-Perfomans Ürünü

    Ürünün fiyatına göre gerçekten iyi bir cihaz , ekran çözünürlüğü tabili ips ekranlar gibi net değil , hız olarak bekleneni karşılıyor. Bu ürünü fiyatı yüksek diğer ürünler ile karşılaştırmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2014
    uçuyor

    Turbo hızda yeni geldi gerçekten yazdığı gibi.Kesinlikle bunu alın.Birde ilk aldığınızda 8 saat şarz ediniz.Yoksa şarzı hemen biter.Ekran kalitesi ve özellikleriyle harika, tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2014
    Turbolu tablet arıyosan taa kendisi uçuyor.

    Fiyatına göre mükemmel cihaz ekran çözünürlüğüde fazlasıyla iyi. almayı düşünmeyin bir an önce sipariş verin bence. huzur mutluluk neşe hepsi A10 Turboda :-)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Reeder A10T Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Reeder A10T Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat