Reeder Reedpad4 3G Tablet PC Yorumları

Reeder Reedpad4 3G Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2012
    çok iyi

    3g li tablet almak isteyenler için en ideal seçenek. dokunmatiği de iyi sadece biraz alışkanlık gerektiriyor. amaç 3g ile her yerden bağlanmaksa bu ürünü öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2012
    iyi ürün

    yaklaşik iki haftadir tablet bende ve aktif olarak kullanıyorum gercekten güzel bir cihaz... brosurde 10 saat şarjz suresi demişler fakat aktif internet ve oyunla kullandığınızda 4 saati aşmıyor sim kartı olması cok güzel bir olay her yerde JET MODEM yada VIN takmadan kolayca internete girip gezine biliyorsunuz bu su piyasadaki bir cok tablette yok bu tableti almamın en eönemli sebebi sim kart takıla bilmesiydi gercekten işe yarıyor WİFİ gayet iki ben iki katlı bir evde oturuyorum modem alt katta olmasına ragmen gayet iyi bir şekilde internete gire biliyorum 8 GB depolama alanı olmasıda ayrı bir güzellik bence anında kart almanıza gerek kalmıyor normal düzeyde kullanan arkadaşlar ıcın artı hafıza kartı bile gerekli değil bence ikini güzel kısmı ise tablette 2 tane kamera bulunması tableti fotograf manıkesi gibi kullanbiliyorum cogu urunde sadece onde kamera var burda fotograf cekerken sıkıntı yaratıyor cekemıyorsunuz başka bi değişle fotograf cekimi arka kamera icin gündüz oldukca iyi denebilir gece biraz vasat olsada sonucta forograf maninası olmadıgınıda unutmamalıyız bence güzel bir tablet alan pişman olmaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2012
    fiyat performans mukemmel

    Sim destegi olmasi cok guzel dokunmatik cok güzel bu fiyata kacirmayin derim aksesuar olmayisi en buyuk eksik pil uzun omurlu degil etkn bir kullnimda 2-3 saat

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2012
    fiyat performans açısından çok iyi

    Bugün elime geçti, gerekli programları yükledim. WiFiden bağlandım. Gayet hızlı. Dokunmatiği de güzel. Cihazla birlikte şık bir kılıf da gönderilseydi iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2012
    Alan yok mu bu ürünü?

    Alan arkadaşlar ürünle ilgili ayrıntılı bir açıklama yazsın lütfen. Alan arkadaşlar ürünle ilgili ayrıntılı bir açıklama yazsın lütfen. Alan arkadaşlar ürünle ilgili ayrıntılı bir açıklama yazsın lütfen. Alan arkadaşlar ürünle ilgili ayrıntılı bir açıklama yazsın lütfen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2012
    Tam Bir Fiyat Performasn Ürünü

    arkadaşlar çihazı birebir deneme fırsatı buldum cihazı size biraz özetleyeyim malzeme kalitesi olarak okadar bişey beklemeyin cihaz içerisindeki çift çekirdekli işlemsisiyle gayaet performanslı bi ürün olmuş mali400 Gp suyla birkaç oyun testinde takılma yapmadı ses kalitesi orta düzeyde dokunmatiği iyi video performansı orta seviyenin üstünde işletim sistemi zaten android olduğu için mazadan istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz genelde indirdiklerimde sorun yaşamadım wifi destekliyor bağlatıda hiç bir sorun yaşamadım gayet yeterliydi bence aynı fiyattaki diğer tabletlerde 3G + bluetoth yok olanlarda 700tl civarında veya daha pahalı almak isteyenlere tavsiye edrim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Reeder Reedpad4 3G Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Reeder Reedpad4 3G Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat