Xiaomi Cleanfly Mini Taşınabilir USB Şarjlı Elektrikli Siyah El Tipi Süpürge Siyah Yorumları

Xiaomi Cleanfly Mini Taşınabilir USB Şarjlı Elektrikli Siyah El Tipi Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    verdiğim yıldız ürünün kalitesine değil satıcıya..ürün açıklamasında usb şarj diyor ama çakmaklıktan şarj oluyor.oraya usb şarj yazılması yanlışlık değil bence kasten yazılmış birşey.iade talep ettim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Xiomi nin hemen her ürünü çok fazla övülüyor. cep telefonu robot süpürgesi. herkes o kadar çok övüyor ki. bende kedilerimin tüyleri dökülüyor diye ufak bir elektrikli süpürge almak istedim. karşıma yine Xiami Markası çıktı. denemek için Xiaomi Cleanfly aldım. Ürün küçük fiyatı da uygun. ama Çekişi hiç iyi değil. maalesef ben övemiycem. beğenmedim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    15 günde elime geçti.kutu ambalaj cekim gücü beni tatmin etti.torpidaya rahat sığdı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Boyutları, malzeme kalitesi çok iyi ancak çekişi iyi değil. Kirin üstünden birkaç kere geçmeniz gerekiyor ve biraz da bırakıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Cleanfly Mini Taşınabilir USB Şarjlı Elektrikli Siyah El Tipi Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Cleanfly Mini Taşınabilir USB Şarjlı Elektrikli Siyah El Tipi Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat