Samsung QE55QN90A QLED TV Yorumları

Samsung QE55QN90A QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(86 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Belirtilen tahmini teslim tarihinden üç gün önce geldi. Servis aynı akşam kurdu. Satıcı mükemmel. Bu tur alışverişlerde çıkabilecek sorunlarla ilgili kaygılarımı boşa çıkardı. Kargonun paketlenmesini görünce rahatlıyorsunuz. Ürün olağanüstü. Görüntü, ses mükemmel. Kumanda çok güzel, hızlı. Alışınca kullanımı kolay. Akşam ''Amazon Prime'' dan izlediğimiz film evi sinema salonuna çevirdi. ''Keşke daha önce alsaydım'' dedirtiyor insana. Beş yıldız satıcıya, beş yıldız ürüne..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlam ve sorunsuz elime ulaştı. 3 gün sonra bir piksel hatası oluştu servis bize güvenmedi dedi ki kullanıcı hatası olabilir.ama şuan piksel hatası kendiliğinden düzeldi tüm kayıtları servise ulaştırdım. Servisin yaklaşımını çok beğenmedim bu kadar para veripte ürünün arkasında duramak servise yakışmadı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kalitesi, özellikleri tartışılmaz. Kumandası çok küçük ama çok kullanışlı. Dsmart, dijitürk vs. çalıştırıyor yani tek kumanda yeterli. Ürün hakkında yeteri kadar yorum yapılmış zaten. Satıcı ya gelirsek. Onun için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Sipariş açıldıktan 1 saat içinde kargoya verildi. Sonrasında bana telefondan ulaşıp hayırlı olsun ürün elinize ulaştığında servis yönlendireceklerini söylediler. Ben Samsung merkezden arandığımı zannettim ama arayan bayii imiş. 3 günde ürün elime ulaştı. PTT Kargo ile sigortalı olarak göndermiş sağolsun. PTT Kargo küçük bir sorun yaşadık ama önemli değil. Kurulum sonrası beni tekrar arayan satıcı arkadaşımız üründe bir sorun olup olmadığını, piksel hatası vs. ye kadar her şeyi ile sorular sorup olumlu cevapları aldı. Kendilerine SAMSUNG CENTER olarak ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2022
    Mükemmel

    Tertemiz sorunsuz güvenilir site herşey güzeldi 🥰

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2022
    Kaliteli

    90a anlatilmaz yaşanır

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel araştırıp aldım Kargo ve teslimat çok güzeldi

  • Amazzon aracılığıyla, 07.10.2022
    Parasını hak ediyor

    Parasını hak ediyor kısa zamanda sorunsuz teslim edildi kumandası kutudan çıkıyor tavsiye ederim teşekkürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 07.09.2022
    Kusursuz degil ama oldukca yeterli

    Keske daha makul fiyatlarda olsaydida 55-65 gibi daha buyuk olanini alabikseydik. Upscale kalitesi, kanal gecis hizi, ses kalitesi, goruntu kalitesi oldukca tatminkar. Acilis kapanisi hizli, baglanti secenekleri yeterli, kumandasi harika. Ayagi sallanmaya meyilli, uygun aparat ile asarak kullanmak daha iyi olabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.08.2022
    Başarılı

    Teslimat hızlı. Ürün mükemmel. Servis hemen. Çok teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.07.2022
    Mükemmel bir televizyon

    Televizyon'u xbox series x oyun konsolu için aldim, renkler ve performansi harika, ince ve sade bir havası var, cok fazla TV kanallari izleyen biri değilim, ama film ve oyun için üst düzey bir televizyon.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2022
    Panel kalitesi iyi

    Panel kalitesi iyi ama 55 inc olan indirime girmiyor. 50 inc modeli indirimle 14.6 kusur paraya aldim. Kurulum icin haritadan bulup en yakin yetkili samsung bayisini ariyorsunuz, gelip kuruyorlar. Beraberinde askilik vs satmaya calisan oluyor, 180 liradan fazla vermeyin. Solusyonu da internetten alacagim deyin ona da 160 lira civari itelemeye calisiyorlar.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2022
    50 inch olan versiyon VA Panel, renkler ve siyahlar mükemmel.

    Aslında daha büyük bir QLED için yola çıkmıştım. Oled tv'leri her ne kadar "artık olmuyor" deselerde burn-in meselesinden dolayı eledim. Birçok siteden Amerika'da VA panel olarak sunulan bu TV'nin yorumlarını inceledim, hem burn-in sorunu olmaması, hem de sıradışı parlaklık seviyeleri sebebiyle tercih ettim. Parlaklığı sayesinde aydınlık odalar için biçilmiş kaftan, HDR performansı da bu ışık şiddeti sebebiyle üst düzeyde. Türkiye'ye gelen versiyonlar IPS Panel, 50 inch olanın VA Panel olduğunu okudum, bu sebeple tercih ettim, bilginin doğru olduğunu gördüm. Ses kalitesi ve yüksekliği yeterli (50 inch model daha büyük olanlardan farklı olarak 40 wattlık ses sistemi ile geliyor). Tizen arayüz hızlı, yeterli. Ancak VLC player gibi yazılımlar arıyorsanız Android olmadığından bunları bulamayacaksınız, yazılım bölümü kısıtlı. Beklentilerimi karşılayan (4K, HDR, Playstation içeriği) çok güzel bir televizyon. amazzon yine çok iyi bir fiyat ve hızlı teslimat sağladı. TV'de bir problem olması durumunda 30 gün içerisinde iade edebilecek olmam da ayrı bir güven verdi diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2022
    alınacak en başarılı tv

    henüz kurdurmadım ama çok araştırdım 55" düşünüyodum malum fiyatlar çok fark açıldı burdan indirimle aldım 20 saat sonra teslim oldu sapasağlam kargo işleri çok başarılı 50 " de bulunmayan veya daha düşük olan özellikler var HDR 24x mesela 55 ve üzerinde HDR 32x araştırdım yeterli kaynak bulamadım ama anladığım kadarı ile pazarlama verisi gibi gözüküyor fark edilmez diye öğrendim başkada sorun yok zaten kurulum yapılınca editlerim tavsiyede ediyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2022
    Güçlü ses

    Kumandası güzel bi tasarım olmuş tv uygulama geçişleri gerçekten hızlı. Görüntü yansıması açısından beğendim. Ve ses sistemi içinde gömülü herhangi bir hoparlör ihtiyacınız olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Keyifli seyir ediliyor maçlar filmler.Belgeseller zaten muhteşem

  • Amazzon aracılığıyla, 30.05.2022
    Görüntü kalitesi

    Görüntü kalitesi renkler ve siyah performansı gerçekten çok güzel premium bir televizyon. Menü geçiş hızı alışkanlığı vs verdiğin parayı boşa vermediğini hissettiriyor... amazzon'un kargo hızına nazar değmesin gece söyledim sabah geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tv de samsung gibisi yok mükemmel ötesi kesinlikle tavsiye ederim kargolama da gayet iyi tertemiz ambalajında geldi teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2022
    beklentileri fazlasıyla karşılıyor

    amazzon 9 saatte teslim etti, Samsung servis de aradıktan iki saat sonra kurulumu gerçekleştirdi. Hızlı ve keyifli bir sayın alma deneyimi oldu. Tv'ye gelirsek, modern bir televizyondan beklenen her özelliğe sahip. hızlı menüleri ve göz alıcı renkleri ile bütçesi yeğenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. siyahlar neredeyse oled kalitesinde. film ve oyun için mükemmel bir cihaz. boyutlarına rağmen hafif, ince. Tablo modu ise şahane. Yaşam alanına güzelce uyum sağlıyor. Tek eksiği Dolby Vision desteklemiyor ama manuel ayarlarla o tadı da alıyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo zamanında geldi taşıma ve teslimatta sıkıntı olmadı , servis aynı gün kurulum yaptı çok araştırma yapıp karar verdim şu anki izlenimler olumlu tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem cihaz. Verilen her kuruşa değer

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE55QN90A QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE55QN90A QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat