ICF 2335 486 4 Ocak Yorumları

ICF 2335 486 4 Ocak yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Beş Yıldız

    kesinlikle çizilme olmuyor, gayet kullanışlı ve temizlemesi kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    selami aksoy

    urun çok sık daha baglatmadim ama piyasadaki pahali ocaklara göre super beş yildizi fazlasiyla hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    Beş Yıldız

    Şu an kullanım aşamasındayım gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2014
    Valla cok guzel

    Kiracı oldugumuz dairede elektrikli ocak vardı. esim alısamadı elektrikli ocaga. bunu aldık. cok memnunun cok sık ve kaliteli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2013
    almak işteyen herkese tavsiye ederim

    almış olduğum set üstü ocak mükemmel birgünde geldi birgün içinde montajını yaptılar kullanıyoruz harika bir ocak verdiğim paraya deydi doğrusu site ailesine tesekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2013
    Estetik bir görüntüsü var.

    Çok güzel ve estetik bir ürün. Kurulumunu da hemen yaptılar. Memnuniyetle kullanıyorum. Türk malı olması da tercih sebebimdi. Site ürünü hemen ulaştırdı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2013
    güvenli ve sade

    ürünü 2 gün içinde teslim aldım siteye teşekkürler. Gelelim özelliklere cam yüzey kullanım ve montaj kolaylıgı modern bir görünüm. paranızın hakkını veriyor.İki gündür kullanıyyoruz ve beklentilerimizi karsılıyor piyasanın cok altında fıyatı performansı cok iyi. eksileri : 1.Düğmeleri kaliteden ve dayanıklılıktan uzak pek güven vermiyor dikkatli kullanmak gerek. 2. lgp-d.gaz girisi arka beke yakın ısının zararlı etkılerı hortumda gorulebılır bu bek kullanıldıgında mutlaka ocagın basında bulunulmalı. 3.İLK ateşleme de acemilikler gorulebılır . (biz biraz zor yaktık )

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2013
    ben memnunum

    görünümü ve kullanımı güzel,güvenliğe önem vermişler. ben memnunum.Diğer marka ürünlerden daha iyi ve güzel olmasına rağmen fiyat bakımında 2/1 i hatta 3/1 fiyatına

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2013
    ÇOK KALİTELİ

    Ürün elime ulaştı malzeme kalitesi ve görünüşü çok iyi, henüz kullanmaya başlamadık. 1 ad daha bir arkadaşıma hediye etmek için sipariş geçtim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2013
    güzel bir ürün

    ürün beklentilerimin üstünde çıktı. çok beğendim. kullanımı, tasarımı, kalitesi çok güzel. alıcısını pişman ettirmeyecek bir ürün... birkez daha memnuniyetimi bildiriyor, teşekkürlerimi sunuyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    mükemmel bir ocak...

    siparişi verdikten sonra, 2 gün içersinde ocak geldi. servisi aradım ertesi gün kurulum için geldiler. Ocak çok şık tasarıma sahip.tam istediğimiz gibi bir ocak.Ürün kalitesi, servis ağı mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2013
    dügmeler

    ocaktaki dügmeler resimdeki gibi mi geldi herkese suan bize gelen beyaz ama kararsız kaldık üzerindeki çıkıyormu yoksa gerçekten mi beyaz ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2013
    gayet gösterişli

    bence çok gösterişli ve kullanışlı bir ürün çok beğendim tasarımı çok güzel eski klasik ocakların modasını artık bunun gibi yeni şeyler almalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2013
    setüstü

    ben bir dalgınlıkta bulunup ankastre diye bu ürünü aldım fiyatı baya uygun bir ürün, servis geldiğinde fark ettim ve iade ettim belkide 7 günü geçmişti ama hepsiburada paramı geri iade etti teşekkür ediyorum hepsiburada ekibine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2013
    Fiyat Performansı tek geçerim.

    Alalı iki sene oldu ancak hala ilk günkü gibi görünüyor.Fiyat performansı yapılınca alabileceğiniz daha iyi bir setüstü ocak yok. İki senedir hiçbir problem yaşamadım herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    görüntüsü çok güzel

    görüntü bakımından ankastre ocağı aratmıyor. yan taraflarındaki inox kaplama değişik bir hava katmış ocağı. yanlız ocaklar birbirine çok yakın tencere tavaları koyarken daha dikkatlı koymak gerekiyor yoksa tencerenın plastik saplarından yanık kokuları geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2013
    Kaliteli ve çok hesaplı

    Marka delisi olmaya hiç gerek yok. Kaliteli, hesaplı ve çok şık. Türk malı olması da çok önemli. Param bir Türk firmasına gitti. Zaten ihraç bir ürün. Üç günde teslim aldım ve hemen kurdum. Herkese öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    COK SIK

    Urun goruntusu cok guzel, zengin gosteriyor. Ayrica kullanislida, montajini kendim hemen yapabildim. Iki civata sikabilen biri kolaylikla takabilir. Kullanimida kolay, set ustu ocak istiyorsaniz bu ocagi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2012
    Çok şık

    Şık ve güzel tasarım, yalnız ocaklar birbirine çok yakın, 2 tencere zor sığıyor, cam yüzeyin temizlemesi kolay ama leke kalıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2012
    set üstü ocak

    ürünü iyiki almışım hem şık hem kulanışlı ben biraz unutkanımdır süt kaynatığım zaman hep taşırırım gaz kesme emniyeti olduğu için taşsada içim rahat artık kendiliğinden ocak kapanıyor.herkese tavsiye ederim özelikle benim gibi unutkanlar için ideal,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ICF 2335 486 4 Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ICF 2335 486 4 Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat