Uğur UDF 6 SLNFI Derin Dondurucu Yorumları

Uğur UDF 6 SLNFI Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2016
    uğur kalitesi bu mu ?

    derin dondurucuda en kaliteli uğur olduğu söylenir. sogutması dayanıklılığı nasıldır bilemem henüz kullanima geçmedik. en pahalı modellerinden biri olan SLNFI modelini aldım fakat işçilik kötü. plastik parçalar hic estetik değil.eline takılıyor ve ceksen direkt kırılıp elinde kalacak. dolap kapağı üzerinde tamamen estetik kaygısı olmaksızın yerleştirilmiş plastik parçalar uğur gibi bir ürüne kalitesiz görüntü veriyor. 95 model arçelik nofrost buz dolabı bile yanında daha estetik duruyor.

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2016
    TEŞEKKÜR EDERİM...

    Harika görünüyor. Daha yeni kullanmaya başladım.Umarım bir problem yaşamam...

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2016
    gayet güzel...

    6 çekmece ve 3 adet göz var. gayet geniş. buzdolabı kadar boyu var. kapağı kolay açılıyor. kısa süredir kullanıyoruz. yine de tavsiye edilir...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UDF 6 SLNFI Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UDF 6 SLNFI Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat